allt-om-inget

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sussi - 12 oktober 2009 17:31

  

Vad har jag gjort idag? hmm.. legat i soffan, tittat på film, surfat, tittat på serie.. Är helt slut!! Det är jobbigt att ha så mycket att göra hihi

Men lite nytta har faktiskt smygit sig in i min latar dag. Jag har faktiskt lagat mat, som jag fick beröm av sambon för. Alltid trevligt :-) Det blev köttfärs med paprika&chili creme fraiche, lök, kidneybönor, svamp, hericot verts och självklart lite extra chili Tungan ute

Tvättmaskinen har också fått gått några varv!! Dessutom har jag inte vandrat omkring i min fleecemorgonrock hela dan heller..

Så beröm till mig ;-)

Kvällen kommer fortsätta i lathetens tecken med Sveriges fulaste hem och Svenska Hollywoodfruar lite senare ikväll. I morgon börjar allvaret igen med en ny arbetsvecka!!


Filmen jag såg tidigare idag kan jag faktiskt tipsa om. Det var en bra film med en riktig snygging i. Dean Cain går inte av för hackor precis!! När han spelade stålmannen i Lois & Clark satt jag som fastklistrad framför tv:n och bara njöt hihi


  


Ace of hearts är en film som fick mig att skratta, gråta och sitta och bita på naglarna emellanåt!

Helt klart sevärd :-)


Här kommer handlingen:

Dan arbetar som polis på avdelningen K-9 tillsammans med Ace, en ovanligt intelligent schäferhund. Dan lägger all sin uppmärksamhet på arbetet med att bekämpa brottsligheten tillsammans med Ace, vilket gör att hans fru Lilly och dottern Julia känner sig försummade. När Ace blir ditsatt av en efterlyst skurk och ska avlivas är Dan otröstlig. Dan inser hur mycket han älskar sin familj och tillsammans försöker de rentvå Aces namn – och deras älskade hund försöker fly från myndigheterna och återvända hem.

ANNONS
Av Sussi - 12 oktober 2009 07:39

  


Vädret är grått och trist. Det är mörkt inne och jag är ensam uppe och kommer vara det några timmar till..

Sambon ligger fortfarande och sover efter nattjobbet. Den morgontrötta Doris ligger och sover med sin husse..

Det är tyst och lugnt och den städade känslan håller i sig!  

Man ska väl inte klaga, värre kunde man ha det hihi

Nu ska jag gå och fixa lite frukost som ska ätas tillsammans med en film :-)

NJUUUUUUTER!!!!!!!
ANNONS
Av Sussi - 11 oktober 2009 19:18

  


Jag är lika förundrad varje vecka hur fort helgerna går!! Det känns inte som om man hinner göra nåt och pang bom så är det söndag igen!!

Nu har ju jag turen att vara ledig måndagar så en skön ledig dag återstår innan jag måste tillbaka och jobba igen :-) En dag som jag bara kan lata mig på eftersom grovjobbet är gjort redan idag! Det är alltid jobbigt att komma igång när man ska städa men känslan man har när det är gjort är obeskrivbar!! Sååå skönt :-)

Nu sitter jag här och njuter av det dammfria huset och försöker att inte tänka på att om några dagar är det lika skitigt igen!

Sambon åker snart och jobbar natt, då brukar jag försöka hinna med och titta på några avsnitt av nån serie jag tittar på. I kväll står serien Eureka på tur :-)


Av Sussi - 11 oktober 2009 11:06

Inte blev jag direkt superrik på kortspelet igår men ändå 100 kr i vinst :-)

Så inte klagar jag inte.. Vi spelade två omgångar (den första pratar vi inte om) och den andra vann jag!! Så nu drar jag ut på pokerturné till dom större städerna och utmanar Hellmuth, Negreanu och dom andra grabbarna! Dom kommer bli så rädda när dom hör att jag kommer hihi


     


Nä, nu är det dags för det där tråkiga man brukar försöka ge sig på när det är söndag.. städningen :-(

Synd att inte pokerspelet var mer till belåtenhet så en liten städtant kunde komma och hälsa på lite då och då..

Min sambo får väl se till att klättra i karriärstegen på sitt jobb (han som kommer ha ett kvar) så jag kan bli lyxfru och gå omkring i tofflor och myskläder och bara njuta härhemma.. det vore nåt det :-)

Av Sussi - 11 oktober 2009 10:52

  


Igår såg vi en bra film som jag ville tipsa lite om. Det är en liten äldre film från 2005.

