allt-om-inget

Alla inlägg under november 2009

Av Sussi - 22 november 2009 19:15

Nu när vädret är som det är och en hel del tid spenderas inne har jag några tips på hur man kan fördriva tiden..


  

ANNONS
Av Sussi - 22 november 2009 13:15

  


Att en hund kan håra så mycket som Doris gör! Det är ett under att hon har nån päls kvar när allt verkar hamna på golvet!! Varför kan hon inte behålla samma päls året om för?? Det hade ju varit smidigt för mig som ska städa härhemma :-) Undrar hur många det är egentligen som ägnar sig åt städning en söndag?

Nu är mitt söndagsmåste överstökat..äntligen (det kommer vara fint på golvet exakt 1 dag) så nu tänker jag sätta mig ner i soffan och ägna mig åt belöningen!! En film eller två och kanske nåt avsnitt av nån serie jag följer..

Det finns godis kvar från biobesöket i fredags och jag kommer absolut inte äta nåt sånt till belöningen! Eftersom jag inte gillar godis så vet jag att det kommer ligga kvar i skålen även efter filmen är slut!! Sången "jag ljuger så bra" går om och om igen i huvudet på mig hihi


  

ANNONS
Av Sussi - 21 november 2009 21:30

Vad skönt att solen tittade fram idag. Hela 10 grader fick vi njuta av och det gjorde vi på sambons farmors land!


  


Det var inte varmt nog för att bada..

Inte för oss mesiga människor i alla fall hihi


    


Det här är vad Doris sysslar med när hon är i vattnet! Det är stenbotten och skulle man låta henne hålla på skulle hon tömma hela botten på stenar!! Det är mindre kul för den som ska klippa gräsmattan eftersom hon lägger upp dom där hihi


    


Skam den som ger sig.. Dyk i bara! Den ska bara upp..


  


Stolt som en tupp på väg upp för att lägga upp ytterligare en sten..

Slänger man tillbaka en så hämtar hon den igen och lägger den på gräsmattan!!

Envis som synden hihi


  


Förresten så ljög jag när jag sa att det bara var Doris som badade!!! Visserligen badade jag inte frivilligt men nog sjutton skulle jag känna

på vattnet med fötterna inför en högt skrattande sambo och hans

pappa. Man ska inte stå på stenar precis vid vattnet, det är så lätt att trilla i då hihi


  


Ja, ja.. när hon skäller är det bara att göra som man blir tillsagd!!

Ännu mer lek fast på torra land! Man märkte på henne att det blev lite

kallt till slut i vattnet..


Fläckarna på byxorna upptill är Doris skuld till. Hon har fått för sig att när hon kommer med bollen ska den automatiskt tryckas mot benen..

Jättemysigt när den är lerig och blöt!!!


  


Det här är Doris just nu! Helt slut..

Det tar på krafterna för en gammal tant (hon är snart 9 år) att vara valp för en dag :-)  


Av Sussi - 21 november 2009 10:30

  


Nu har äntligen pulsen börjat närma sig det normala igen! Jäklar vilken fart det var och vilka effekter.. Det såg riktigt verkligt ut så jag kan tänka mig att den filmen har kostat en hel del pengar att göra!

Som ni märker på mig så gillade jag den..

Visst kanske den var lite förutsägbar men det blev väldigt spännande ändå! Jag lovar att jag försökte hjälpa dom att komma undan vid ett flertal tillfällen från biostolen hihi


Oj, vad tiden går fort. Nu är det dags att stressa iväg till sambons farmor som fyllde hela 82 år i onsdags så det ska firas med paket, blommor och ett besök hos henne i Västerås.

Tänk att hon är så till åren och ändå är så pigg och alert. Man skulle inte kunna tro att hon är en dag över 72 år!!

Man bara önskar att man får hålla sig så pigg och fräsch som hon har fått gjort och kommer förhoppningsvis att få göra i många år till  :-)


  


Av Sussi - 20 november 2009 16:30

  


Nu börjar äntligen klockan slå hemgång :-)

Den här helgen ska inledas med middag på Eastcity och biobesök med goda vänner!

