allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 12 maj 2010

Många länkningar blev det ;)

Av Sussi - 12 maj 2010 06:45

  


Sitter här och funderar på om jag är dum eller smart som ställde kl på

lite före 6 fast jag inte börjar förrän 9:30?

Visserligen snoozade jag en halvtimme innan jag ens kom upp men det kändes det som om man hade råd med ;)

Det är ganska skönt att ta sig lite tid innan man åker till jobbet när man har en chans att göra det. Jag kommer nog hinna sova nog sen ändå ;)

Idag är det (nog) sista dagen för alltid på mitt företag. Kontoret är redan utrensat och inget jobb finns det att göra så jag ska nog mer dit av en formalitet. Tur att dom inte skickat iväg datorn än ;)

Idag är det dessutom sista gången vi kan handla ur vår interna butik vi har här på företaget. Jag förstår inte hur jag ska ha råd att köpa kött längre sen. Vi har haft fördelen att kunna handla te x en fläskfilé för 30 kr, benfri skivad kotlett 10-20 kr/tråg, rostbiff bit för 40 kr, en falukorv för en 10:a och 400 g färs för ca 15-20 kr/pkt.

I vanliga affären är det ju svindyrt ju!!!

Det blir väl nudlar för hela slanten sen ;)


Igår var jag på City Gross för första gången sedan dom öppnade i Uppsala. Camilla.. inte träffade jag på brorsan din heller :(

Jag ska erkänna att jag gick och tjuvkikade på några namnbrickor hihi


  


Titta här ama de casa.. Det är inte bara i Spaninen dom parkerar som tokar. Dom kan här med ;)


  


Sussa.. Tror du Doris förlåter mig nu för fadäsen med att bara ha köpt bajspåsar till henne när jag hade handlat så mycket roligt till mig själv

och sambon sist ;)

Hundgodiset har hon smakat förr men inte maten. Det är skoj då det kommer en helt ny kedja. Det brukar oftast betyda ett helt nytt

sortiment och många nya smaker för Doris :)

Vi ger Doris blötfoder till frukost och torrfoder till middag. Vi provade torrfoder även till frukost när hon var mindre men hon vägrade äta så då skämmer man ju givetvis bort henne och ger henne det hon vill ha :)

Lättlurad husse och matte kanske hihi


  


Dom här krokarna kunde jag inte motstå. Sååå söta :)

Nu borde det inte bli några problem för sambon att se vilken handduk

som är min längre ;)


  


Dom här köpte jag inte på City Gross utan det här är PartyLite´s nya sommardofter På landet, Vid havet, Örike, Blåbär & Wisteria, Havsvindar och Bananblad. Nu eldar man inte så mycket ljus för det mysiga ljusets skull eftersom det är så ljust sent på kvällarna utan nu blir det mer för doftens skull..

Och doftar gott gör dom allihopa :)


  


Sambon kom hem med den här igår. Han visste att jag var jättenyfiken på att prova den så när han såg den köpte han den på en gång. Det här måste ju betyda att han faktiskt lyssnar när jag pratar!!?

Han är så väluppfostrad.. Duktig sambo ;)

Så nu har jag äntligen fått smaka den. Hela 4 rutor tog jag ;)

Ni vet dom där röda marianne kolorna.. så smakade den nästan. Den klev rätt upp på min 3 i topp lista. Mmm gott :)


 
ANNONS
 
Berith

Berith

12 maj 2010 08:06

Godmorgon Sussi ,
Tack för dina ord och din omtanke om oss ,
det värmer i det sorgsna hjärtat *ler*
Jag tror absolut att Doris förlåter dig *ler*
så mycket gott som du köpt hem till henne *ler'
Ja , denna tiden på året eldar man ljus för doftens skull ...håller med dig , dessa dofter
doftar ljuvligt *ler*
Önskar dig en bra daG , Varma kramar =))

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
Diana

Diana

12 maj 2010 08:09

När jag jobbade fm gick jag upp så sent att jag precis hann med att tvätta av mig och dra på mig kläder. Fast då började jag halv sju så varje minut i sängen var värdefull. :)

http://www.decdia.blogg.se

 
lillisl

lillisl

12 maj 2010 08:23

Jättesöta krokar du köpt,och så mycket härliga dofter på ljus. Så billigt kött du har kunnat handlat
Ha nu en bra dag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

12 maj 2010 08:52

Men vad mycket roliga saker du har! Ljusen skulle jag kunna offra mig på :) Doris måste vara jätteglad när matte kommer hem med sådant kalas. Liza blev ju bortskämd med blötmat innan hon blev sjuk också, hon visste knappt vad pellets var.
Vilket toppenpris ni kunnat köpa kött till! Det är så man nästan trillar av stolen när man tänker på vad man betalar för köttet i affären.
Den där polkan vill jag smaka också, det finns många nya nu och man måste ju prova så många man hinner ;)
Hoppas du får en fin dag, Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

