allt-om-inget

Alla inlägg under mars 2010

Av Sussi - 6 mars 2010 10:19  


Blev väckt i morse av att sambon stökade omkring ute på tomten!

Tydligen så har vårat vatten fryst igen!! Vilket är en gåta för mig. Vi har ju bara haft runt -10 i natt??? När jag gick och la mig vid 23:30 tiden så fungerade det alldeles utmärkt!!

Dessutom var det inte på det stället det var förra gången heller, vad vi kan se i allla fall. Vi ställde dock dit en kupévärmare för säkerhetsskull.

Har vi otur nu så har tjälen gått så djupt ner i marken så vattenledingarna som går därunder har fryst och då är vi vattenlösa lääääänge :-(

Jo, men det här med lång och kall vinter var ju väldigt trevligt *mutter*

Den där slutrepliken från mitt förra inlägg.. Får jag ta tillbaka den nu eller??

Det här var ju bra tajming. Ikväll ska ju jag iväg på tjejmiddag, vilket jag inte vill missa!! Det vore ju så mycket mysigare att komma dit ren och nyduschad!!

Usch så less jag blir!!

Vilken rolig inledning på lördagsmorgonen...

ANNONS
Av Sussi - 5 mars 2010 19:00

Jag sökte ett jobb för några dagar sen. Idag ringde dom som har hand om utgallringen och ville träffa mig!

Så på måndag ska jag på en arbetsintervju!! 
Fast jag är lite tveksam eftersom jobbet är i Stockholm (jag bor ca 8 mil därifrån) men man kan ju alltid åka dit och höra vad det är för nåt! Man behöver ju inte ta ställning till om man vill ha jobbet eller inte förrän man blir erbjuden det. Och det kanske jag inte ens blir..

Än så länge vet jag inte ens vilket företag det är som söker. Allt jag vet är att det ligger i Västra Stockholm. Jag var alldeles för nervös för att komma ihåg att fråga det när jag pratade med killen 

Som tur var är sambon ledig då. Det han inte vet än är att han kommer få åka med mig dit. Han är mycket bättre på att hitta än vad jag är! Vilket är rätt så komiskt med tanke på att det är planerarjobb inom transportbranchen jag har sökt hihi

Hitta.se och eniro.se är mina bästa vänner ;-)

Sambon kan passa på att gå en långpromenad med Doris medans jag är inne och imponerar på dom ;-)

Är det någon som har några bra tips till mig hur jag kan göra just det.. Imponera alltså!!? HJÄLP!!!!

Nu ska jag bara försöka koppla bort det där under helgen. Jag är ju såååå nervös  


Och snacka om att jag blev glad när jag kom hem. På köksbordet låg det ett paket från Vivi. Vinsten hade kommit :-)


  


Jag fick dessutom gröna äppeljus som en extra present! Tack snälla Vivi. Två stycken tände jag på en gång!
Ikväll blir det räkor och vin! Inte det klassiska med vitt vin utan vi tänker vara lite annorlunda och ta rött vin till. Det blir en flaska Eagle hawk.

Till det tänker vi "hrm" jag (har en känsla av att sambon kommer sätta laptopen i knät så fort det börjar) njuta av lite dans i form att Let´s Dance!

Solsidan får man ju inte missa heller.. 

Så nu sjunker jag ner i soffhörnan för att stanna där hela kvällen! Det är inte mycket som kan få upp mig nu inte!!

Å härliga helg :-)


  ANNONS
Av Sussi - 5 mars 2010 07:15

  


Imorse trodde jag att jag åkte till jobbet fel tid. Det kändes som om jag åkte alldeles för tidigt! Knappt någon bil mötte jag på stora landsvägen. Jag var faktiskt tvungen att titta på klockan, för säkerhetsskull hihi

Normalt brukar det komma en hel drös med bilar. 

Dessutom brukar man ligga mitt i ett långt led av bilar men i morse kunde jag köra med helljusen på nästan hela vägen! Jätteskönt :-)


När jag lämnade Doris på hunddagis så kom precis en av tjejerna som jobbar där med sina hundar. Hon hade precis fått en ny voffsing. En vit siberian Husky på 13 veckor! Där kan man prata om en fluffboll hihi

Om man bortser från ansiktet så var den väldigt lik Doris när hon var valp. Det var väääääldigt svårt att slita sig! Den var ju så busig och gosig!!

