allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

Ensamma eller inte..

Av Sussi - 13 mars 2010 10:45

  


Oj vad skönt det var med en lååång natts sömn! 10 härliga timmar :-)

Det känns verkligen som om jag behövde det..

Igår blev det inte mycket till mat inte. En risifrutti på dan och fil och flingor på kvällen. Allt fick jag behålla dock och idag mår jag riktigt bra igen.

Jag pratade med pappa på telefon i morse och dom räds inga baskelusker inte, dom kommer :-)

Nu är det bara syster med familj som ska bestämma sig!

Melodifestival blir det även om vi är ensamma eller inte.

Ska faktiskt slänga iväg en liten röst på Salem Al Fakir. Tycker den låten skulle passa bäst i stora finalen. Ska bli spännande att se vem som vinner!


Willy höll sig kvar ännu en vecka i Lets Dance. Han ser mer och mer förvånad ut när han slår ut bättre och bättre danspar. Men det är ju trotsallt en show men nästa vecka får han det nog svårt. Jag slängde iväg två röster ikväll på mina favoriter Claudia och Mattias. Jag hoppas verkligen att det är dom två vi får se i en final.


Hör och häpna.. i morse bestämde sig sambon för att vara hemma och städa medans jag tog morgonpromenaden. Att gå i nollgradigt och solsken klagar man ju inte på. Vi mötte Doris värsta fiende (en liten tax som heter Ida). Normalt brukar Doris bli galen då men i morse skötte hon sig exemplariskt. Inte ett ljud :-)

En liten bit längre fram mötte vi en helt okänd hund och en person som kom ridande på en häst! Här såg jag värsta scenariot framför mig.. Doris börjar skälla, den andra hunden börjar också skälla och hästen skenar!!! Men inte behövde jag vara orolig inte, hon gick bredvid mig med en vaksam blick men sa inte ett ljud! Det är mattes tjej det  



  


Den här historian är ganska lång men den är helt klart värd läsningen. Jag säger bara en sak.. PINSAMT!!!


Det var en gång en kvinna som verkligen älskade bruna bönor och fläsk. Tyvärr gav bönorna henne alltid en väldigt kraftig och pinsam reaktion i form av gaser. Då det blev klart att hon och hennes fästman skulle gifta sej bestämde hon sej för att sluta äta bruna bönor. Ett år senare gick hennes bil sönder på väg hem från jobbet Hon bodde ute på landet och ringde till sin man och berättade att hon skulle bli sen eftersom hon tänkte promenera hem. På vägen hem passerade hon ett litet matställe som lockade med dagens rätt: bruna bönor och fläsk - det var mer än hon kunde motstå, särskilt som hon inte hade ätit nåt efter frukost. Eftersom hon hade ett par kilometer att gå hem så räknade hon med att hon kunde gå av sej alla bieffekter av bönorna innan hon nådde hemmet.

Så hon stannade och glufsade i sej en rejäl portion med bruna bönor. Hela vägen hem pruttade hon oavbrutet, det nästan brann i baken. När hon väl kom hem kände hon sej säker på att hon skulle kunna kontrollera sej. Hennes man blev glad över att se henne och sa: "Jag har en överraskning till vår middag!"

Han band för ögonen på henne och ledde henne till en stol vid bordet. Men precis när han skulle ta bort ögonbindeln på henne ringde telefonen. Han fick henne att lova att inte ta av ögonbindeln förrän han var tillbaka. Så gick han för att svara i telefonen. Dom bruna bönorna hade fortfarande en stark effekt, och pressen blev ohållbar. Medan mannen var ute ur rummet tog hon tillfället i akt och lyfte på ena skinkan och fes. Det inte bara lät högt - det luktade som en gödselspridare som kört över ett dött djur i närheten av en soptipp. Hon trevade med handen på bordet och hittade en servett och viftade energiskt i luften runt sej. Så lyfte hon på den andra skinkan och lät odören strömma ur henne tre gånger till. Medan hon lyssnade noggrant för att höra konversationen i det andra rummet fortsatte hon att fisa i flera minuter. När hon hörde sin man lägga på luren slutade hon fisa och viftade i luften några gånger till med servetten, la den i knät och placerade sina händer över den. Hon log och såg väldigt oskyldig ut när mannen kom tillbaka.
Han bad om ursäkt för att det tagit så lång tid och frågade om hon hade tjuvkikat. Hon försäkrade att hon inte hade gjort det. Då tog mannen av hennes ögonbindel och överraskningen avslöjades: Runt henne vid bordet satt tolv middagsgäster för att önska henne en fin första bröllopsdag.





 
 
Monica o Jacob

Monica o Jacob

13 mars 2010 11:16

Rädda Willygänget är visst svåra att sätta stopp för, jag tittar inte på det men läste i tidningen att juryn är i upplösningstillstånd hihi sånt gillar jag.
Skönt att du är bra i magen igen, det kan inte vara så att du som Kajsa här hemma har satt i dej något som inte var bra;-)
Om historien säger jag bara,time att emigrera;-)
Ha en trevlig lördag/Kram

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

13 mars 2010 11:50

Först vill jag säga att det är skön att du mår så mycket bättre./Historien ja... Jag såg en gång en dokumentär om personer som inte kunde sluta att prutta och även om ett par som skulle gifta sig... Det var definitivt verklighet../När det gäller det jag skrev om telefonsamtalet har jag skrivit ett kompletterande inlägg. Det är alltså inte främst frågan om att jag inte vill ha något samtal utan att jag inte vet vad eller om jag skall välja för något. Kram

http://elisannw.bloggagratis.se

 
attis

attis

13 mars 2010 12:15

Hej vännen. Vad skönt att magen börjar bli i ordning. Det var en snäll Doris. Det är skönt när det är så. Ha nu en trevlig lördag.
Kramelikram

http://attisblogg.blogg.se

 
Marita

Marita

13 mars 2010 12:38

Vad skönt du är på banan igen,hoppas sambon klarar sig nu.
Tänk att prutta ska vara så pinsamt,en sån naturlig grej.Fast karlar är inte lika återhållsamma som oss kvinns,undrar vad det beror på.
Hoppas ni får en fin lördag nu och kan njuta av solen.
Kramiz!

http://nospussar.bloggplatsen.se

 
Znogge

Znogge

13 mars 2010 12:57

Tur man inte äter bruna bönor ;-)

Ha en bra lördag!

http://znogge.wordpress.com

 
Yvonne K

Yvonne K

13 mars 2010 13:18

ha ha ha :D vilken härlig historia, tack för den!

Ha nu en trevlig lördag.
Kramis!

http://yvonnek.bloggagratis.se

 
lillisl

lillisl

13 mars 2010 15:29

Skönt att höra att du mår bättre i dag. Vi får se vem som tar hem Melodifestivalen i kväll. Bra historia
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
marsipanen ligger dubbelvikt

marsipanen ligger dubbelvikt

13 mars 2010 15:50

ligger dubbelvit...vikt.. över tangentbordet! Hahaha..stackars gästerna *ASG*

Jag röstade såklart på Willy!
Och ikväll ska jagt rösta på Salem och på Timotej tror jag. Beror lite hur de sjunger och uppträder nu när det blir lite mer pressat!
Ha en skön lördagkväll!
kramen!

http://marsipan.bloggplatsen.se

 
Ingegerd

Ingegerd

13 mars 2010 16:22

Stackare som vart magsjuk! Inget vidare, tur att dina föräldrar inte är rädda för smitta.

Jag röstade också på Mattias o Claudia igår. Tycker det är katastrof att Willy är kvar. Såg på löpsedlarna idag att Tony hotar hoppa av juryn om de inte ändrar reglerna. Tycker faktiskt juryn borde ha större makt så inte sånt här händer!

Ikväll hejar jag på Anna!

Tack för ett gott skratt:D

http://hovsing.bloggplatsen.se

 
lilla My

lilla My

13 mars 2010 16:29

Skönt att du mår bättre det var kul att höra men historien var ett slag i sej helt suverän hihi.Kram och ha de bra.

http://www.metrobloggen.se/miumiu

 
ansepanse

ansepanse

13 mars 2010 16:52

vad skönt att du är bra igen :)
här blir det också melodifestivalen ikväll
hahaha - den var jättebra
kramar

http://www.kinaguld.blogg.se

 
Glimz

Glimz

13 mars 2010 17:28

I'm a live, med nöd å näppe! Härlig historia, den fick mig att träna glad musklerna i näbben XD, fyyyyyyyyy vad pinsamt!!!!
Kramizen

http://ninz.bloggagratis.se

 
Gilla

Gilla

13 mars 2010 17:31

Så bra att du har blivit bättre. Det är inte nådigt att vara sjuk.

Jag älskar Bruna bönor och det gör gubben också, men vi brukar vänta till en kväll, då vi vet att vi inte träffar någon annan.

Att det finns någon som kan rösta så dingt, så man röstar på Willy. Det är visserligen ett underhållningsprogram, men ändå med visst allvar. Den gången Tina vann, skulle ju hon och hennes partner vara med i en europafinal. Tänk om Willy skulle vinna och åka vidare ut i Europa och tävla. Vi hade blivit utskrattade hela bunten.

Svar: Noack har en annan rolig sak för sej också. Han tar våra vantar och leker med dom. Han biter inte hårt eller tar sönder dom. Jag tycker detsamma, när det gäller Let´s Dance. Hoppas bara att Willy åker ut nästa gång, för annars går det åt skogen med den tävlingen för gott. Det är absolut ingen kritik mot Willy, för han har också utvecklats. Kram/Gilla

http://metrobloggen.se/12gilla

 
susanne p

susanne p

13 mars 2010 17:59

Ha, ha, ha så piiinsamt!!! *asg*
Ha en bra lördag!
Kram

http://www.susannep.blogspot.com

 
Molly

Molly

13 mars 2010 18:33

Vad skönt att du mår bättre. Hoppas nu att du får en riktigt härlig kväll med nära och kära =) Kram!

http://mollysmix.blogspot.com

 
charlotte

charlotte

13 mars 2010 19:40

haha fud vad pinsamt om det hade varit på riktigt. duktig doris som inte började skälla

http://kloppan.wordpress.com

 
Mia systeryster

Mia systeryster

13 mars 2010 20:07

hahahaha, fasen vad jag skrattade, så pinsamt=D Skönt du mår bättre=D Kram

http://www.systerystersdagbok.blogg.se

 
cecce

cecce

13 mars 2010 21:32

Sitter just nu och kollar på omröstningen!
Spännande!
Håller också på Salem eller Darin eller Peter J!
Vi får se...

Skönt att du är bättre!
kram

http://www.ceccesblogg.blogg.se

 
Jessica

Jessica

13 mars 2010 22:47

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.....Vilket öde..... stackars kvinna...tur man kan käka bönor utan gasbildning...

Fortsatt trevlig helg...

http://www.suddagumman.bloggagratis.se

 
Nett

Nett

13 mars 2010 23:04

Ahh.. jag hade dött, gud vad jag skrattade här samtidigt som jag tyckte synd om kvinnan. Hua, vilken chock det måste ha varit för henne. Kram

http://www.metroblogen.se/nett

 
Berith

Berith

14 mars 2010 07:45

*ASG* ...den var bra !!!
Önskar dig en skön söndag , varma kramar =))

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
messan

messan

14 mars 2010 08:18

Härligt att du mår bättre igen! Idag ska jag ut i det vackra vädret:).
Hihi, vilken historia! Tänk så pinsamt att se alla runt omkring:).
Ha en fin dag i solen!
Kramar

http://www.jagochminms.blogspot.com

 
Miss M

Miss M

14 mars 2010 08:22

*S* Oh my God! Ja se där, man kan bara ljuga för sig själv ,)

Krya på dig ordentligt nu =)

KRAM

http://vardagligaochvidunderligabetraktelser.blogspot.com

 
camilla

camilla

14 mars 2010 08:58

*Asg*
Liiiite piiinsamt!
Åker inte Willy ut nästa fredag så vinner han hela skiten.
Medan du inte åt något i går kan jag säga att det gjorde jag :)
Gratis är gott!! :) ;)
Ha en bra dag och kram på dig!

http://cammo69.blogspot.com

 
Bibbi

Bibbi

14 mars 2010 09:34

Hahahaha... det här passar min "kiss och bajshumor" haha. STACKARS kvinna! Det skulle ju faktiskt ha kunnat hänt i verkligheten.

Hoppas du kryar på dig snart. Varkar vara fler som har problem med sina magar just nu...... Dock inte jag som klarat mig hela vintern. Pepparkorn. Jag säger bara det!!

Ha en härlig söndagskram från Bibbi

http://tryggimigsjalv.blogg.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

14 mars 2010 12:55

Skönt när att hon skötte sig så bra man blir ju så mallig när de kan visa hur duktiga de är:) Så jag förstår att du är stolt över Doris.
Skönt att de ville besöka er ändå:)

Jag då som tycker att det är lite löjligt eftersom jag tycker det är en danstävling och att Willy inte passa in. Sen att har gjort lite fram steg men det har ju funnits de som har varit mycket bättre.

kjamen

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
Eva

Eva

14 mars 2010 21:05

Gaaaaaaahhhhh....*asg*, vilken bra historia :).
Du och jag kan ta varandra i handen, jag fick magsjuka igår kväll men det var nog världens snabbaste magsjuka. Den försvann lika fort som den kom ;).

Jag tycker helt fel låt vann i melodifestivalen. Jag hejade på Timotej.
Ha det så bra.

http://www.gruddelin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skapa flashcards