allt-om-inget

Alla inlägg under januari 2010

Av Sussi - 5 januari 2010 18:30

Jag skulle bara leta efter ett par varma handskar och köpa vin på systembolaget. Tyvärr så tittade jag in lite på Vero Moda där dom hade rea och så såg jag den här blustunikan alldeles ensam till den nätta summan av 99 kr!


  


En enda kvar och det var precis min storlek! Det måste ju vara ödet ;-)

Det här kan man kalla för ett redigt återfall.. Slutashoppaskylten hivade jag långan väg. En hel dag höll jag mitt löfte hihi

Ja, ja.. sluta röka har jag klarat av i alla fall!

Medans jag bannar mig själv och slår mig på fingrarna så lovar jag att jag ska sluta shoppa i morgon istället ;-)


I dag på vägen hem åkte jag förbi Max så nu är jag överlycklig att jag slapp laga mat! Gud så skönt! Nu kan jag ägna mig åt vinglaset, en film och bara slappa hela kvällen lång :-)

Och ledig i morgon är man också. Men den ledigheten kommer nog gå åt till lite städning! Jag kommer nog plocka bort allt julpynt också men ljusstakarna och julstjärnan får nog lysa några dagar till!


  ANNONS
Av Sussi - 5 januari 2010 06:57

  


Efter en riktigt kall morgonpromenad (-16 grader) så tycker jag ju att jag ska ha piggnat till litegrann..

Bilfärden in gick ganska okej. Ögonen höll sig uppe även fast jag fick fuska till det lite med en Läkerol Fresh drop men när jag kom till jobbet, satte mig och skulle logga in, medans jag väntade (seg dator) så lutade jag mig tillbaka och somnade hihi

Jag vaknade av att huvudet började nicka ner några minuter senare!! Tur att ingen kom in under tiden, usch så pinsamt  

Men förhoppningsvis var den där taktikluvan exakt vad jag behövde!

Tänk om man kunde släcka lampan och somna i tid på kvällarna istället. Nu har jag börjat läst skadad med Cathy Glass och den är lite svår att lägga ifrån sig. Man vill så gärna se hur det går för den lilla flickan som uppenbarligen varit med om nåt som inget barn ska behöva vara med om!


Idag var Doris tvungen att ligga hemma själv! Hunddagis är stängt och både sambon och jag jobbar! Som tur var så har Doris inga problem att vara hemma själv och så många timmar blir det inte heller för sambon skulle pysa hem lite tidigare..

Det tråkigaste är att hon sover mestandels av tiden då hon är ensam så det betyder att när jag och sambon är som mest slöast ikväll, då är Doris pigg och alert och vill leka hihi


ANNONS
Av Sussi - 4 januari 2010 18:59

Jag kan förstå att lastbilschaufförer blir överviktiga!! Det slår aldrig fel, när man är ca 5 min hemifrån så börjar ögonen åka ihop.

En sak jag märkt fungerar väldigt bra för att hålla sig alert är att ta sig något att tugga på. Jag brukar alltid se till att ha nåt att stoppa i munnen i handväskan. Lätt hänt att man äter lite för mycket ibland men vad sjutton det är ju bättre att hålla sig vaken ;-)

Appropå väskan!!

Nämen hoppsan, vad har vi här då??


  


Hur har den hamnat där? 


När jag kom hem hängde det en sån här på dörren också!


  


Jag vet inte hur den kommit dit heller *visslar så fint på jag ljuger så bra*


Men seriöst..

Säger sambon till mig att jag kan handla idag så kan han väl ändå tala om att det är Ica han ville att jag skulle handla på!!


Nu sätter jag en sluta shoppa skylt runt halsen! Ser ni mig på nån affär så skicka hem mig bara hihi

Om jag fortsätter så här så kommer jag få byta namn på bloggen till

"I shoppingens värld" eller nån annan klatschig titel ;-)


  

Av Sussi - 4 januari 2010 06:58

Å så härligt med dessa lediga måndagar!! Men vad nu? Är jag inte hemma?? Det här ser misstänksamt ut som jobbets väggar!!

Hmm men är inte jag ledig måndagar?