 
Mita

Mita

12 maj 2010 09:30

Men gud så billigt kött du handlat,det blir allt en omställning sen.Visst kan man elda ljus än,ingen riktig värme så lite myspysigt kan man unna sig,för att inte tala om dofterna sen.
Alltså jag skämmer ju bort Peppe nu,han får verkligen provsmaka mycket nytt,*ler* det tackar säkert han för. Det går ju inte åt lika mycket nu längre tyvärr.Jag får ge dubbel kärlek nu till Peppe,inte bara i form av godis och prylar,utan massor av närhet och värme.
Visst var bilden på lilla Ida underbar? Jag klappar mig själv lite på axeln som lyckad fotograf för en gångs skull,*ler*
Ha en fin,fin dag vännen,
kramiz!

http://nospussar.bloggplatsen.se

 
messan

messan

12 maj 2010 09:39

Den kakan måste jag testa. Köpte den med passionsfrukt och njaaa;),
Dom ljusen doftar gott...har ett par här hemma och doftar på. Gottgottigottgott!!
kram

http://www.jagochminms.blogspot.com

 
Maddo

Maddo

12 maj 2010 09:50

Oh, smakar de som marianne vet jag vad jag inte ska köpa ;) *ryser vid tanken av marianne*

Du fick shoppat en hel del igår! På citygross har de ju äkta vara också :D Såg du den?!!?!?!? =)

Jag har inga räkningar som ska betalas i mitten av månaden..? Jag betalar dem så fort de kommer hem bara. ;) De jag betalade igår skulle betalas i slutet av månaden egentligen. Skönt att ha de betalda i förväg dock!

Men semester hemma kan vara mysigt det med! Det blir ju vad man gör det till ;)

Jag tycker inte alls de flingorna är värda det för de är alldeles för söta för min smak... men visst nån gång då och då kan det nog vara gott. :) Problemet med mig är inte att jag har svårt att hålla emot sötsaker i matväg utan mitt godissug för socker kan man få för mycket av! Jag mår illa om jag får i mig mkt socker.. :(

Ha en bra sista arbetsdag!
Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
Gilla

Gilla

12 maj 2010 10:11

Det måste kännas konstigt att gå ifrån ditt jobb. Nu får du ha lite ledighet och kan hitta på lite nytt, som du inte har haft tid med tidigare.

Svar: Så skönt att du hade en fin dag i går. Hoppas att du får det idag också. Kul att du tyckte om mina bilder. Kram/Gilla

http://metrobloggen.se/12gilla

 
wiper

wiper

12 maj 2010 10:55

Vad tråkigt att bli av med så många förmåner på jobbet. Sen blir det inte lika mycket i plånboken heller vid en arbetslöshet som det var förr. Min man miste flera tusen i månaden och det känns. Ja du det var en knäpp parkering :(

Klart Doris skall få det hon tycker om ;) Jättegulliga krokar. Vilka fina doftljus. Synd att jag inte tål sånt men vissa är ju lite mildare. IKEAS kan jag knappt gå förbi utan att jag blir konstig i både huvud och hals. Tyvärr kan jag inte äta vanlig choklad sen jag var på chocladprovning för då smakar såna bara knäck och kola men jag förstår att det är gott annars. Sen får jag sånt sötsug.

Ha en fin dag
kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Ama de casa

Ama de casa

12 maj 2010 11:16

Vemodigt att företaget och jobben försvinner... Hoppas du får tag i ett nytt snart!

Kollade du nummerplåten? Det kanske var en spansk turist :-)

Du kanske ska söka hjälp mot ditt ljusberoende? ;-)
Kram på dig!

http://amacasa.wordpress.com

 
sara - Glitterögon

sara - Glitterögon

12 maj 2010 11:37

Nu får du bli vegetarian!
Party Liteljusen älskar jag. Har dock inte haft chansen att sniffa på vårnyheterna än.

http://glitterogon.blogg.se

 
Pisan

Pisan

12 maj 2010 12:03

Håller med talaren ovan: Du får bli vegetarian! Kött är svindyrt. Den där chokladen måste jag testa, den åker nog ner i korgen på ica senare idag :-) Vilka härliga dofter på ljus du köpt hem. Får nog investera i doftljus nu också, brukar köpa ett par av de där dyra som finns i glasburk också, Yankee heter de nog, de är underbara och håller länge. Kramar från mej! :-)

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
Monica o Jacob

Monica o Jacob

12 maj 2010 12:12

Ojoj det var billigt det, matkostnaderna lär ju minst fördubblas hoppas du har bunkrat;-)Chokladen låter otäckt god,får väl lov att prova en kaka.Haha vad dom kan luras hundar,hon hade nog ätit när hon blev hungrig.Krokarna var söta, vill ha
Ha en skön onsdag/Kram

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Carina

Carina

12 maj 2010 13:10

Visst kan det vara skönt att gå upp lite tidigare och kunna ta det lugnt, bara man inte gör det för ofta :-) Polkachokladen är sååå god. Fick smakprov på den innan den släpptes och jag var tvungen att ta in den i affären för alla älskade den. Vad billigt ni har kunnat handla kött, tänk om man hade haft chansen att få det till sånt pris.

