allt-om-inget

Alla inlägg under mars 2010

Av Sussi - 2 mars 2010 07:30

  


För första gången började det ljusna ute under färden till jobbet. När jag kom till jobbet var det nästan helt ljust! Nu går det verkligen åt rätt håll.. Fast.. Jag som var så glad att ungefär 10 cm snö hade töat bort tidigare. Jag hann få lite tankar om att våren var på G men efter gårdagens snöfall är vi tillbaka på ruta ett igen. Nu har vi lika mycket snö som innan! ca 55-60 cm :-(

SMHI har ju gått ut och sagt att det skulle komma ett högtryck och dessutom lovade dom att det inte skulle komma ens en snöflinga på två veckor i hela Sverige!!

Det är vågat måste jag säga. Vi får väl se om dom får rätt? ;-)

Jag mötte plogbilen i morse. Eller jag mötte plogbilarna!! 3 stycken i rad plogade samma sida medans allt snö hamnade på den sidan jag körde på! Innan tyckte jag att det var okej underlag men det blev absolut inte det efter all snö hamnade på den sidan jag körde på. Det blev en hoppig färd till jobbet.


Jag hade en otroligt lugn gårdag så jag hann med två filmer. Jag kollade även på "Allt för min syster".

Jag visste att det skulle vara en snyftarfilm redan innan så jag var beredd med papper ;-)

Och det var verkligen en tårkanalsrensare!

En väldigt fin film, bra skådespelare och med mycket värme även om man blir rejält irriterad i stunder..

Har du inte sett den så tycker jag du ska göra det. Den berör verkligen..


  


Skådespelare:
 
11-åriga Anna Fitzgerald föddes för att vara donator till sin leukemidrabbade äldre syster, men kräver till slut rätten att bestämma över sin egen kropp. Hennes kamp för frihet att välja kanske splittrar familjen eller, är det första steget mot verklig tillgivenhet, värdighet och vad det betyder att vara en familj. Nick Cassavetes, regissören till "Dagboken" och "John Q", visar återigen sin känsla för berättelser om djupa mänskliga relationer i denna inspirerande film om en kärleksfull familj - utmanad och förenad - av ett barns sjukdom.

ANNONS
Av Sussi - 1 mars 2010 16:15

     Medans sambon var ute och fixade bort all snö från uppfarten och det som rasat ner från taken.. Hur mycket snö som helst!!

Och mer kommer det, han höll på mer än tre timmar och slet! Då bäddade jag ner mig i soffan och slog på en film :-)

Jag måste ju göra något medans jag väntar på att bakmaskinen ska bli klar med brödet ju!! ;-)

"Flirting with forty" hette den och det var en sån där film som man kommer på sig själv med att gå och le lite fånigt efteråt!

Jag brukar gilla Heather Locklears filmer och den här är inget undantag. Sen kan man ju inte låta bli att dregla lite ehhh väldigt mycket över den manlige surfingsinstruktören som är med *suckar trånande*

En romantisk komedi i min smak :-)

  

Skådespelare:

Jackie är en frånskild tvåbarnsmamma som firar sin 40-årsdag på Hawaii på egen hand. Mot bättre vetande låter hon den snygge, mycket yngre surfinstruktören förföra henne. Vad som börjar som ett hett one-night-stand blir snabbt till kärlek. När Jackie tappar fotfästet så krävs det att hennes älskare lär henne att ta sig upp på brädan igen innan hon missar vågen som kommer att förändra hennes liv.
 

Jag tävlade inne hos Vivi i helgen och JAG VANN  
Så nu väntar jag med spänning på att dom här tjusiga örhängena ska flytta in hos mig! Gud så kul det är att vinna :-)
ANNONS
Av Sussi - 1 mars 2010 06:30

Igårkväll var jag så slö (vi kan ju kalla det söndagstrött istället för lite bakis hihi) så det blev ingen matlagning för min del. Sambon åkte och jobbade på kvällen så jag höll till godo med fil och rostat bröd. När man är så där slö ska det bara vara att plocka fram och äta direkt. Att stå vid spisen orkar man inte alls!

Tidigare den dagen vräkte jag i mig två varianter sockerkaka, mums mumspinnar och kaka.


  


Syster hade gjort en så fin tårta men det var tyvärr (eller tack och lov) för mycket grädde så jag klarade inte av att äta den. 


I förrgår åt jag chips, dip och ostbågar (inte ur min påse dock, den är fortfarande oöppnad).

Jodå, det här med att inte äta sötsaker går jättebra.. verkligen!! ;-)


  


Ibland önskar man att man hade haft lika mycket energi som dom här två killarna! Som tur var så lekte dom bra själva så jag kunde sitta vid fikabordet och bara vara hela besöket :-)


Så igårkväll satt man där med en redig ångest, en illamåendekänsla och uppblåst mage, undrandes hur jäkla dum man kan vara!! Dom få kilona jag gått ner tidigare lyckades jag nog gå upp under en helg!

Nu får det vara nog med frosseri. Nu är det nya tag igen..


  


Jag måste bara berätta hur dum jag är! Så ni vet! Fast egentligen är det här en sån där sak man bara ska tiga om hihi

Jag hade förberett det här inlägget redan igårkväll. När man gör det och inte väljer att publicera det på en gång så hamnar det i redigera inlägg. Varje gång man loggar in på Bloggplatsen och går in på redigera inlägg så kommer det upp automatiskt! Förrutom om det är ny månad vill säga.. Idag är det ju faktiskt 1 mars men tror ni jag hade koll på det i morse?? Så jag trodde på allvar att alla inlägg jag skrivit och all bilder jag lagt in tidigare var borta!! Jag uppdaterade sidan (massvis med gånger), provade logga ur och in igen. Jag suckade och svor.. Ja, ni kan ju tänka er hur det lät om mig hihi

Allt man behövde göra, så som man dessutom har gjort ett bra tag var alltså att byta månad till februari (då jag faktiskt skrev och la in bilderna) och så ta da!! Som trolleri fanns allt där igen ;-)

Tur att man inte hann dra iväg ett mejl för det hade ju varit väldigt pinsamt hihi  

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se