allt-om-inget

Alla inlägg under januari 2010

Av Sussi - 14 januari 2010 07:00

  


Trött som vanligt! Det där med att komma upp i tid är tydligen inget jag sysslar med. Klokt vore ju att göra det men att vara klok är det nog ingen som beskyller mig för att vara, precis ;-) (minns nu att jag precis spontanhandlade en laptop)

Även om jag kliver upp sent så hinner jag till jobbet i tid men oj så stressigt det blir innan! Men att det ska vara så svårt att gå upp när klockan ringer!! Det var bättre förr när man bodde med en mamma som kom in och tände lampan och slet av en täcket när det var dags att kliva upp. Där var det inget snack om vem som bestämde ;-)

Det här kan nog komma som en chock för er men jag var morgontrött redan då hihi


Vad jag längtar efter nya datorn. Hoppas det hinner komma innan helgen..

Vill ju leka med den NUUUUUUU ;-)


Vad är det med folk som måste blinka med helljuset för att köra om?

Om jag ska köra om så tittar jag ju bakåt först och ser om det är fritt så att blinka så där innebär ju bara att man ser vita prickar ett tag efteråt! Det bländar fortfarande även fast helljusblinket kommer bakifrån!!

ANNONS
Av Sussi - 13 januari 2010 18:00

Nu har jag märkt att även netonnet har en fyndshop!

I ett spontant ögonblick så hamnade det en laptop i min varukorg!

Hur sjutton gick det till..

Bäst att kolla så att inte texten på köpstoppsskylten jag har runt halsen mattats ut. Är så fallet så kan ju inte jag hållas skyldig!!?

Nån måste ju ha glömt att informera netonnet om att jag inte får shoppa någonting ;-)


Men vem kan motstå den där..Den fanns bara i begränsat antal och jag knep den sista!

Jag kommer bli en jäkel på att blogga och facebooka med den ;-)


  
  
ANNONS
Av Sussi - 13 januari 2010 07:05

  

Förr var det svininfluensan som tog upp det mesta av nyhetssändningarna, nu är det Saab-affären! Men jag kan faktiskt inte låta bli att undra vad sjutton det är som händer! Varför vill dom inte sälja? Är det så att dom försöker trissa upp priset? Jag lider med dom som jobbar på Saab nu. Det kan inte vara lätt att gå från hopp till förtvivlan så där fram och tillbaka!

Nu ska det tydligen kunna ta upp till en månad igen när dom fått ett nytt bud på Saab..


Jag trodde faktiskt allvarligt att jag skulle vara miljonär nu!! ;-)

När jag kom hem igår hade sambon köpt 5 trisslotter. Vi satte oss och skrapade ihop, sååå förväntansfulla!!

Men jag kan säga så här.. sambon hade lyckats med konststycket att köpa 5 lotter utan en enda vinst så det var bara att styra bilen mot jobbet i morse i alla fall. Jag som nästan redan hade bokat utlandsresan och bjudit in alla vänner och släkt på fest hihi

Tänk så mycket problem det hade löst om man skrapade fram några miljoner :-) ja, ja.. vad är en bal på slottet!!!?

Det är bara att fortsätta drömma!!


Av Sussi - 12 januari 2010 17:15

Jepp, då har man hakat på och skaffat sig ett facebook konto. Vi får se om det är nåt för mig men jag ska ge det en chans i alla fall. Nu ska jag bara försöka förstå mig på hur man ska göra! Jag har redan lyckats tappa bort en vän, ställt in inställningarna helt fel och virrat bort mig bland allt man kan göra.

*Hrm* det kommer nog gå bra det här hihi


  

Av Sussi - 12 januari 2010 07:00

  


Jaha, då sitter man här på jobbet igen undrandes vart helgen tog vägen! Nu har jag ändå 3 dagars helg men den springer iväg den med. En morgon har man hunnit gått upp och så har man redan börjat nedräkningen mot nästa helg. 4 dagar kvar!!