Du har en award att hämta på min sida :-) ha en underbar dag, kram

http://tysonochganget.blogspot.com

 
Znogge

Znogge

12 maj 2010 15:23

Så förmånligt du har kunnat handla tidigare. Kan tänka mig att det är tråkigt att missa den förmånen. Förutom då jobbet så klart. Hoppas det löser sig smidigt och att du hittar något nytt snart.

Vilka mysiga lus förresten!

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
diana

diana

12 maj 2010 15:26

Gillar krokarna. Jättesöta :) Trist att missa en sådan finfin förmån.

http://www.metrobloggen.se/diana

 
kurrelina

kurrelina

12 maj 2010 15:26

Vilken röta att kunna handla mat så billigt, hoppas du fyllt frysen nu till grillsäsongen när du nu inte kan fylla på längre.
tyvärr bor du på fel ställe ang. Kåserer...dom vill ha från Märsta men tyckte i alla fall det var en kul idé. Hör av dig till UNT...
ha det gott
kramis

http://kurrelina.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

12 maj 2010 15:33

Oj,vad alla pratar om denna chokladkaka.
Jag måste ut på choklad jakt innan helgen :)
Pratade med lillebror för några dagar sedan. Han är visst lagerchef,så han är visst på lagret.
Du får gå dit nästa gång ;)
Ha en bra ag och kram på dig!

http://cammo69.blogspot.com

 
Susanne P

Susanne P

12 maj 2010 17:03

Visst är det skönt att unna sig lite snooz på morgonen!
Vår arbetsskygge bror var väl och fikade ;)
Kram

http://www.susannep.blogspot.com

 
AnnE.

AnnE.

12 maj 2010 17:26

Vet inte när du börjar jobba, men själv har jag ofta ställt klockan på 6:30 när jag ska börja jobbet, som ofta är strax efter kl. 8./ Är själv så himla morgontrött så det ska till "Något i hästväg" för att jag ska masa mig upp.. Men, jag vill inte heller komma för sent till något./Du har ju skrivit i någon kommentar tidigare att jag ska "hojta till" när jag har skrivit någon berättelse. Vet inte om du bara menade den gången, men jag skriver ju lite då och då från bildkort också, samt drömmar och lite annat i den andra. Men ibland från bildkort även där./Kram

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Nett

Nett

12 maj 2010 17:41

Härligt med ljus, jag har med lagt in en beställning på partylight, längtar efter sändningen. Jag har planerat en kväll i lugn och ro här hemma, jag & fiskgratängen & en film :) Kram

http://www.metroblogen.se/nett

 
Mia systeryster

Mia systeryster

12 maj 2010 19:01

Gillar inte polkagris så mycket, vill ha ren choklad;) Vilket billigt kött du har kunnat köpa, det kommer nog kännas nu när ni får betala riktiga priser. Kött är svindyrt!!Kram o hoppas dagen gick bra för dig idag, det måste ha känts sorgligt!!

http://www.systerystersdagbok.blogg.se

 
Molly

Molly

12 maj 2010 19:08

Usch vad jobbigt...men jag tror bestämt att ngt bättre väntar dig runt hörnet. Kram!

http://mollysmix.blogspot.com

 
Veiken

Veiken

12 maj 2010 20:43

Jag kan tänka att det känns lite vemodigt att lämna jobbet för sista gången, men det kommer nästan alltid något gott ur det tråkiga. Lycka till med det nya! Kram

http://veiken.wordpress.com

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

12 maj 2010 22:39

Hej!
Vad bra!!! Har sett att det kommit ny chokladsmak, denna måste alltså provas ;-)
Doftljusen var också intressant. Undrar om vi har någon sådan affär i närheten? Får kolla nätet.
Fin blogg:-)

Ha de
Susanne

http://quilaoronja.blogspot.com

 
soffie

soffie

12 maj 2010 22:58

mmm den är supergod,men guuu va söta små krokar!
svar;jag läser en bok i veckan om jag gillar den har väldigt svårt att sluta läsa när jag väl börjat,det är min avkoppling det:)
kram

http://www.soffie69.blogg.se

 
charlotte

charlotte

13 maj 2010 10:17

jag tycker att karl fazers med krossad marianne i är godare. gulliga krokar. har en med en katt på till svintos koppel

http://kloppan.wordpress.com

 
ansepanse

ansepanse

13 maj 2010 11:41

måste känts vemodigt att lämna arbetsplatsen
ljus och ljus :)
kramar

http://www.kinaguld.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se