allt-om-inget

Alla inlägg under december 2009

Av Sussi - 6 december 2009 20:15

Har ju sett att många delar med sig av sina julpyssel. Jag vill givetvis inte vara sämre. Nu är inte jag normalt en pysslig person men en sak har jag trots allt att bjuda på ;-)  


Till alla män som försöker sig på julpyntning!! Här är några tips till er ;-)


     


Sist men inte minst! Ett litet tips från tomten..


  ANNONS
Av Sussi - 6 december 2009 10:30

  


När sambon och Doris var ute på promenad igår så var Doris jättepigg och leksugen! Sambon kastade pinne som han brukar göra men den här gången gick nåt galet! Nu vet vi inte om hon har sträckt sig eller om det är nåt annat som har hänt! Det gör ont och hon kan knappt stödja på ena benet!

Hon har mest bara legat hela dan igår förrutom när det nalkades mat, då haltade hon ut i köket så aptiten är det inget fel på i alla fall :-)

Gud vad jag hoppas på att det "bara" är en sträckning! Det vet vi nog inom några dagar. Annars får det bli en tur till veterinären..

Vad jobbigt det är att se henne halta omkring men som tur var så är Doris tapper i alla fall..


           


  


Nu är underverket klart! Det blev plastgran i år igen! Tråkigt men praktiskt.. Den blev väl inte allt för fin men den får duga!

Notera att min julbock är lite större än Ama De Casas. Min julbock kommer däremot inte få några spännande promenader och ingen öl.. 

Han kommer nog rymma hihiEn kompis till mig fick äran att sjunga på en killkompis bröllop i sommras. Nu ska hon spela in den låten som ett minne till brudparet.

Jag ska få följa med när hon spelar in den. Det ska bli kul att både höra och se henne sjunga i en studio.

Efter det går vi vidare till Pitchers (en krog) och äter hamburgertallrik och planerar vår vänskapsjul vi ska ha här på julaftonen..

Nu ska restaurangchansen utnyttjas igen ;-)
ANNONS
Av Sussi - 5 december 2009 18:32

Jag är helt chockad!! Det fanns till och med smörgåstårta kvar när vi åkte hem! Jag måste ha legat av mig hihi

På vägen hem stannade vi till på det här stället för lite julklappsshopping!


(Klicka på bilderna för att se dom större)

      


Fullerö Handel har hur mycket saker som helst!

Jodå, det är sant!! Jag fick med mig sambon in ;-)

Men tyvärr hittade vi inga julklappar (vi har mestandels karlar och barn kvar att köpa till) men däremot lite smågrejer till att spä på mysfaktorn härhemma så det sitter man och njuter av nu..


  


När vi skulle betala insåg jag att jag glömt ( ) plånboken i bilen så sambon fick ta upp sin. Han är väluppfostrad hihiMer mysfaktor kommer det bli dessutom.. Ikväll blir det till att klä granen! Jag tycker inte alls 5:e december är för tidigt för att göra det. Jag är av den uppfattningen att man ska göra det så tidigt som möjligt så man hinner njuta av den så länge som möjligt :-)

Jag tror nog inte jag får nån hjälp från sambon med det i år heller..

Fast det kanske är lika bra för antagligen hänger jag nog bara om det han hängt upp hihi


  
Av Sussi - 5 december 2009 10:09

Å så skönt det är med sovmorgon :-)

Man känner sig som en helt ny människa när man får sova några timmar extra! Det blir en lugn morgon med frukost och film. Man ska inte stressa!! Fast för lugnt kan vi inte ta det heller för på dan ska vi iväg på dropin. En kompis har fyllt år och jag har hört ryktas om att det ska bjudas på smörgåstårta. Det hör till en av mina absoluta favoriter..

Så dom får väl stoppa mig när dom tycker jag ätit nog hihi

Nu ser jag en syn framför mig hur dom försöker dra bort mig från fatet.. Hmm jag kanske ska stanna hemma ändå!!?


