allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Är den på väg, tro?

Av Sussi - 24 februari 2010 18:15

Idag kom den här fina lilla påsen hem till mig.  

Det är tredje vändan jag beställer från Ida´s Webbutik Blåvinge nu och det kommer säkerligen bli fler :-)


   


Det är snabba leveranser, fraktfritt, vettiga priser och superfina smycken.


  


Armbandet 70 kr och örhängena 50 kr.

Jag blev som vanligt jättenöjd! Dom var till och med snyggare i verkligheten än på bild.

Dom ska invigas på lördag :-)


Tandläkaren ringde idag!

Jag hade en tid hos dom på måndag. Hon beklagade så mycket att dom var tvungna att boka om mig eftersom min tandläkare var sjuk och skulle vara sjukskriven några veckor! Men OJ vilken otur! Verkligen!!!

Jag som så gärna ville gå till tandläkaren.. NOT!!! hihi

Sen försökte hon ge mig en ny tid i april istället. Samma dag som jag ska gå och göra sista rotfyllningen!! Ehhh skulle nog inte tro det!

Inte har man råd att betala en rotfyllning + en undersökning och lagning av två hål på en och samma lön!

Så undersökningen och lagningen får allt vänta. Hur länge, får tiden utvisa ;-)


Hörde något om att det eventuellt skulle bli plusgrader här i mellersta delarna till helgen. Vad tror ni.. är våren på väg nu eller är det för tidigt? Men visst brukar det väl kunna vara rätt så varmt i mars?

Men jag är fortfarande orolig inför att all den här snön ska smälta! Har vi otur så kommer översvämmningen så långt upp så vattnet i grävda brunnen blir förstört. Det kostar ju en hel del att fixa en ny brunn :-(

Hoppas verkligen att skogsägaren hjälper oss. Det är ju trots allt hans mark allt kommer från..


  


 
ANNONS
 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

24 februari 2010 18:34

Har inte jättemånga smycken men älskar att bära ibland. Örhängen har jag på mig varje dag, eftersom jag har tagit hål en gång. Halsband bär jag då och då också. Blåvinge kanske kan vara något ABSOLUT och det verkar ju inte vara så komplicerat att handla där heller. Något personligt är alltid trevligt att ha, ev. ge till någon man tycker om också.../Ja, våren ja... Hörde ju på rapporten för en stund sedan att det kan bli en ordentlig vårflod här och var. DU skall förstås inte drabbas av något och jag har dessutom släkt i Uppsala. Men även på andra håll och vänner finns lite här och var. Men även om det ser ut som Nordpolen eller det inre av Grönland så lär det väl bli vår snart trots allt./Bilden du har lagt in är hur kul som helst. Då jag själv älskar humor kanske jag skall se om jag kan hitta något festligt också. Jag har sagt det förut och det tål att upprepa, du är suverän på att hitta kuliga bilder och dessa olika saker med roliga historier och sånt är ju tokigt värre, hihi. Kram

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
camilla

camilla

24 februari 2010 18:47

Men stackars dig som inte fick gå till tandläkaren.
Det som är så roligt ;)
Men tänk positivt...dagarna och veckorna går sååå snabbt.
Så snart får du en ny tid ;)
Ha det bra och kram på dig!

http://cammo69.blogspot.com

 
Monica

Monica

24 februari 2010 18:55

Med ditt nya blingbling blir du säkert balens drottning fina var dom smyckena.
Ja det är skit det där med vatten och grävd brunn, vi håller tummarna för att det fixar sej.
Nä det är nog tyvärr för tidigt för våren, men varmare ska det bli skönt att det blir.
Ha en skön kväll/Kram

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Tintin Belisida

24 februari 2010 19:17

Det sägs ju att det så kallade mannaminnet är kort och det är lätt att glömma hur vädret var från den ena dagen till den andra ibland.. Om det har inträffat något särskilt en viss dag eller period brukar det bli lättare att komma ihåg./Jo, smörgåsarna var verkligen jättegoda. Det är ju inte så krångligt och passar som mat på kalla vinterdagar (eller kvällar). Kram

 
Ingen bild

Tintin Belisida

24 februari 2010 19:18

Jo, visst finns det mer att fota på våren och sommaren så vitt jag vet, hihi. Kram igen

 
Ama de casa

Ama de casa

24 februari 2010 19:53

En gång ringde min tandläkare och sa att jag kunde komma TIDIGARE! Flera veckor innan den inbokade tiden. Jag hade värk men sa NEJ, då kan jag VERKLIGEN inte.
Efter jag lagt på luren tvingade Anders mig att ringa upp och tacka ja...

