allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Äkta glädje mitt i tjurigheten

Av Sussi - 15 april 2010 07:15

  


Våran landsväg håller på att göras om till mötesfri väg, vilket är jättebra eftersom man knappt kan köra om på något ställe. Det är en riktig kringelkrokväg. Det brukar resultera i en del väldigt idiotiska omkörningar (288:an är tyvärr väldigt olycksdrabbad) så det är bra att dom äntligen tar tag i det! Undertiden dom gräver så har dom sänkt hastigheten från 90 till 70. Det är inte det skojigaste när man har bråttom på morgonen (konstigt nog så är man alltid sen på morgonen, hur tidigt man än går upp). Och det är nog lagen om all djävlighet att man dessutom ska hamna bakom den personen som prompt ska ligga i 60. Nu säger inte jag att man ska köra som en blådåre men man kan väl i alla fall köra den hastighetsbegränsning som står på skylten!!? *mutter* ;-)


Stilstudie på en överlycklig Doris! Hon kan alltid få en på glatt humör :-)


  


Jag kan lova att svansen gick! Tur att det inte var något i vägen för då hade hon rivit ner det. Dom är ju inte precis försiktiga ;-)


  


Sååååååå glad :-)

Vadan denna glädje då??

Jo.. matte kom hem från jobbet!!

Tänk så härligt det är att någon blir så här glad över att se en.. :-)


  


När jag väl kommer fram till grinden kommer det vanliga. Doris vänder sig om och trycker upp rumpan mot en. Hon älskar nämligen att bli klappad vid ljumskarna! Det här har förbryllat många besökare! ;-)

Det kanske inte är det skojigaste att få en rumpa upptryckt men hon är så söt så hon kommer ju förstås undan med det hihi  


Vi har fått njuta av så fint väder sista veckan. Idag skulle det också vara soligt men efter det varnar SMHI för en veckas blåst, regnande och snöande! April brukar ju vara en sån där månad då vad som helst kan hända vädermässigt men vi får hoppas på att det inte blir snö ändå! Jag (hrm..sambon) böt ju till sommardäck på min bil i helgen och mönstringen börjar bli lite väl nött, nya däck måste inhandlas!! Än så länge har jag varit för snål (det är ju svindyrt ju) men det känns som om man kanske måste börja ta tag i det där nu.

Det kanske är smart att göra det innan man blir arbetslös!!

Sen tror jag nog besiktningsgubbarna blir snällare om jag har bra däck ;-)






 
 
Berith

Berith

15 april 2010 07:40

Ja , det är verkligen underbart att komma hem till ett sådant kärt mottagande =))
Önskar dig en bra dag , varma kramar =)

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
Mia64

Mia64

15 april 2010 08:07

Godmorgon!
ja man blir verkligen glad av att få ett sådant välkomnande.Ha en fin dag /Kram

http://mia64.blogspot.com

 
camilla

camilla

15 april 2010 08:19

Det är som jag gör.
Då jag ser gubben vänder jag baken till men inte för att bli kliad i ljumsken utan att jag vill bli masserad på ryggen :)
Jag vill att vi ska vänta men att byta till sommardäck.
Man vet ju aldrig...en morgon ligger väl det snö på vägarna igen :(
April!!
Det har hänt förut och det lär hända igen!
Ha en bra dag och kram på dig!

http://cammo69.blogspot.com

 
Monica o Jacob

Monica o Jacob

15 april 2010 08:31

Gubbe i keps som kör 30 på 50 sträcka kan få en att gå i biltaket.Det värsta är att dom kör ut mitt framför näsan på en så man får
panikbromsa;-(
Va söt hon är lilla gumman, våra hundar vänder också rumpan till och vill att man kliar dom fast vid svansroten;-)
Här behövs också nya sommardäck, det blir ett djupt hål i plånboken som vanligt;-(
Ha en bra dag/Kram

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Petra

Petra

15 april 2010 08:32

Trist att du inte fick jobbet, men de lär ju knappast vilja betala mer i lön till en ev. ny tjänst längre fram. Men vill de inte betala så kan de vara utan dig och för nöja sig med "second best" ; )
Ang Doris sätt att hälsa så är det ganska vanligt bland tikar. Det anses nämligen extra vänligt att hälsa genom att putta till med bakdelen i hundvärlden. Visar oxå på att hunden är glad och gärna ställer upp på lek. Aileén gör precis likadant när familjemedlemmar kommer och Nisse gör det på golden-sätt, dvs lutar hela kroppstyngden mot en.Så gör de tydligen för att markera att det är "deras människa".

