allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Vilken smäll!!!

Av Sussi - 30 december 2009 20:30

Att åka och handla idag var inte världens bästa idé!! Det var så mycket folk så man knappt kunde vända sig om! Tydligen är inte vi dom enda som ska ha gäster över nyår?? ;-)

Det är första gången jag har stått i kö för att komma in på systembolaget!! Men nu är allt inhandlat, raketerna är köpta och småpysslandet har börjat.

  


Idag kör jag 3:e testet på bakmaskinen..

Den här gången blir det ett fullkornsbröd med lingon i. Det ska bli spännande och se hur det blir :-) 

För att sen få plats med den i ett av skåpen var jag tvungen att rensa. Fasiken vad mycket skräp man samlat på sig som bara kan kastas!!

Gamla apparater man inte använt på många många år!

Nu får man dock se till så inte bakmaskinen blir en sån hihi

När jag reste på mig tjongade jag huvudet rätt upp i skåpsluckan som stod öppen ovanför! *Fågelkvitter och stjärnor* Shit så ont det gjorde!

Som tur var gick det inte hål men en liten bula kommer det nog bli :-(

Det värsta är att jag inte kan skylla på nån annan att skåpsluckan var öppen heller för det var ju så klart jag själv som ställt upp den!!


  


 
ANNONS
 
Gilla

Gilla

30 december 2009 21:11

Vi har redan varit på Systemet och inhandlat vad vi behöver och maten är också hemma. Ta det lite försiktigare med bakmaskinen och stäng skåpen efter dej. Det verkar vara det bästa för dej!
Svar 1: Hej Sussi! Aaa, jag menade inte riktigt just nu utan lite senare. Jag njuter i fulla muggar, så jag har en härlig kväll och det hoppas jag att du också har.
Svar 2: Jag håller verkligen med dej. Tänk om det började brinna i vårt hus! Inte skulle jag väl låta bli, att försöka rädda flera om det var möjligt i ett flerfamiljshus. Kram/Gilla

http://metrobloggen.se/12gilla

 
lilla My

lilla My

30 december 2009 21:27

Usch det låter inte bra för gubben måste till bolaget i morgon och jag måste handla potatis och lite annat smått och gott.Kram och ha en bra kväll och hoppas bulan lägger sig tills i morgon.

http://www.metrobloggen.se/miumiu

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

30 december 2009 21:31

Ja, nog låter det spännande med bakmaskinen./Jag har själv slagit i huvudet så där och VET att det kan göra riktigt ont. I en dubblett i Uppsala (Solskensgtan i Gränby) hade en annan tjej en gång öppnat fönstret i badrummet och jag reste mig och slog i. I spånga en gång slog jag i en skåpdörr så att den lyfte från gångjärnet... Så nog kan jag också.../Mina föräldrar kommer att vara hemma imorgon. Pappa sa idag att det är så kallt (vilket jag absolut inte kan ifrågasätta (nu är det -23) och det lär visst bli kallare. Men häromdagen ansträngde jag mig mycket för att hitta tågtider (går nog ingen buss imorgon numera) och pappa RINGDE t.o.m till Centralen eller något och fick veta./Kram

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Mia systeryster

Mia systeryster

30 december 2009 21:34

Nu slapp jag handla mat idag,men jag åkte med dottern för att kolla på kläder och det var INTE kul.Vad gör alla människor ute såhär dagen innan=DKram

http://www.systerystersdagbok.blogg.se

 
wiper

wiper

30 december 2009 22:02

Då måste det ha varit mycket folk eftersom systemet har så många kassor. Tur att man har lite vin kvar hemma men inget mousserande. Kan tänka mig att alla var ute i dag.Vi har också en massa apparater som ligger och skräpar. Bättre att ha några få som man använder. Kul med bakmaskinen. Det blir säkert ett gott bröd. Sätt på kaffet så kommer jag :)

Snart får vi anordna en bloggträff så många som vi är nu och alla är ni så trevliga och behagliga personer.

Stackare sånt som gör så ont och sitter i ett tag.

Sköt om dig och var försiktig

Ha en fortsatt fin kväll
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
charlotte

charlotte

30 december 2009 22:17

det är farligt att baka.. sätt din sambo på det istället o ta ett glas vin så länge

http://metroblogge,se/spanat

 
Maddo

Maddo

30 december 2009 22:54

Orkar inte riktigt läsa idag. Flytten har gått bra och det börjar bli ett hem. Jag och Katarina har fått iordning lite och bilder kommer allt eftersom. Men vill fokusera på nyårsfesten som blir här.. Eller, fest vet jag inte.. vi ska va några goda vänner, god mat.. :P Hur firar du? Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

 
Marita

Marita

30 december 2009 23:02

Jag kan tänka mig att det varit mycket folk i farten idag.Skönt vi fick det avklarat i går,
Hoppas din förkylning blir bättre snart,
Kramiz!

http://nospussar.bloggplatsen.se

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

30 december 2009 23:04

Vi ska handla imorgon :/ Hm..lite sent ute kanske.

Önskar er (som vet att ni får mat ;)

Ett gott nytt år!!!

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Ingegerd

Ingegerd

31 december 2009 00:03

Jag handlade vid lunchtid, det var rätt OK, lite väl mkt folk kanske men uthärdligt!

Kram

http://hovsing.bloggplatsen.se

 
Maddo

Maddo

31 december 2009 00:42

FY, vi som ska handla IMORGON!! *panik*

http://blogg.dreammaddo.se

 
Monica

Monica

31 december 2009 06:14

Synd att du inte kan skylla på någon annan, brukar kännas bättre när man får svära lite åt sambon tex;-)
Nä handla mat ska man göra kl 8 på Nyårsaftonsmorgon, och spriten köps på Ålandsfärjan till halva priset långt i förväg.Sedan får man sätta råttfällor runt vinställetHIHI.
Ha en skön Nyårsafton och ta det lugnt med raketerna;-)

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Nett

Nett

31 december 2009 08:09

Kan tänka mig att det var kö dit, det är väl hysteri ;) Själv är jag på jobb så det blir pommac för min del, chefen har köpt in lite smått och gott för den som firar in 2010 :) Japp, ledigheten gick igenom :) Kram

http://www.metrobloggen.se/nett

 
camilla

camilla

31 december 2009 08:43

Inte göra något som du inte skulle ha gjort.......skulle du jobba :)?
Det är det jag ska göra på mitt nyårsfirande.
Jag önskar dig i alla fall en kanon kväll och gott nytt år på dig!
En stor nyårskram till dig!
Krrrrrrrrrraaaaaaaaaaam!

http://cammo69.blogspot.com

 
ansepanse

ansepanse

31 december 2009 11:28

då behöver du ju inga nyårsraketer, det har du ju redan fixat genom att tjonga i huvudet, stackare

http://www.kinaguld.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se