Filmen 2012 skall ses! Jag är lite nervös att man har lite för höga förväntningar på den filmen. Förhoppningsvis får man sitta på helspänn dom närmare 3 timmarna den håller på!!

Nu ska jag packa ihop mitt pick och pack och stämpla helg. Har till och med hört (läst) att Stattinskan ska bjuda på lite sol imorgon ;-)
Av Sussi - 20 november 2009 07:00

Det började med att jag höll på att borsta tänderna med hudlotion, så fort jag rörde mig för hastigt fick jag hicka (mycket vatten har det blivit) och dessutom så glömde jag att ha på mig rollon..

Men det var inte det värsta!! Sånt här ska man inte avslöja egentligen hihi

Precis innan jobbet finns det en järnvägsöverfart! Det brukar aldrig komma något tåg på morgonen. I morse när jag kom körandes där såg jag att ett av åkerierna som kör för oss stod tillbackad vid kajen straxt innan järnvägsöverfarten. Så jag började titta om det var chauffören som kör här. Det var ju mörkt så man såg inte så bra..

När jag tittar framåt igen hinner jag precis se att det blinkar rött men hinner inte stanna!! Det lilla plinget hörde jag inte för jag hade radion på ganska högt. Som tur var så var tåget ca 100 meter bort och det körde typ 30 men bra hispig blir man ändå!!

Det har varit många olyckor med bilar som inte stannat och blivit påkörda av tåget precis vid den här överfarten. Det roliga är att jag tänkt och sagt.. hur sjutton kan dom missa det??? Nu vet jag hihi

Men om man sammanfattar allt så var det en väldans massa höll på, hickan är borta nu och än har jag inte börjat stinka svett.. Så jag tänker vända på det och säga att jag har haft tur istället ;-)


  


Av Sussi - 19 november 2009 18:25

Idag kom dom! Paketen jag väntat på :-)

Det tog inte så lång tid den här gången, bara 1½ vecka!

Nu kommer det dofta mums härhemma! Det är synd att det inte finns luktdatorer. För doften som har spridit sig här skulle jag gärna dela med mig av..


  


Självklart så ska ju Doris vara med och visa upp sig :-)


  


Det fanns ju lite att sortera upp! Det är 14 personer som väntar på sina beställningar så det blir en hel del släpande av kassar i morgon! Även här vill Doris vara med. Det är tydligen en riktig linslus vi fått tag i hihi


     

     

Allt det här är mitt.. Bara MITT hihi

Det känns nästan lite som julafton :-) Nu kan här eldas ljus!! Tänk att jag fortfarande ignorerar att jag har en låda full med ljus! Det är ju knappt jag kan stänga den och så köper jag ännu mera hihi

Jag passade på att köpa lite röda ljus till julen också. Det som är kul är att PartyLite inte bara har ljus och ljushållare. I paketet längst upp ligger tvål och hudlotion som luktar helt fantastiskt gott (jordgubbsrabarber)!


Av Sussi - 19 november 2009 07:11

  


Nu har den där "någon" varit framme igen!!

"Någon" har stängt av både larmet på telefonen och klockradion!!

Upp kom jag ändå med en väldans fart och efter det var det eld i baken kan jag lova.. Men till jobbet hann jag i tid ändå :-)

Men nu går jag omkring och ser ut som en sämre version av mig själv!

Jag är i alla fall fin om fötterna. Stövlarna i förra inlägget fick stanna på fossingarna :-)


Men mina problem är ingenting om man jämför med vad många i Södra Sverige genomgår nu! Det är fortfarande över 3000 hushåll som inte har nån el efter gårdagens oväder.

Det uppmättes vindar upp till 48,2 sekundmeter!!

Hörde på radion i morse att dom hade kallat in extrapersonal nu så förhoppningsvis ska elen snart vara igång igen. Håller tummarna för det!

Usch, jag hade varit livrädd! Det är så läskigt när det blåser så mycket..


Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se