http://aileenonisse.bloggagratis.se

 
helga

helga

15 april 2010 08:34

Ja, fy för att hamna bakom en sån... man kan ju köra den fart som är tillåten iaf. Vad gullig Doris är :)

http://helga1.bloggplatsen.se

 
attis

attis

15 april 2010 08:43

Gomorron i stugan. Jag har tagit massor med foton på de gamla. Visst är det härligt att bli välkomnad hem på det viset. Finns ju inget bättre. Det är sann glädje. Ha det gott.
Kramen

http://attisblogg.blogg.se

 
-Nena-

-Nena-

15 april 2010 08:44

Vår Molly vänder också baken till (fast mest när någon sitter ner) Hon älskar att bli kliad precis där svansen börjar *S*
Doris såg verkligen glad ut =)

http://nena.bloggagratis.se

 
lillisl

lillisl

15 april 2010 09:04

Saknar den tiden då jag hade hund och någon som blev glad när jag kom hem. Snuttan kommer knappt upp och tittar när jag varit borta
Doris är väldigt fin tycker jag
Ha det gott min vän
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

15 april 2010 09:08

Så söt hon är, klart hon kommer undan med ljumskkliande :) !! Det är verkligen underbart att ha någon som glatt möter en när man komemr hem, våra katter gör det också!
Appropådet så hade vi hundbesök igår :O

Sv: Oh vad roligt! Ska bli jätterolgit att få den, men jag har inte bråttom så vi får se när den kommer :)
Du ska se att det perfekta jobbet väntar runt hörnet och vem vet..de kanske behöver en till!

http://www.missvivis.se

 
Gilla

Gilla

15 april 2010 09:17

När Noack är hemma hos oss och jag går förbi honom, där han ligger på golvet, så vänder han sej på rygg och vill bli kliad under "armarna". Men när Morfar reser sej och går förbi, så följer Noack med honom, för han tror alltid att det vankas käk i köket.

Svar: Jag hade bättre kondis i januari, när vi hade Noack helt och hållet i 14 dar. Då hade maken som värst ont och jag fick sköta om Noack alldeles själv, men så blev det ju snö och halka, så jag tog det lugnt. Jag bröt ju ena foten för ett par år sen, så jag är rädd om den också. Så jag har lite att ta igen nu. Kram/Gilla

http://metrobloggen.se/12gilla

 
Znogge

Znogge

15 april 2010 09:35

Hon är verkligen superfin Doris! När jag kommer hem måse Miss E alltid hämta något. Sko eller leksak men något måste det vara.

Ha en fin dag!

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
Miss M

Miss M

15 april 2010 10:08

Underbara söta Doris! Visst är det underbart med våra fyrbenta

http://vardagligaochvidunderligabetraktelser.blogspot.com

 
Glimz

Glimz

15 april 2010 10:11

Fina söta Doris! Klart hon vänder rumpan till, vilket är helt normat för en hund som är vänligt sinnad. Hon vänder den snälla sidan till för att visa, -så här snäll är jag :) Sen att vi människor inte tycker om att få en rumpgump, det verkar dem inte bry sig *asg*
Kramizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

15 april 2010 10:23

Älskar ju djur men någon "husdjursmänniska" har jag ju förstått att jag inte är... Tåliga husdjur, hrm.. Doris må vara då men min erfarenhet är delvis en annan också. Har också skrivit i en annan blogg om att Ironier inte alltid går hem: "Visst kan det vara roligt ibland med ironier, men för vissa personer med t.ex schizofreni kan de vara svåra att förstå. "Man" tar det mer bokstavligt och kan tro att den som ironerar tycker att de är "dumma i huvudet". En man i Karlavagnen tidigare har visst Aspergers, och när han fick frågan "Kan du stänga fönstret?" upplevde han frågan mer bokstavligt och svarade något i stil med "Det är klart jag kan, jag är väl inte dum i huvudet heller!" Jag menar också att vissa sjudomstillstånd MÅSTE medicineras och jag har själv inte alltid kunna välja bort den biten heller. Man vill inte tvinga sig på ett djur, men en människa då..Kram

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
sara - Glitterögon

sara - Glitterögon

15 april 2010 11:58

Så är det ju för att visa att de är vänligt inställda också som de trycker upp rumpan mot nån. De är för söta, vovvisarna :)

Skönt att ni får ordning på vägen.

http://glitterogon.blogg.se

 
wiper

wiper

15 april 2010 12:05

Skönt att dom gör om vägen så det blir säkrare. Ja du man blir lite uppretad på folk som kör 50 när det är 70. Vilka härliga bilder du har tagit på Doris ;) hon är så fin.

Det är verkligen svindyrt att byta däck. Vi klarar oss i år men skall lämna in bilen på måndag för både däckbyte och service.

Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Veiken

Veiken

15 april 2010 14:18

Kör försiktigt. Du får låtsas att det är 50 på sträckan och blir naturligtvis överlycklig när/om det går fortare:) Kram

http://veiken.wordpress.com

 
Carina

Carina

15 april 2010 14:33

Visst hade det varit bra att kunna skicka ut dom själv hihi i alla fall när vädret är kasst. Tror de flesta hundar tycker om att leta upp gotte, bra övning tycker jag.

Visst är det underbart att bli mottagen med sådan glädje :-) aldrig att det är sura miner eller gnäll hihi. Jag brukar mötas av hundarna samt bägge katterna, för de är lika nyfikna som hundarna. Ha en fortsatt bra dag, kram

http://tysonochganget.blogspot.com

 
Mona

Mona

15 april 2010 14:51

Tänk vad härliga djur är. De är glad när man kommer hem. Så borde alla människor oxå vara när deras partner kom hem.
Ha en fin kväll

http://monae.blogg.se

 
diana

diana

15 april 2010 15:18

Härligt att mötas av sådan kärleksfullhet ;)

http://www.metrobloggen.se/diana

 
Mia systeryster

Mia systeryster

15 april 2010 16:23

Så länge det är en hundrumpa så;) Man vill ju gärna inte få mannens röv upp i ansiktet när man kommer hem=D Men skämt åsido, min Bella gör ung, likadant efter det att hon pussat sönder en;) Kram

http://www.systerystersdagbok.blogg.se

 
ansepanse

ansepanse

15 april 2010 16:59

det är det bästa som finns att komma hem till en glad vovve :)
kramar

http://www.kinaguld.blogg.se

 
Ama de casa

Ama de casa

15 april 2010 16:59

Ja, vilket underbart mottagande :-)
Kram

http://amacasa.wordpress.com

 
Nett

Nett

15 april 2010 17:19

Härligt med vägarbetet, här precis intill vårt hus skall de göra om vägen med, men tvärtom, det skall bli en mindre vägled och det tycker jag är bra. Tung trafik där idag. Mer snö tycker jag inte om... idag är ju sista dagen för vinterdäcken med. Och nästa vecka skall jag ju till Linköping. Visst läste du rätt, 20 kr.. *secondhand rules* det var nästan oanvända och inköpta på Veromoda innan de blev second hand.. Kram

http://www.metroblogen.se/nett

 
Yvonne K

Yvonne K

15 april 2010 18:05

Goaste Doris! Ja visst är det skönt att våra fyrfotingar alltid kan höja vårt humör, underbart!

Ha en härlig helg
Kramar

http://yvonnek.bloggagratis.se

 
charlotte

charlotte

15 april 2010 18:26

inte här heller gör kaffet ngn skillnad..
vad söt hon är do´ris. rumpnisse va!?

http://kloppan.wordpress.com

 
Molly

Molly

15 april 2010 19:06

Ja det är verkligen äkta lycka med en glad hund som möter en när man kommer hem...jag brukar fråga A varför inte han kommer springande och viftar på svansen när jag kommer hem ;-) Kram!

http://mollysmix.blogspot.com

 
pillan

pillan

15 april 2010 19:19

ha ha så söt man kan vara ..
mottagandet här hemma är inte alls på det där visset, här får man vara glad om dom lyfter på huvet från golvet ..

http://www.pillans.se

 
Marita

Marita

15 april 2010 21:37

Finns inget underbarare att få bli välkomnad av än en superglad och kärleksfull hund.Peppe vänder också rumpan till,skjuter rygg som en katt och vill bli klappad och gosad med.
Kramiz!

http://nospussar.bloggplatsen.se

 
Susanne P

Susanne P

15 april 2010 22:24

Här hälsas det på tre olika sätt..Men alla tre sätt är härliga!
Hur? Kanske ett kommande blogg inlägg när man får bloggtorka?! ;)
Kram

http://www.susannep.blogspot.com

 
soffie

soffie

15 april 2010 22:48

underbart att komma hem till ett sånt välkomnande:)

http://www.soffie69.blogg.se

 
av irja

av irja

16 april 2010 00:01

Kära Sussi !!!!
Underbart välbekommen av goda Doris... Med bra svansföring,då ser man verkligen att man är välkommen hem,,,,, DÅ är det alltid trevligt att komma hem till ett sånt mottagande....Kärleken är kravlös...HA en FIN /FINdag idag KRAM/IA.....

http://40-Talisten.blogglatsen .se

 
Maddo

Maddo

16 april 2010 14:10

Haha, så söt Doris är! Speciellt första bilden tycker jag om :D

Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards