allt-om-inget

Alla inlägg under februari 2010

Av Sussi - 1 februari 2010 17:30Jag har sett en komedi med Eddie Murphy som heter Imagine That. Senaste tiden har han varit med i så konstiga filmer så jag var lite osäker om jag ens skulle gilla den. Men den var verkligen värd att se. Eddie Murphy är tillbaka i den rollen som i alla fall jag vill se honom. Med mycket humor och glimten i ögat!

En familjekomedi med ett bra budskap..


  


Handling:


Tänk om din dotters fantasi kunde styra din karriär! När en ansedd affärsman upptäcker att hans imperium är på väg att falla sönder får han oväntad hjälp av sin 7-åriga dotter och prinsessorna i hennes fantasivärld. Far och dotter ger sig iväg på ett fantastiskt roligt äventyr och upptäcker att det enda man egentligen behöver är lite fantasi – och mycket kärlek.


ANNONS
Av Sussi - 1 februari 2010 08:36

En hel vecka av min ledighet har bara sprungit iväg. Nu återstår bara en ynka till. Det här är också ett sånt tillfälle man vill dra i handbromsen!

Dom flesta börjar klättra på väggarna efter några dagar när dom bara är hemma men sån är inte jag. Jag kan lätt vara hemma en månad utan att bli allt för less! Men efter det ledsnar till och med en latmask som mig hihi

Även om jag inte vill tänka på det så kommer jag snart börja jobba igen så den här sista veckan kommer väckarklockan ställas varje morgon. Det funkar inte riktigt att gå och lägga sig mellan 1 och 2 på nätterna och gå upp vid 10 på mornarna. Visst, det är jätteskönt men kommer vara ett stort problem när jag ska jobba igen då jag går upp ungefär vid 4 snåret. Lite för lite sömn kanske ;-)

Så nu har jag massvis med härlig tid på mornarna att slöa framför datorn istället :-)


  


ANNONS

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se