allt-om-inget

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sussi - 27 oktober 2009 07:14

  


Jaha, då var helgen slut, även för mig som är ledig måndagar :-(

Till och med vädret sörjde detta faktum! Blött, grått och trist, precis som jag känner mig nu!

Jag hade visserligen en ganska lugn färd i min bil till jobbet nu på morgonen.. Jag hörde på radion att det var två cyklister som hade blivit jagade av en älg när dom var på väg till sina jobb!! Tydligen så skulle älgen korsa vägen när han (gissar på att det var en han) höll på att bli överkörd och då ilsknade han till och började jaga dessa cyklister som fick trampa på rätt så rejält för att undkomma! Som tur var fick inte älgen tag på dom!

Men det är som jag alltid har sagt.. det är farligt att cykla!!! ;-)

ANNONS
Av Sussi - 26 oktober 2009 16:15

Idag tog jag mig en skogstur!

Alla ni som känner mig personligen vet ju hur det kan sluta. Det är ett under att sambon vågar släpper ut mig i skogen själv ibland! Jag har nästan inget lokalsinne och klantig som bara den! Att jag snubblar eller river mig hör till vardagen. Det är nästan alltid nån del av mig som har sår eller blåmärken (jag borde bli sponsrad av ett plåsterföretag).. Gå in i saker är min specialitet!!

Hmm, nu kom jag på det.. han vill kanske inte att jag ska komma hem igen, så måste det ju vara hihi 

Som tur var så har man Doris med sig. Hon har trots allt betydligt bättre lokalsinne än sin matte. Idag gick det bra i alla fall för hem kom vi!

Men jag vågade mig inte på allt för okända stigar :-)

När jag kommer hem med plåster eller nåt inlindat så frågar knappt sambon vad jag har gjort längre.. När jag poängterar det (han kan ju trots allt fråga :-)) så brukar han bara säga.. du har väl gjort illa dig som vanligt!!!

Som sagt var, han är van!!

Men borde jag bli orolig.. han pratar om att ta ut en extra försäkring på mig hihi


  


ANNONS
Av Sussi - 26 oktober 2009 07:48

  


Kan inte fatta hur kort mitt minne börjar bli!!

Inte en tanke har jag haft på räkningarna som ska betalas! Det var mycket trevligare att leva i bubblan om att ha mycket pengar över hihi

Nu är det visserligen ingen panik eftersom det bara är den 26:e än men frågan är när man skulle ha kommit på det själv? Tur att det finns goa bloggvänner som påminner mig hihi

Av sambon får man inte så mycket hjälp att komma ihåg det heller för han är van att jag gör det!!

Ja, ja.. dags att gå ut i köket och hämta bunten (tycker den blir större och större för varje månad) och sätta igång för jag antar att det är ingen som frivilligt ställer upp och betalar dom åt oss!!??Av Sussi - 25 oktober 2009 19:15

För alla som trodde att jag skulle vara alldeles för lat för att laga middag idag, känner du hur jag knäpper dig på näsan nu :-)

Här har kämpats i köket minsann! Jag har svettats och ansträngt mig så jag är helt slut nu..  Jag har stått så länge så jag har ont i fötterna..

Allt för att sambon skulle få en perfekt, mysig och romantisk middag innan han ska åka iväg till sitt jobb för att jobba natt!!

Här kommer receptet! Jag hoppas det inte ska vara allt för svårt men det är värt allt besvär, jag lovar!!


Ta fram en kartong Icas våffelmix

-Läs på paketet

-Starta vattenkranen

-Här kommer en av dom svåra detaljerna.. mät upp exakt 7 dl vatten!

-Öppna alla fyra påsarna och vispa ner dom i vattnet. Ta gärna en i taget för annars blir det för klumpigt!

-Ha i ca 200 g smör. Den är också lite svår eftersom man måste kunna måtta!

-Rör om

-Värm upp ett våffelgärn genom att sätta stickkontakten i ett vägguttag!

-Ha lite smör i våffelgärnet på första så det inte bränner fast

-Häll i lagom med smet i våffeljärnet (om smeten rinner nedför kanterna har du haft i för mycket)

-Stäng locket

-Vänta några minuter

-Klart för att äta :-) (för att få loss våfflan kan du använda en gaffel, du bränner dig om du ska ta den med fingrarna)

-Upprepa från häll i lagom med smet i våffeljärnet så länge du är hungrig!


  

Av Sussi - 25 oktober 2009 14:12

  


Och det summerar ihop min (är i gott sällskap av sambon också) dag!

Dessutom tänker jag fortsätta med det resten av kvällen med :-)

Varför anstränga sig när man inte måste liksom.. Fast det var det nog ingen som trodde jag skulle göra idag heller!!?

Vi har några filmer att titta på. Jag har stenkoll på att det ligger en påse ostbågar i skafferiet. Är helt säker på att den kommer komma ut och göra mig sällskap ganska snart!

Ska jag erkänna, så har jag inte ens kommit ur morgonrocken än..
Av Sussi - 25 oktober 2009 02:15

  


Hej och hå! Visst cyklade vi hem! Och inte hamnade jag i diket heller.. cyklade som en drottning (enligt mig själv i alla fall) Ingen risk att vi skulle åka dit för nån styrfylla heller eftersom han som är polis var mycket fullare än vad vi var hihi

Det som är lite skönt nu är att klockan snart är en timme mindre! Alltså blir det 1 timmes längre morgon och det klagar jag verkligen inte över..


Nu ska här nannas kudde :-)Av Sussi - 24 oktober 2009 11:44

Det blev en härlig sovmorgon även den här lördagsmorgonen :-)

Idag känns det lite extra viktigt för jag kommer nog vara vaken läääänge ikväll/natt. En granne fyller 30 år så hon ska ha fest i bygdegården här i området i kväll! Nu menar jag inte att vi tänker vara vakna bara för att det är fest, utan för att vi faktiskt är bjudna till den hihi

Det är cykelavstånd till bygdegården och det är man inte van vid. Annars brukar alltid nån av oss få köra för festerna brukar vara i stan och vi bor ca 2 mil utanför! Så ikväll kan både jag och sambon dricka lite..

Dessutom är vi bjudna till en annan granne på en liten förfest :-)

Så den där cykelturen hem kanske byts ut mot att leda cykeln istället hihi

Vi får inte glömma att kolla att alla lampor till cyklarna fungerar för vi kommer cykla (*hrm* eller gå) längs en mörk landsväg en bra bit..!


  

Av Sussi - 23 oktober 2009 20:32

Efter en liten shoppingtur med sambon är vi äntligen hemkommna!

Nu har ju lönen kommit så nu måste ju pengarna börjas sättas sprätt på.. Det blev skor för sambon, en tunika och en parfym till mig! En arbetskamrat till mig har en parfym som luktar så himla gott så jag var bara tvungen att köpa den men hela 459 kr kostade den!! Det är ju svindyrt med parfym!!

  

D&G Light Blue heter den och den luktar som sommar! Helt underbar :-)


Till middag blev det tacos så nu sitter jag här framför Idol och bara jäser.. Ett glas vin är upphällt så nu börjar helgen :-)


Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se