allt-om-inget

Alla inlägg under november 2009

Av Sussi - 3 november 2009 18:25

  


HUR MAN GER EN KATT ETT PILLER


1. Lyft upp katten och håll den i ditt armveck så som ett spädbarn. Placera höger hands pekfinger och tumme på var sida om kattens mun och tryck försiktigt så att munnen öppnas. Låt pillret rulla in i munnen.

2. Tag upp pillret från golvet och hämta katten bakom soffan. Upprepa sedan punkt 1.

3. Hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det blöta pillret.

4. Tag fram ett nytt piller, håll katten i vänster arm med ett hårt grepp om baktassarna. Tvinga upp käkarna och tryck in pillret längst bak i munnen. Håll igen munnen och räkna till tio.

5. Tag upp pillret ur akvariet och tag ned katten från bokhyllan. Ropa på din sambo.

6. Ställ dig på knä och håll fast katten hårt i fram- och bakbenen. Be din sambo hålla fast huvudet, kör in en linjal i munnen och låt pillret glida ner längs linjalen samtidigt som du gnider kattens hals för att stimulera sväljreflexerna.

7. Tag ner katten från gardinstången. Res upp CD-stället och glöm inte att laga gardinen senare.

8. Lägg pillret i ett sugrör, tvinga upp munnen och blås in pillret.

9. Drick ett glas vatten för att få bort den vidriga smaken och kontrollera att det inte är skadligt för människor. Plåstra om din sambo och torka bort blodet från mattan.

10. Stoppa katten i ett köksskåp och stäng så att endast huvudet sticker ut. Tvinga upp munnen med en sked och skjut in pillret med ett gummiband.

11. Sätt upp köksluckan med en skruvmejsel. Ring din husläkare och fråga när du senast fick en stelkrampsspruta. Släng din nedblodade T-skirt.

12. Be din sambo köra dig till akuten. Sitt still när de syr dina fingrar med tolv stygn och plockar ur resterna av pillret ur ditt högra öga. Åk förbi en möbelaffär på hemvägen och komplettera lite.

13. Ring Djurens Vänner och be dom hämta katten. Köp sedan en hund.


HUR MAN GER EN HUND ETT PILLER


1. Vira in pillret i en skiva bacon. Klart!

ANNONS
Av Sussi - 3 november 2009 07:13

  


Då var man igång igen då även om det känns som om varje del av kroppen fortfarande sover..

Man skulle kunna tro att man satt fast med sugproppar i sängen när det var dags att gå upp!! Varför är det så att man alltid ligger som skönast när klockan ringer? Nån gång kan man väl få vakna och känna.. usch vad obekvämt jag ligger, bäst att gå upp istället!!!

Fast det kommer nog aldrig hända hihi


Nu är beställningen gjord. Tack för alla boktips! Jag kan inte ta alla böcker på en gång men tanken finns att jag ska hinna med att läsa allas förslag. Jag börjar med dom här.. 


         


Nu har jag många härliga timmars läsning framför mig :-)

Det blev en väldig bredd på böckerna. Jag brukar normalt läsa Nora Robertsstuket på böcker så det ska bli spännande att få läsa nåt annat också :-)

Vad bra det är att det inte kostar nåt porto när man beställer böcker! Annars brukar det ju vara porto på allt!!

Nu väntar jag bara på att sms:et ska komma som säger att mina böcker har kommit!!
ANNONS
Av Sussi - 2 november 2009 18:23

 

Idag blir det nåt lite annorlunda.. potatisgratäng, panerad fisk och remouladsås! En kombination jag aldrig ätit förr i alla fall..

Bara man blir mätt och det går att svälja så brukar det ordna sig hihi

Nu sitter jag och väntar på att maten mirakulöst ska bli klar och placera sig på bordet så jag kan börja äta!!

Det är tur att man har en snäll sambo :-)


Jag har absolut ingenting att läsa nu! Jag var in på Akademibokhandeln en stund efter jobbet men det är ju en hel djungel där. Allt stod huller om buller! Så det blir att gå in och beställa på nätet istället..

Nu är det bara den stora frågan vad sjutton jag ska beställa!!? Nu behöver jag lite boktips :-)

Har du nån bok som du tyckte var bra och jag bara MÅSTE läsa!?? 


Av Sussi - 2 november 2009 07:14

  


Det känns ju att man är på ett ställe man inte egentligen skulle vara på idag! Jag saknar mitt soffhörn, att sitta och slappa med tända ljus på måndagsmorgonen, att titta på några av mina favoritserier eller en film och bara va!! Istället blir det en dag på jobbet :-( Här måste man ju jobba!!!

Den här dagen jag jobbar extra nu byter jag till en ledig dag på fredag istället så det blir extra lång helg nästa helg.. 4 härliga dagar :-)

Nu känner jag att inlägget håller på att gå över på den positiva sidan så jag fortsätter med att berätta om min tur i lotteri (i alla fall i ett)!!

Varje månad har vi systembolagslotteri på jobbet (det har jag berättat om förr). Vi har dragning en gång i månaden och nu är det tredje månaden i rad jag vinner!! Hattrick hihi

Precis när jag handlade upp förra femhundringen så kommer det en ny! Så nu är det bara att kliva in på systembolaget igen och handla!!

Är det nån som vet om clementinglöggen fortfarande finns att köpa?


Av Sussi - 1 november 2009 18:39

  


Nu sitter jag här med lite smått panik!! Det blev en kort helg. Han som sitter istället för mig är fortfarande hemma sjukskriven för magkatarr så jag måste in och jobba i morgon :-( Jag som är van att lata mig måndagar!!


Det var några av er som hade koll på vilken dräkt som var min! Ganska många faktiskt (imponerande)!! Nummer 6 var helt rätt!

Så här vacker var jag igår :-)

Tänk att den första bilden på mig i bloggen skulle bli den här. Inte särskilt smickrande kanske!

I och för sig kanske det är ganska smart! 

Den kan ju inte bli värre.. eller?? hihi


  


Av Sussi - 1 november 2009 08:45

Nu är jag väldigt glad att jag tog beslutet att köra hem från festen igår! Tror nog min sambo hade önskat han gjorde detsamma. Dricktempot var väldigt högt!! I baren var det självkostnadspris.. En öl eller ett vinglas kostade 10 kr och en grogg/drink kostade 20 kr så det köptes en hel del. Jag drack cola :-)

Det var en väldigt lyckad fest, alla hade hur kul som helst!

Och det märktes när vi åkte hem, det var många som hade lite svårt med balansen hihi

Men eftersom Doris låg hemma och väntar på oss så kunde vi inte stanna allt för många timmar. Behöver jag säga hur glad hon blev när vi kom hem?? Hon fick sig en nattpromenad med en mörkrädd matte för husse mådde lite illa så han gick och la sig!


Här kommer några många maskeradbilder! Det här är bara ett axplock av alla dräkter..

Kan du gissa vilken som är min??


Vill du se en större variant så klicka på bilden. Vill du bläddra mellan dom förstorade bilderna så för muspekaren till höger på bilden så dyker next upp. Sen är det bara att bläddra på!


         


          


       


      


  


Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se