Den hade lite av allt.. Humor, spänning och kärlek. Sen skadar det inte att rollistan består av Pierce Brosnan, Salma Hayek och Woody Harrelson :-)


Här kommer handlingen:

Livet borde vara enkelt efter en strålande karriär som mästertjuv. Max Burdett (Pierce Brosnan) och hans vackra partner Lola (Salma Hayek) har dragit sig tillbaka till en paradisö för att njuta av den rikedom de "slitit" ihop. Deras tidigare antagonist från FBI (Woody Harrelson) har dock andra planer. Han tror inte på att de tidigare brottslingarna lämnat den banan och blivit hederliga utan att allting bara är en del i en plan som går ut på att stjäla en av världens största diamanter vilken snart kommer att anlända till ön med ett kryssningsfartyg. Detta är upptakten till en action- och humorfylld katt- och råttalek med vänskap, misstankar och brott. Vem kommer att ta hem spelet?

Av Sussi - 10 oktober 2009 12:33

Efter en lååång skön sovmorgon sitter vi med arslena fastklistrade i soffan och tittar på film. Precis en sån början på dan som man bara njuter av :-)

Lite kallt är det så vi har tänt i öppna spisen.. Nu börjar värmen sprida sig i vardagsrummet!

En perfekt uppladdning på kvällens bravader.. För ikväll kommer jag bli rik!! Då ska jag spela av mina vänner sina pengar hihi

Dom andra kommer inte ens ha nån chans eftersom min maskot Doris kommer vara med :-)


  


Fick den här helt underbara blondinhistorien på mejlen.. Jag har inte slutat skrattat än hihi


En blondin hade fått en buckla på bilen och en man som gick förbi ville skoja med henne:

-Ställ dig på alla fyra och blås i avgasröret så ska du se att den ploppar ut igen.

Sagt å gjort,hon blåste utav helvete, när en blond vänninna gick förbi o undrade vad i helvete hon höll på med.

-Hon förklarade läget, varvid väninnan sa:

fan va korkad du e, du har ju glömt att veva upp rutan
Av Sussi - 9 oktober 2009 20:22

Såna här trevligheter har jag varit iväg på efter jobbet!

Jag och en kompis åkte och hälsade på Jessica och Roger som fick en dotter för lite över 3 veckor sen!

Josefin var sååå söt :-)

Vi var några från jobbet som hade samlat ihop till lite skojiga kläder och saker till henne.

Jag har aldrig varit med om två tjejer som shoppat så fort. I varje butik såg vi på en gång vad vi skulle ha. Tänk om man var lika snabb och shoppa när det gällde en själv!!


  

Nu framgår det inte riktigt av kortet vilken härlig lila färg det var på Bamsetröjan och byxorna.

Det som var så kul var att dom hade pratat om att köpa nåt varmt för Josefin att ha i vagnen och nåt som låter så hon kunde sova med ljud. Eftersom vi är sååå bra på att läsa tankar så hade vi givetvis hört dom hihi

Vi lyckades komma med en fleeceoverall och ett lamm som spelar en melodi. Så det var väldigt lyckat :-)


  

Här har vi den lilla sötnosen :-) Hon ser rätt så förvånad ut hihi


Av Sussi - 9 oktober 2009 06:59

När vi gick på valpkurs med Doris (för läääänge sen) fick vi lära oss att man skulle ha ett ord för inkallning när det var allvar och då skulle hunden komma på en gång, och ett ord för om man vill att hunden ska komma bara ändå men det inte är så bråttom! När det var allvar så valde vi orden "kom hit" med en liten strängare betoning!!

I morse fick jag med råge använda allvarsordet..

Vi kommer ut på tomten och jag ser Doris försvinna runt husknuten i en väldig fart skällandes! Hjärtat började dunka vilt. Jag hör henne skälla lite längre ifrån och då slänger jag iväg allvars ordet.. KOM HIT. Jag fick säga det 3 gånger men till slut så kommer hon lunkandes :-)

Det är ju så mörkt ute så jag hann inte se vad det var hon jagade för djur men harar eller rådjur toppar min gissningslista.

Vad glad jag är att jag slapp gå in in skogen och leta vovve i mörkret (är väldigt mörkrädd).

Hon har sprungit bort i skogen en gång precis när vi flyttade ut och jag kom ihåg hur oroliga vi var då..

Efter timtals letande och ropande beslöt vi att jag skulle gå hem och titta om hon hittat hem! Vi var lite osäkra på det eftersom vi bara hade bott där några veckor! Men här har vi en tjej med lokalsinne!! På verandan satt hon så lugn och fin :-) Jag kan lova att hon var minst lika glad att se mig som jag var att se henne då hihi


  


Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se