allt-om-inget

Alla inlägg under november 2009

Av Sussi - 8 november 2009 00:04

  


Fyra par reser till en tropisk ö på semester. Ett av paren är där för att jobba på sitt äktenskap, de andra har missförstått att deltagandet i resortens terapisessioner inte är frivilliga.


Ja, vad tyckte jag om filmen egentligen!!?

Stundtals var den väldigt rolig, den bjöd på en hel del skratt medans den under andra stunder blev väldigt överdriven. Precis så som Amerikanska komedier kan vara ibland! Men ändå var den helt klart sevärd.

Sämre komedier har jag sett..

Malin Åkerman klarade sin roll galant :-)


Efter filmen skulle maten vi åt innan bion och godiset man vräkte i sig under bion motioneras bort :-)

Så vi tog med Doris på en sen kvällspromenad i stadsparken och förbi Uppsala slott. Vi gick inte ända fram till Domkyrkan utan den såg man lite på avstånd bara. Vad snyggt det är när byggnaderna är upplysta!!

Ibland glömmer man bort vilken fin stad man bor i egentligen!! Det är inte så ofta man verkligen tittar på husen och allt runtomkring.

Man blir lätt lite hemmablind..

ANNONS
Av Sussi - 7 november 2009 13:29

     


Efter en härlig sovmorgon känner man sig pigg och fräsch. Nu gick vi inte upp så här sent utan vi har hunnit med promenad med Doris och frukost med film :-) Inte så mycket kanske, egentligen skulle man skämmas men som jag skrev om mig själv i förra inlägget så är jag lat hihi

Vi passar på att ta det lugnt nu för lite senare ska jag och sambon äta lite mat på Pitchers (härligt att slippa laga mat) och sen möta upp några kompisar och bege oss till filmstaden för ett biobesök :-) Gissa om jag ska äta popcorn!! Det är ju halva glädjen med att gå på bio!

Vi ska se Trubbel i Paradiset, så jag återkommer lite senare med om den var bra eller inte!

Är det nån som sett den redan, som kan berätta för mig vad jag har att vänta mig?
ANNONS
Av Sussi - 6 november 2009 23:22

Även om jag fick avhopp på fem personer så kom runt 20 pers ändå!

Dom fyra kladdkakorna jag gjorde blev av lite olika braighetsgrad, dock gick nästan allt i. En liten halva har jag kvar till sambons glädje :-)

När jag läste receptet ordentligt så insåg jag att det stod, vispa sockret och äggen vitt och poröst!! Det är ett ganska dåligt läge då att komma på att elvispen gått sönder tidigare! Så det var bara att ställa sig och vispa äggen och sockret för hand.. till fyra kladdkakor!! Jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon hihi

Camilla.. dom var supergoda så tack för receptet!!

Det var många väldigt shoppingsugna gäster jag hade här. En total säljsumma på runt 7000 kr blev det. Det innebär att hon som sålde fick 1418 kr och även jag som värdinna :-) Nu kostar PartyLite´s saker lite mer men det blev massvis med ljus och ljusstakar!! Det är bra kvalité så man får det man betalar för..


Dessutom har jag fått en award av supergoa  Yvonne K. Den tackar jag allra ödmjukast för..

Med den medföljer lite plikter.. Man ska berätta tio saker om sig själv och sen skicka den vidare till 3 personer.

Jag vill ge den vidare till:

Berith

Mia Systeryster

Wiper 


Jag är fruktansvärt klantig

Jag älskar min sambo och min hund

Falskhet klarar jag mig utan

Att ge är betydligt mycket roligare än att få

Jag älskar att reashoppa

Jag umgås gärna och mycket med mina vänner

Skrattar mycket och ofta

Är väldigt lat

Kanske lite för envis för mitt eget bästa!

Ostbågar är min stora last

Av Sussi - 6 november 2009 11:18

  


Hur sjutton kan två människor och en hund skita ner så mycket som vi gör!! Man skulle kunna tro att det bodde ett helt dagis här! Nu har jag hållit på och plockat och donat i över 2 timmar och det känns fortfarande som om man är i stadiet där man flyttar saker från rum till rum bara.. Hur mycket grejer har vi ha egentligen? Har konstaterat att vi måste flytta till ett större hus om vi ska få plats med allt skräp vi insisterar på att behålla!! Och städningen måste göras ordentligt också för i kväll ska jag ha Ljusparty a la PartyLite och det kommer ca 25 pers hit. Man vill ju lura i dom att man bor i ett välstädat hus hihi

Så ikväll ska det bjudas på kaffe, vin, öl, Camilla´s kladdkaka och glass!

