allt-om-inget

Alla inlägg under januari 2010

Av Sussi - 18 januari 2010 19:00Men vilken otur att Doris har börjat löpa idag!! Stackars mig som måste vara ledig imorgon med och sen behöva jobba 3 dagar för att sen vara ledig 2 veckor till!! oj, Oj. OJ så synd det är om mig!!!! hihi

I morgon ska jag börja dagen med en långpromenad och sen ska Doris och jag titta på tv-serier ;-)

Nu tror jag visserligen matte är lite mer nöjd med den aktiviteten än vad Dodisen är hihi


Jag vet inte om ni kommer ihåg turen vi hade med en Malmbyrå från ikea som visade sig vara fel färg när vi kom hem? Vi satte ihop den och sålde den för några hundringar billigare. Idag var det dags att göra ett nytt försök med ett byråköp. Vi begav oss till Ikea och jag måste säga att vi gjorde en dålig affär..

Inte nog med att vi sålde den andra byrån billigare. Nu kommer vi dessutom hem med en dubbelt så dyr byrå! Den här gången blev det en Hemnes istället hihi

Den var mycket snyggare så vi är nog nöjda ändå :-)


Även idag blev det köpmat! Men i betydligt nyttigare form ;-)Pastasallader och grillad kyckling. Mmm gottit!


Appropå kyrkor. Varje dag jag åker hem har jag tänkt att jag ska stanna och fota våran kyrka. Den är ju så vackert upplyst på kvällarna. Så självklart gjorde jag det så även ni får njuta av den ;-)


  


  

ANNONS
Av Sussi - 18 januari 2010 07:15

  


Jepp, det är så det känns idag. Visserligen börjar jag inte jobba förrän i morgon men jag har den normala söndagsångesten idag istället..

Jag vidhåller, det måste vara nåt fel på helgklockan.. den går alldeles för fort! Varför kan inte den klockan gå lika långsamt som veckodagsklockan för!!? Nu önskar man att man var stålmannen eller att man hade en tidsmaskin!! Det brukar ju finnas det mesta på blocket att köpa. Undrar om det är nån som sitter och trycker på en tidsmaskin? :-)


Dessutom har man det där tråkiga, som man blundat för i 2 dagar!

Idag blir jag tvungen att ta tag i elendet men inte förrän sambon klivit upp ur sängen. Han hade nog blivit mindre glad om jag börjat dammsuga tidigt på morgonen när han gick och la sig vid 5:30! Så jag fortsätter smyga runt ett tag till ;-)


Nu när humöret är lite halvdant så kan det behövas nåt uppiggande. Jag tror banne mig den här historian handlar om mig!


  

ANNONS
Av Sussi - 17 januari 2010 19:00

Se så mumsigt..


  


Smörgåstårta brukar alltid gå i ;-)


  


Kladdkaka går också alltid i ;-)


Även om min dag bestod av dessa goda saker så stoppade det inte oss från att köpa Maxhamburgare på vägen hem.

Ska man slarva så ska man slarva ordentligt ;-)

Vi tar alltid drive-in. När vi kom hem såg vi att det saknades en liten hamburgare och dessutom hade vi fått ena dressingen i fel smak! Jag ringde till Max och påpekade det här. Hon bad om ursäkt och skulle skicka ett presentkort. På hur mycket har jag ingen aning. Antagligen blir det väl på kostnaden för hamburgaren och dipen kanske?


Som sagt var så var jag ju på dop idag. Den lilla tjejen som döptes var så duktig. Hon grinade inte ens när vattnet kom på huvudet. Hon var bara nöjd och glad hela tiden.

Jag är så sällan i kyrkor så varje gång man väl kommer in i en så slås man av hur vackert det är.


  


          


Oh my god.. vart har all snö tagit vägen????

Tyvärr så tog jag ingen bild utvändigt så jag fick ta hjälp av min gode vän google bildsök. Ta da!! ;-)

Den här kyrkan heter Jumkils Kyrka.  


Presentbordet är man alltid lika nyfiken på :-)

Som vanligt på dop så köptes det många lika saker. Fotoalbum, halsband och gosedjur fanns det i mängder. Vårat kompisgäng gick ihop och la en slant var och öppnade ett fondkonto åt henne istället. Förhoppningsvis går fonderna bra så hon får bra avkastning på pengarna när hon blir äldre :-)


Så där ja, det var min dag det. Nu återstår bara soffan och ta det lugnt resten av kvällen. Härligt :-)     

Av Sussi - 17 januari 2010 09:45

I morse fick man inte en lika lång och skön sovmorgon som igår. Idag fick jag kliva upp med tuppen (kändes det som i alla fall). Fast som vanligt hade man tänkt kliva upp lite tidigare än vad man gjorde..

Sambon behöver all sömn han kan få eftersom han jobbar natt i natt så han fick ligga kvar och tryna :-) 

Vi ska iväg på dop kl 12 så nu gäller det att skynda på. Vi har några mil att köra också..