Jag har bara två smycken. Dom halsband som jag har är allt jag använder. Det ena fick jag av Anders när jag hade utbildat mig till programmerare. Det andra när jag fyllde 40. Det här är inget klagomål, jag älskar dom halsbanden och är inte intresserad av smycken i övrigt.
Det måste vara nåt fel på mig ;-)
Kram

http://amacasa.wordpress.com

 
Ida

Ida

24 februari 2010 19:56

Åhh va kul att du vart nöjd...igen:) fick ja till en bra längd på armbandet? Tack för reklamen. Du är underbar:) postade innan pengarna kommit fram. Så vart lite extra snabb leverans denna gång. Då ja självklart litar på min stammis:) kram kram

http://www.idapersson.se

 
margit

margit

24 februari 2010 19:57

Hej du!!
18 grader..dettycker jag är kallt..inomhus! Innan jag köpte mitt extra element..så tänd jag på ca 15 värmweljus samtidigt..och då kunde jag få upp tempen ett par grader...men nu får jag , har just nu 21,7...stängde av mitt extra element.
...
Hos mig så DRAR DET i fönstret...VID pesiennsnörena "runt/i hålet"..det tror jag beror på att det är såloga tätningslistor...runt fönstren...
Graflunds har lovat att täta/byta när "Det blir varmare"....så till nästa vinter.så
Va många bloggare som just nu är/går hos tandläkaren
Kramen vännen!

http://margitholm.blogg .se

 
Molly

Molly

24 februari 2010 20:45

Vilka underbara smycken, kan du inte visa en liten bild när du har dem på dig? Pllease? ;-) Kram!

http://mollysmix.blogspot.com

 
Mia systeryster

Mia systeryster

24 februari 2010 21:20

Skitsnygga smycken. Fin du kommer att bli på lördag=D
Vad synd att du inte fick komma till tandläkaren;) Det är ju absolut det bästa som finns att gå dit, tänderna känns ju så rena efteråt;)(hate it) Kram

http://www.systerystersdagbok.blogg.se

 
Znogge

Znogge

24 februari 2010 21:22

Snyggt och prisvärt! Jag bara älskar smycken...

Kram

http://znogge.wordpress.com

 
cecce

cecce

24 februari 2010 21:38

Hej!
Vilka fina smycken:-)
Följer Idas blogg men har ännu inte beställt något.
Borde vara dags!

Vårfloden kommer...
Var så säker:)

Kramar!

http://www.ceccesblogg.blogg.se

 
Maddo

Maddo

24 februari 2010 21:49

Ska det töa får det allt gå långsammt frammåt! Jag hörde däremot ryktas om snö under morgondagen..? Inte har vi väl någon snö? :P hihi

Haft bra dagar under tiden jag gjort lite blogguppehåll?

Kramar!

http://blogg.dreammaddo.se

 
soffie

soffie

24 februari 2010 21:50

wow va snygga smycken,
Kram till dej

http://www.soffie69.blogg.se

 
Gilla

Gilla

24 februari 2010 21:51

Det var verkligen fina smycken. Jag får nog titta in på den sidan.

Svar: Då kan du lysa upp hela hemmet ett bra tag till då! Kram/Gilla

http://metrobloggen.se/12gilla

 
cecilia

cecilia

24 februari 2010 22:06

Fina smycken:)

http://ceciliamyrland.blogg.se

 
Glimz

Glimz

24 februari 2010 22:18

Nice smycken, du kommer att regera :) Nä, någon vår kommer inte att komma än på ett tag, fast vi får passa på att njuta av de få bliddagarna som entrar denna vecka. Tandläkaren är inte någon billig "hobby" precis, nåt som jag gärna hoppar över. Fast ändå vill jag ha ett vackert grin, med gnistrande vita pliggar, med det får banne mig inte göra ont. Min tur är det nästa månad :(
Go kväller, kramizen :)

http://ninz.bloggagratis.se

 
charlotte

charlotte

24 februari 2010 22:42

hon har verkigen superfina smycken

http://kloppan.wordpress.com

 
Marita

Marita

24 februari 2010 23:12

Jättefina smycken,jag var in där och tittade.Undrar om örhängena är nickelfria?
Kollade förut när vi fick guld i stafetten,gud så roligt.
Ha de gott,
kramiz!

http://nospussar.bloggplatsen.se

 
Hannah

Hannah

25 februari 2010 09:24

Hej!
Det var riktigt fina saker det där.
Ha en bra dag
/Hannah

http://www.metrobloggen.se/bokresan

 
ansepanse

ansepanse

25 februari 2010 10:58

tyvärr är det bara ett mellanspel, det ska bli kallare igen sedan, man ha hopp, dagarna går mot våren ändå
jättefina smycken

http://www.kinaguld.blogg.se

 
Dansbandsfrun

Dansbandsfrun

25 februari 2010 12:06

Wow, smyckena är jättefina och verkligen bra priser! Jag ska in o kolla hennes sida direkt. Hoppas du hittar nåt snyggt att ha till under shoppingen. (ja va lustigt det är, huuuur trångt det än är i garderobskrället så....nope...helt tomt när man ska ut) hihihii kram

http://dansbandsfrun.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se