Det är i det läget man känner att man saknar att ha en liten valp :-)

Men det är ju en hel del jobb också!!


Ååå vad jag längtar hem nu. Det tråkigaste är att jag precis kommit till jobbet! Jag har en hel del timmar kvar 

Jag längtar hem till min soffa!

Min sköna divandel, perfekt nedsutten efter min röv ;-)

Som tur var är fredagar lugna på mitt jobb så jag hinner nog ägna mig åt mer saker än att bara jobba. Det är fördelen med att ha eget kontor och egen dator ;-)


Av Sussi - 4 mars 2010 16:27

Det märks att dom flesta av er känner mig ganska väl ;-)

Visst var det ljus jag fick i present. Det är alltid lika uppsakttat!!


  Undrar om man kan göra en beställning på en present i morgonbitti också? Varför inte göra det till en daglig grej liksom!! Inte mig emot ;-)

Antagligen får man nöja sig med att det äntligen är FREEEEEEDAG!!! Det är ju inte så tokigt det heller :-)


Bilen fick tyvärr motorstopp utanför några butiker efter jobbet. Vi kan till och med låtsas att det var på vägen hem!! 

Jag skulle bara gå in på Lindex och Kappahl för att få hjälp att få igång bilen igen. Väl där, var det jätte många plagg som bara flög på mig! Inte kunde jag ju lämna dom där utan jag var ju bara tvungen att ta dom därifrån, bevisligen så trivdes dom inte!! 

Men det konstigaste var när jag kom ut till bilen igen och provade starta den så fungerade det!!?? Så mystiskt va??


Det här är plaggen jag räddade..


  


Toppar brukar man hitta hur många som helst men byxor brukar vara så svåra att få tag i. Så gissa hur glad jag blev över att jag hittade två par samma dag!! :-)


Hörde på radion på vägen hem att våren hade kommit till Lund och Malmö! Vår räknas det som när det varit plusgrader mer än 7 dygn i rad. Så jag vill bara säga grattis då (nej då , jag är inte alls bitter!!!). Här är det -6 och snöstorm för tillfället!! Någon som vill byta?? ;-)


Av Sussi - 4 mars 2010 07:01

  


Så där ja!! Nu känner man igen mig själv igen ;-)

Efter en sen kväll och en natt på soffan så är man trött och sliten igen! Inte kan man ju trippa omkring och vara pigg på dagarna inte..

Hur skulle det se ut!!!? ;-)

Dessutom så räckte inte tiden till i morse heller. Jag fattar inte att det ska vara så svårt att komma upp i tid! Snoozefunktionen fick jobba rejält innan jag orkade hiva benen över sängkanten!

Ganska så sen satte jag mig i bilen och körde mot jobbet. Vad man vill gasa på när man är stressad men jag insåg min begränsing och släppte på gasen. Hellre kommer jag lite sent till jobbet än att kanske hamna i ett dike någonstans! Så några minuter över halv 7 stämplade jag in. Smällar man får ta när man inte kliver upp när man ska ;-)

Sen ska jag faktiskt erkänna att jag nog kunnat stämlat in i tid om jag inte hade stannat och pratat med en arbetskamrat på vägen. Hon hade fått några oanvända linnen och toppar jag hade hängandes hemma. Eftersom jag inte ville ha några pengar för det så hade hon köpt en present till mig. En härlig start på morgonen :-)

Hon känner mig väl och det gör nog ni med nu, så gissa vad hon hade köpt???? ;-)

Av Sussi - 3 mars 2010 18:03

  


Sambon har skottat och fixat ute hela eftermiddagen och jag jobbar så sent, kommer inte hem förrän straxt före sex. Så idag blev det hämtmat. Pizza närmare bestämt. Nu vet ju jag med att det finns betydligt nyttigare mat att köpa men jag vill ändå klappa mig lite på axeln ;-)

Jag valde ändå den som det var mest grönsaker på.. Oj vad jag försöker lindra mitt dåliga samvete hihi

Att det var kebabkött och kebabdressing på också glömmer vi fort!!