  

Av Sussi - 4 december 2009 14:38

Doris har en aktiveringsboll som man har i hundgodis i. Hon skulle kunna lura vem som helst att hon är valp när hon leker med den och inte den snart 9 åriga dam hon är! Det går med en väldans fart.. hon är överallt. Igår så föll en lampa i golvet när hon höll på! Min favoritlampa förstås :-(

Så självklart måste jag ju tillbaka till Ikea. Vi kan ju inte vara lamplösa ju!!


En lampa inhandlades..


  


Men vänta nu!! Vems är alla dom andra sakerna??   

Det kan ju inte vara mina för jag skulle ju bara handla en lampa!!


Sen måste man ju ha nåt att bära hem allt i. Hrm jag menar förstås bära hem lampan i  


  


Va?? Finns det papperspåsar!!! hihi

Jag tyckte den här passade bra att ha Doris Torrfoder i. Den ser ju betydligt snyggare ut än den stora påsen maten ligger i från början..


Ljusen är tända (även dom som nån annan la i min gula kasse), vinet är upphällt och Idol står på programmet!!

Nu börjar helgen :-)


  


Av Sussi - 4 december 2009 07:06

                 


Man säger ju att ett gott skratt förlänger livet..

Nu på morgonen har jag förlängt mitt liv hur långt som helst! En arbetskamrat till mig kommer och visar upp ett brännsår (en rispa) han fått när han skulle ta av sig sin tunga ryggsäck! Han räcker fram armen för att visa mig den stora skadan, så säger han med panik i rösten och ögonen.. Handen håller ju på att gå av ju!!!

Behöver jag förtydliga och säga att det är en karl som sa det här????

När jag skrattar så hjärtligt som jag gjorde då rinner alltid tårarna på mig (sminket är inte lika fint längre..). Det är ett släktdrag! Ni ska se när jag och min syster sätter igång! Det bästa med det är att det alltid smittar av sig på andra..

Straxt efter det här kommer min chef in för att säga god morgon, så jag kände mig ju bara tvungen att informera honom om att han inte får förstöra mitt glada humör idag   

Men det är precis så här man vill inleda en fredagsmorgon! Det kommer bli en bra dag det här ;-) Jag bara känner det på mig!!


Av Sussi - 3 december 2009 18:15

Visst fick jag tag på muggar till Lilla My! Och nu finns dom redan på upphämtningsstället där hon bor :-) Det gick väldigt smidigt!

Men en så rolig sak hände..

Precis när jag stod och skrev hennes namn på kartongen jag la muggarna i så kommer en av chaufförerna från ett åkeri som kör för oss in och tittar på namnet och utbrister.. henne känner jag!!

Tydligen så umgicks dom när dom var tonåringar!

Världen är bra liten ibland..


Sambon hörde av sig till mig precis när jag skulle åka från jobbet och sa att han var så trött så han inte orkade göra nån mat idag!

Det blev till att ställa in alla planer och rycka in som en god samarit.. Stackars mig som var tvungen att äta en pizza!!!! ;-)  Av Sussi - 3 december 2009 07:12

Vad jag är glad över att jag ha motorvärmare och kupévärmare!! Ingen is på bilrutan och bilen är hyfsat varm när man ska köra iväg :-)

Ett tag när jag bodde i stan hade jag ingen sån plats utan var tvungen att skrapa varje morgon. Det roliga var att jag väntade nästan lika länge på att bilen skulle bli varm och isfri som det tog att ta sig till jobbet..

Så att jag inte lämnade bilen hemma är en gåta för mig!

Det kanske inte är en så stor gåta ändå.. Lathet hihi


Idag ska jag på Muggjakt! Lilla My har verkligen ansträngt sig så för att försöka få tag på muggarna jag köpte på Coop här i Uppsala!

På deras 2 Coop fanns det inga såna muggar, tydligen får dom in olika sortiment! Nu skrev jag förresten att jag skulle på muggjakt. Jag tar tillbaka det.. En av chaufförerna som kör för oss ska stanna till där och gå in och köpa dom åt mig sen ska en annan chaufför som kör dit hon bor möta upp henne för att lämna kopparna! Så i stort sett behöver inte jag göra nånting hihi

Hoppas dom finns kvar bara för priset var ju väldigt lågt!


  
Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se