Tänk, även fast jag köpt så mycket nya kläder känns det som om jag inte har nåt att ta på mig! Det mesta jag köpt är i svart eller nån annan mörk färg. När man ska på dop vill man ju ha nån glad färg på sig, inte bara svart! Jag får rota runt i garderoben och förhoppningsvis hittar jag nåt att slänga på mig. Jag tror inte dom som har dopet uppskattar om jag kommer naken hihi

Nåt ska jag nog lyckas hitta!

Nej, nu är det slutdravlat.. bråttom, bråttom ;-)


  


Av Sussi - 16 januari 2010 16:45

Det skulle ju behövas städas här. Jag ser faktiskt att det är rätt så stökigt!! Jag är ju inte blind men den stora frågan är.. orkar jag ens bry mig om det?? Det lockar betydligt mer att sitta och knappa på nya datorn med tv:n på i bakgrunden sippandes ett gott glas rött vin samtidigt som man njuter av dom tända ljusen!! Varför förstöra ett sånt ögonblick?

Nej, banne mig så tänker jag blunda och njuta av ledigheten istället :-)

Lite duktig har jag ju trots allt redan varit. En hel maskin tvätt är tvättad och hängd. Har blivit andfådd (nu är frågan taskig kondis eller hård lek, jag tror ni alla kan svaret på den hihi) efter bollekande med Doris. Visst förtjänar man väl lite vila efter det? ;-)

Ha en förhoppningsvis härlig vilsam lördag ni med!

Till alla er som jobbar! Håll ut.. eran ledighet kommer den med. Antagligen när vi som är lediga nu jobbar ;-)


  

Av Sussi - 16 januari 2010 01:23

  


Handling:

James Cameron är äntligen tillbaka! 10 år efter "Titanic" tar han oss till en spektakulär värld fylld av exotiska livsformer, där den f.d marinsoldaten Jake Sully inleder en resa av episka proportioner. Eftersom han är en Avatar, en mänsklig hjärna i en utomjordings kropp, finner han sig själv sliten mellan två världar i en desperat strid för sin överlevnad!


Oj, vad jag har slängt i mig popcorn och godis. Men på nåt sätt känns det tillåtet när man går på bio. Jag lyckades till och med att smälta en polly på min fina skjortklänning! Som tur var hade en vän med sig papper så jag kunde få bort det värsta kladdet. Hoppas nu bara det går bort i tvätten. Det där är så typiskt mig ;-)

Filmen då! Vad ska jag säga om den..

Jag tror nog det var länge sen jag såg en så välgjord film. Det var absolut ingen risk att man skulle somna för det hände saker hela tiden och den var riktigt underhållande. Och sen fanns det ju även en kärlekshistoria i all spänning.. me like :-)

Det är verkligen en film jag kan rekommendera.

Det kändes inte alls att filmen var ca 2 timmar och 40 min lång.


Av Sussi - 15 januari 2010 07:00


Nu börjar det spritta i benen. Nu känns det att nåt härligt och roligt är på gång. Humöret är på topp och fredagshumorn har kommit fram. Först ska jag bara genomlida arbetsdagen sen är det heeeelg 

10 timmar kvar!! Fast vi brukar bli klara tidigare på fredagar, då smiter den här helgfiraren på en gång och på vägen hem stannar hon på postens utlämningsställe och hämtar ut nya laptopen :-)


Nu ska jag dra ner stämningen lite..

Jag hörde nåt så tråkigt på radion när jag åkte till jobbet i morse. I Österrike har det gjorts en forskning på hur länge människor klarar sig efter en lavin då dom blivit begravda under snön. För att kunna ta fram dessa uppgifter begravde forskarna levande grisar i snön och lämnade dom där för att se hur lång tid det tog innan dom dog! Hur sjutton är man funtad för att klara av nåt sånt. Visst förstår väl jag att det krävs ganska drastiska metoder ibland för att få reda på vissa saker men den här gången har väl ändå forskarna gått lite för långt!!?


Ikväll ska jag och flera vänner iväg på bio och titta på Avatar. Jag har hört så mycket gott om den så jag är lite rädd att jag har lite för höga förväntningar! Det kan ju lätt bli så..

Så ikväll ska vi bänka oss i biostolen och (förhoppningsvis) njuta av den 3 timmar långa filmen. Man får ju hoppas att man klarar av att hålla ögonen öppna hihi

Hmm 3 timmars film, då måste man nog ha en STOR popcorn  


  


Av Sussi - 14 januari 2010 16:30

Härligt! Äntligen ett besked som gynnar dom med lite extra fett!

Hälsoråden brukar alltid gå åt det hållet att man inte får göra nåt, inte äta nåt och inte ha kul för då kan man få allt möjligt tråkigt skit.

Men här har vi en artikel i Aftonbladet jag gillar skarpt :-)


Flertalet studier har visat att det finns goda hälsoeffekter för de som har lite extra fett på höfter och lår. Men den här nya studien fastslår att det extra fettet kan hjälpa till att minska risken för diabetes och hjärtsjukdomar, skriver Livescience..  Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se