Det är ett helsike ibland att vara snäll och ställa upp. Nu önskar jag att jag sagt nej och legat hemma och sovit istället ;-)

Vakna fick man göra med tv:n på! Tydligen så var det nåt JuniorVM eller EM som sambon ville titta på slutet innan han somnade. Han kom precis hem straxt innan jag skulle gå upp! Nu tror jag inte det gick nåt vidare så han kunde lika gärna ha släckt och somnat på en gång hihi


Vad mörkt det var i dom flesta fönster när jag åkte hit. Dom flesta hade redan plockat ner sitt julpynt! Så tråkigt det såg ut..

Jag tänkte vänta tills på onsdag med att plocka ner allt.

Nu vet jag att visan säger att julen varar ända till Påsk men när är det "sagt" att man ska göra det? Är det på trettondagsafton?


  Av Sussi - 3 januari 2010 17:19

Nu äntligen har jag kommit ifrån jobbet och är hemma igen! Men innan jag åkte hem gjorde jag vad dom flesta kvinnor gör när dom är lite nere och haft en dålig dag!! Jag shoppade ;-)

Första stoppet plantagen..


  


Där hittade jag dom här guldljusen som passade bra på mitt mosaikfat.


Nästa stopp Ikea..

Det var nära att jag inte ens gick in för parkeringen under ikeahuset var proppfull. Men tuff som man är (eller dum!!) så trotsade jag massorna ;-)

Och vad köpte jag då?


  


Två skålar och ett blockljus. Det är nog det minsta jag kommit därifrån med någonsin. 20 spänn gick hela kalaset på!

Det var knappt värt att köa för men är man envis så är man..


Snart ska sambon iväg till sitt jobb för att jobba hela natten så jag tänker passa på att äta varma mackor! Han är så tråkig att han inte vill äta sånt till middag. Jag försöker pracka på honom bakad potatis och röror också men det säger han att det inte heller är riktig mat! Man blir ju mätt och det är gott så då funkar det som mat för mig hihi


  Av Sussi - 3 januari 2010 07:04

Då var den där underbara ledigheten slut! Nu är man tillbaka i allvaret igen. Fast en sak skulle jag ju ha tänkt på innan jag kom hit i morse. Eftersom det inte är en riktigt normal arbetsdag idag (jobbar normalt inte helger) så skulle jag ha kunnat komma in mycket senare!! Typiskt att komma på det nu när man redan är här tidigt!

Företaget bjuder på mat när vi jobbar röda dagar. Problemet är att dom inte beställt in nån frukost! Så nu får man antingen sitta här till tolv, hungrig eller bege sig ut för att köpa! Det innebär en promenad i -13 grader.. brr!

Fast en promenad innan frukost har jag hört bara ska vara bra ;-)

När jag stiger innanför kontorsdörren så ser jag att dom flesta blommor har dött. Ingen har vattnat dom undertiden jag varit ledig!

Man tycker väl kanske att den personen som suttit här när jag varit ledig kan förstå att när en blomma börjar sloka så kanske den behöver vatten!!!Men tydligen så funkar det inte så för alla..


Det här kommer bli en bra dag!!!

Den här solskenshistorien känns ännu bättre när kommer ihåg att man får jobba på ännu en ledig dag imorgon för att han som jobbar istället för mig när jag är ledig måndagar är ledig på måndag!! Härligt (inte ett dugg ironisk)


  

Av Sussi - 2 januari 2010 08:15

      


Tänk att man omger sig av det här och man ändå inte är nöjd!!!?

Först börjar man tänka på att det snart är dags att plocka ner alla dessa underbara ljus och lampor och sen att min ledighet är slut :-(

Vad har den tagit vägen?? Det känns som om det var väldigt nyligen jag var så glad för 10 dagars ledighet. Nu börjar jag få riktig panik!!

Jag vill dra i handbromsen!! NU!!

Det är bara ledigheten idag kvar sen måste jag jobba igen :-(

Så lagom när min förkylning gått över är det dags. Jag fick inte ens glädjen att sjukskriva mig ;-)


  


Hmm vad kan man göra nu som får en på bättre humör?

Att tänka på att det snöar fortfarande och har gjort det i 2 dygn nu fungerar inte.. Nog är nog liksom!!

Jag kanske ska ta itu med högen av livsviktiga, världsomvälvande kataloger som kom tidigare i veckan! Om inte det kan få en att dra på smilbanden så vette katten vad som kan ;-)


  


Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se