Det ska bli riktigt spännande och se hur kladdkakan blir eftersom jag är värdelös på att baka men ett försök tänker jag ändå göra! Någon av dom fyra jag ska göra kanske blir bra :-)

Det är tur att dom flesta av dom som kommer vet att jag inte är allt för bra på att baka så dom har säkert inte så höga förväntningar hihi

Nej, nu ska jag fortsätta städningen!! Det där med att äta.. måste man göra sånt???

Av Sussi - 5 november 2009 20:26

Phu.. Nu är fossingarna trötta!!

Men shoppingnerven är nöjd och glad :-) Det blev lite smått och gott.

För er som vill se bilder kommer dom här..

För er som inte vill se bilder och höra om min shopping kan blunda nu och bara ignorera det här inlägget Tungan ute

Som vanligt, klicka på bilden om du vill se den större..


         


En top från H&M, En långärmad tunika och ett linne från Vero moda och sen blev det ju lite annat gottit också som man inte ska ha på sig hihi

Linnet gick på en femtiolapp och den långärmade tunikan en hundring. Toppen från H&M gick på 129 kr och spriten hade jag presentcheckar på så jag har väl inte ansträngt plånboken allt för mycket :-)

Som vanligt köper man svart och grått. Lite fantasilöst kanske!! Men det passar till allt ;-)

Nu ska jag ta mig en sen middag! Det var väldans vad klockan drar iväg när man springer som en jojo mellan butikerna! Tur att man är ledig i morgon ;-)    Av Sussi - 5 november 2009 07:08

  


Sista dan på veckan.. Det känns väldigt skönt :-)

Nu var det helt klart värt att jobba måndag istället för fredag!

Veckan ska avslutas tillsammans med min mamma och shopping, även i morgon ska jag få handla massa roliga saker.. värre kan man ju ha det hihi

Nu ser jag fram emot 4 dagars härlig ledighet :-)


I går var olyckan framme igen! Eller olycka förresten.. Snarare klantighet!!!

Jag skulle ta ut en plåt ur det undre skåpet på ugnen.. Visste ni att det även blir varmt i det nedre skåpet av ugnen när värmen är på *rullar dom blonda lockarna*??? 

Tydligen hade inte jag nån vidare koll på det eftersom jag tyckte det var en bra idé att lägga handen mot där det var som varmast!! Så nu sitter jag med ett redigt brännmärke på min högra hand!! Som jag skrivit förr så är inte det här nåt ovanligt för mig. Jag hittar på nya saker att göra illa mig på hela tiden! Även om det är saker som stått där i evigheter så hittar jag alltid nåt sätt att göra illa mig på dom med.. 

Alla måste ju vara bra på olika saker och sår och blåmärken läker ju trots allt :-)

Av Sussi - 4 november 2009 16:34

  


Idag skulle min mamma och jag åkt till chilli och till Gränby Centrum på lite shopping!! Tyvärr så blev det stopp på mitt jobb så jag var tvungen att ställa in och jobba istället :-( 

Ni kan ju tänka er hur jag lider nu hihi

Men det tar jag igen i morgon, vi träffas då istället..

Jag har redan garderat mig med att begära ledigt sista timmen på dan redan nu  :-)

Sambon är nog glad över att vi beslöt oss för att träffas i morgon istället. Han orkar inte laga nån mat (stackarn är ju sjuk och alla vet ju hur det är när en karl är förkyld!) så det blev Martinas Pizza! Inte mig emot!

Jag brukar inte laga mat i veckorna för jag är sällan hemma före 18:00. Det tar ändå en stund att slänga ihop nåt ätbart! Det blir så sent för min sambo att äta då med tanke på att han går och nattar senast kl åtta! Inget trevligt att försöka sova när magen är full..

Av Sussi - 4 november 2009 07:00

  


Jag har en sambo som är förkyld och en hund som var dålig i magen!!

I natt sov jag på soffan för sambon lät som om han skulle kvävas samtidigt som han snarkade högt. Vilka ljud det kan kommer ifrån en som är förkyld! Stackars lilla sambon :-)

Precis när jag somnat kommer Doris upp och börjar gå omkring en stund sen står hon och stirrar på en flåsandes som bara den! Det är ett säkert tecken på att hon har ont i magen och vill ut..

Nu är jag väldigt glad att vi har en stor tomt att släppa ut henne på istället för att behöva klä på sig och gå på promenad mitt i natten!!

Jag lider med er som måste göra det..

Flåsandet och omkringgåendet upprepades två gånger, båda gångerna sov jag som en stock!!

När sambon gick upp (ca 2:15) för att göra sig iordning för jobb, väckte han mig och jag fick byta soffa mot säng :-)

Ahhh säger jag bara!! Sen sov jag som en stock till klockan började ringa 4:30! 

Så, pigg och utvilad är man idag (inte alls ironisk)!!!

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se