Men guuuuud så gott det var :-)


Vad är det man brukar säga.. man lever bara en gång eller varför inte, mitt nya liv börjar i morgon ;-)


  
Av Sussi - 3 mars 2010 07:01

  


I gårkväll hände något så konstigt!!

Vid 21:45 tiden kom nog John Blund och kastade sand i ögonen på mig!! Jag blev så trött så jag var bara tvungen att gå och lägga mig!! 

Jag som aldrig går och lägger mig före 22:30-23:00. Det här var en helt ny erfarenhet för mig ;-)

Eftersom sambon tog Doris på morgonprommisen i morse betöd det här alltså att jag fick sova nästan 7 timmar!! Normalt brukar jag sova från 4½ till 5½ timme! Konstigt nog var jag lika trött som vanligt när klockan började skräna men när jag väl gick upp var det nåt som var väldigt annorlunda.. Jag var pigg!!

Hela bilresan in till jobbet var ögonen öppna hela tiden. Inga ögonlock som man försökte hålla uppe med tändstickor. Inga tankar om att det gör väl inget om jag blundar, bara en stund! Jag kommer dessutom ihåg hela vägen och inte helt plötsligt tänker.. hur kom jag hit!!

Och vad tror ni jag har lärt mig av det här?? Antagligen ingenting hihi

Jag kommer nog sitta uppe lika länge som vanligt men det var skönt att veta hur det borde kännas ;-)


Hörde på radion imorse om en man som våldtagit en 12 årig flicka. Han dömdes i tingsrätten till två års fängelse (vilket är alldeles för lite om man frågar mig). Han överklagade till Hovrätten. Dom ändrade straffet till Grov våldtäkt mot barn och han fick istället 4 års fängelse! Äntligen ett överklagande som går åt rätt håll (fast det är fortfarande ett för kort straff). Enligt mig kan dom flytta honom till ett fängelse i Thailand och glömma bort honom!!


Av Sussi - 2 mars 2010 17:45

  

 

Jag har fått en award !
Tack så hemskt mycket
Camilla, Susanne P , Gilla, Pillan och Lilla My. Den värmde gött i hjärtroten :-)
Givetvis vill jag även ge den tillbaka till er..
  

The Sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blog world. The rules for accepting the award are:

1. Put the logo on your blog or within your post.
2. Pass the award to 12 bloggers.
3. Link the nominees within your post.
4. Let them know they received this award by commenting on their blog.
5. Share the love and link to the person from whom you received this award.

 

Jag skulle vilja ge den till alla i min länklista för ni alla har en inspirerande blogg men för engångsskull ska jag följa reglerna ;-)

 

Annika Banfield

ansepanse

Berith

Cecce

Ingegerd

Maddo

Marita

Marsipan

Systeryster

Mona

Molly

Nett

Soffie

Susanne P

Sussa

Tintin Belisida

Vivi

Znogge

 

Så där ja! Då ska vi räkna ihop..

Jodå alldeles exakt 12 stycken blev det  

 

 

     

 

 

Ett gäng grabbar spenderade helgen med att planera inför nästa gemensamma golfresa. 

2 dagar före kompisarna skulle resa så säger Daniels fru ifrån och talar om att han inte får följa med.  

Daniels vänner blir ganska irriterade, men vad kan de göra. 

2 dagar senare så anländer kompisarna till golfbanan och ser att Danne redan checkat in, varit på driving rangen och höll nu på att träna puttning  

Vad i helvete säger kompisarna, hur länge har du varit här och hur gjorde du för att övertala din fru att du skulle få åka.  

Jag har varit här sedan igår! Jag satt i min fåtölj framför Tv:n då min fru smög upp bakom mig och höll sina händer för mina ögon och sa gissa vem? 

Jag tog bort hennes händer och såg att hon hade köpt ett nytt genomskinligt nattlinne. 

Hon tog min hand och drog med mig till sovrummet. I sovrummet hade hon tänt minst 2 dussin ljus och spritt ut rosor över hela sovrummet. På sängen hade hon lagt ett rep och ett par handbojor! 

Hon beordrade mig att sätta på henne handbojorna och binda fast henne i sängen, sedan sa hon:

 

 "Gör vad du vill"

  

 Och här är jag!!!!!            


 

  


Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se