allt-om-inget

Alla inlägg under juli 2011

Av Sussi - 2 juli 2011 11:00

 


Jädran så fort tiden går. Hinner tyvärr inte med så mycket i bloggväg för tillfället. Igårkväll hade vi gäster och idag ska vi iväg på poolparty. Hoppas nu bara solen förstår att även den behöver visa sig för att det ska bli riktigt lyckat, den är väääldigt tveksam för tillfället.. Fast i och för sig så spelar det nog ingen större roll. Som den badkrukan jag är så kommer jag nog inte i ändå.. ;)

Jag tänkte lämna er den här helgen med lite tips. Jag har både läst en rolig bok och sett en rolig film. Inte samtidigt då förstås. Det hade varit lite väl förvirrande ;)Boken jag läst heter Karriär & Köksbesvär och är skriven av Sophie Kinsella. Jag hade inte läst något av henne förrut men hon skriver på ett för mig väldigt tilltalade sätt. Exakt min humor..

Nu ska jag bege mig ut och kolla upp om hon gett ut fler böcker. Jag rekommenderar den varmt om man gillar lättsamma humoristiska böcker!


Handling..

Samantha är jurist på en stor advokatfirma i London. Hon arbetar dygnet runt, har inget socialt liv och det enda hon vill, är att bli den yngsta delägaren någonsin. En dag begår hon ett misstag, ett misstag som hotar hela hennes karriär. Istället för att stanna och försöka fixa till det lämnar hon desperat kontoret och hoppar på ett tåg utan att ens se vart det går. Hon kliver av vid en okänd station och går på måfå fram till ett av husen. När hon ringer på dörren tror familjen att hon söker jobbet som hembiträde. Utan att veta hur det har gått till har Samantha tackat ja och satt igång med sina nya arbetsuppgifter


 


Och filmen jag sett heter "Just go with it".. Eller "Min låtsasfru" som den heter på Svenska. Huvudrollsinnehavarna är Jennifer Aniston och Adam Sandler. Den här filmen fick mig att skratta!


Handling..

Danny Maccabee träffar drömtjejen, men måste värva sin pålitliga assistent Katherine i rollen som sin blivande exfru för att dölja en ogenomtänkt lögn. När härvan växer blir även Katherines barn indragna och tillsammans åker de till Hawaii på en galen weekendresa där allt ställs på sin apets. Hur långt är vi egentligen beredda att gå för kärleken?

  

ANNONS

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se