Just nu känner jag mig inte så motiverad att jobba! Jag har alltid trivts med mitt jobb tidigare men luften gick liksom lite ur mig när nedläggningen blev klar. Det är inte så många månader kvar nu :-(

Som tur var så ska Doris löpa snart. Jag brukar alltid vara hemma med henne under höglöpet. Den här gången ska jag ta ut all ledighet jag har kvar (varför spara när företaget ändå ska lägga ner) så jag har nästan 3 veckors ledighet att se fram emot :-)


Jag har nog missförstått funktionen Snooze eller så har jag verkligen fattat den! Det beror lite på hur man ser det.. Tänkte bara meddela att det visst går att duscha, tvätta håret, sminka sig, borsta tänderna, klä på sig och göra frukost att ta med (sen får vi inte glömma det vanliga klanteriet när man är sen) på 25 min! Sen att man får sitta med blött hår och andan i halsen ska vi inte prata om.. Som tur var så tog sambon morgonpromenaden med Doris i morse, annars hade det varit kört! Men i tid till jobbet kom jag ännu en gång :-)

  

Av Sussi - 11 januari 2010 16:00

Inte lyckades jag med att ha en helt ren "bara va" dag inte. När sambon så snällt frågade på eftermiddagen om jag skulle med ut på promenad i friska luften (undrar om han tycker jag suttit inne för mycket) så skulle jag ju så lägligt sätta på en tvättmaskin och vattna blommorna.

Jag är strängt upptagen med hushållssysslor ju. Inte har jag tid att följa med då inte ;-)

Men seriöst.. det hade ju betytt att jag skulle behöva kliva ur myskläderna (jobbigt)för att gå ut och frysa (det är verkligen kallt ute) och kanske bli svettig (ännu jobbigare)!!

Jag vidhåller att ordspråket, det finns inga dåliga väder.. bara dåliga kläder är skitsnack!! Ger han mig ett val så stannar jag inne hihi

Ååå titta, choklad och popcorn ;-)


  Av Sussi - 11 januari 2010 06:45

Tidig måndagsmorgon och jag är ledig! Ordningen är återställd :-) 

Sambon jobbade natt, som han alltid gör natten mellan söndag och måndag. Innan han gick och la sig så har han fixat eld i öppna spisen så det var så varmt och härligt härinne..

Idag kan jag se fram emot en "bara va" dag :-)

Ett serieavsnitt eller två brukar det tittas på och kanske en film. Det är så härligt med den här extra lediga dagen att ta igen sig på och bara gå och småskrota innan det är dags för en ny jobbvecka!

Städningen, tvätten, bakningen och ljustillverkningen gjordes igår.

Men tyvärr så gjorde jag det på det krångliga sättet med dammsugare och dammtrasa. Hade jag bara vetat att det var så här enkelt igår, hade det gått mycket fortare!!


  

Av Sussi - 10 januari 2010 17:30

Nu är alla rester av julen bortplockat. Inga fler tomtar och ljusstjärnor finns det nu. Det känns lite tråkigt men jag har fyllt fönstren med annat lysande istället ;-)


      


Även ljusstakar och andra myspyssaker har blivit avjuliserade (snitsigt ord va?). Allt rött, silver och grönt är borta, dock har jag tre guldljus kvar. Men jag vet inte, hör guld bara julen till?

Nu plockar jag fram några av mina favoritfärger igen.. vitt, svart, blått och turkost :-)


  


Min mamma brukar alltid göra sina egna ljus på stumpar som blivit kvar på alla ljus hon köper. Med detta spar hon massvis med pengar!

Hon köper ljusvekegarn och smälter ner stearinet igen. Jag hade ett favoritljus (partylite´s mango/mandarin) som inte gick att elda mer på men det var ändå massvis med stearin kvar. Min snälla mamma skänkte ljusvekegarn till mig så självklart måste jag prova!


  


Ibland är jag så smart så jag överraskar mig själv ;-)

Istället för att stå och hålla i garnet i väntan på att det torkar kom jag på den smarta idén att göra så här istället. Nu är jag säkert sist med den idén men just då kände jag mig otroligt uppfinningsrik hihi


Men jag säger bara..


Tada!! Voila!!


  


Nu luktar det underbart gott av mango/mandarin härhemma igen och det bästa är att jag har kvar stearin till en omgång till ;-)                 
Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se