allt-om-inget

Alla inlägg under september 2009

Av Sussi - 14 september 2009 06:53

Det blev sent innan jag väl kom i säng igår. Jag var ju bara tvungen att titta på Notting Hill! I och för sig gick jag inte och la mig direkt efter den var slut heller. Klockan var 1 innan jag kom i säng så det känns lite nu att man inte sovit så mycket. Men vad gör väl det när man är ledig idag :-)

Jag har sett den förr några gånger men den filmen ledsnar jag aldrig på..

Jag har två favoritfilmer som jag bara måste se så fort dom går på tv och det är Notting Hill och Pretty Woman. Är det en slump att Julia Roberts är med i båda???


Idag fyller en vän till mig år. Hon är mer som min lillasyster eftersom hon är syster med min bästa kompis! Vi ska dit senare idag och äta gottigt och fira henne. Hon brukar alltid göra så gott fikabröd så det ska bli spännande att se vad det blir den här gången :-)


  


ANNONS
Av Sussi - 13 september 2009 18:42

Middagen är avklarad. Det blev Scans Grillspjut, pommes, Tzatziki och bea.. Vi hade rester kvar från i förrgår efter grillningen så jag slapp matlagning idag  :-)

Nu ska sambon alldeles straxt åka iväg och göra sitt nattpass för veckan. Då brukar jag passa på att ha seriemaraton, i kväll får det bli Eureka och The Mentalist (2 av mina favvoserier).

Vi får se senare ikväll när andan faller på, då kanske det åker i nåt onyttigt också hihi


  

ANNONS
Av Sussi - 13 september 2009 13:34

Väldigt irriternade.. Bloggplatsen har haft nåt strul hela morgonen. Har inte ens kunnat logga in förrän nu :-(


Oj vad det måste ha regnat i natt. Skulle nog ha behövt tagit gummistövlarna när jag och Doris gick på promenad i morse (mer förmiddag kanske) istället för tennisdojjorna.

En timmes promenad blev det "nickar stolt". Jag hade tänkt mig att ta en powerwalk men Doris hade andra planer!!

Hon skulle bara stanna vid var och varannan grästuva och antingen lukta eller kissa. Ibland undrar man om det är en maskerad hanhund vi har fått tag i :-)

Hon är lite rolig när det gäller nummer 2 också! Hon går i gräset och väljer ut en plats att "bubba" på. När hon väl bestämt sig så vrider hon på sig så hon står med rumpan hängandes över vägen.. Varje gång!!

Det är i alla fall mjukt om tassarna för dom står hon minsann i gräset med :-)

I och för sig så spelar det ingen roll vart hon sätter sig för plockas upp gör det ändå men det ser bra roligt ut!


   


Av Sussi - 12 september 2009 22:19

  

Jag erkänner.. Jag älskar att shoppa men här ligger man rejält i lä skulle man kunna säga hihi

Jag gillade den här filmen, lättsam och rolig :-)


Becky Bloomwood lever ett glamoröst liv i New York och hennes högsta önskan är att arbeta på en modetidning. När hon får jobb som ekonomiskribent på en finanstidning inom samma förlag ser hon sin chans att få in en fot i branschen. Det blir dock inte riktigt som hon tänkt sig. Hennes spalt "Flickan med den gröna scarfen" blir en oväntad succé och själv blir Becky kär i sin snygge chef, arbetsnarkomanen Luke. Men Becky bär på en hemlighet som hon till varje pris måste dölja vilket leder till oanade komplikationer...
Av Sussi - 12 september 2009 10:54

Vad står på planeringen idag när vädret är så här fint.. Nu ska vi se!!

Jag kanske ska sätta mig i solen en stund, eller kanske vara ute och skrota i trädgården, kanske åka hem till nån och fika i det fina vädret eller varför inte bjuda hit massa skojsiga vänner???

Då ekar sambons röst i bakhuvudet.. vi ska snickra idag!!!

Ååååå vad jag är less på det ordet. JAG VILL INTE SNICKRA!!!!!

Det finns så mycket annat skoj att göra ju.

Jag vill anställa nån som kan snickra åt oss (då hade det ju varit klart för länge sen). Antingen så måste vi vinna massvis med pengar eller så måste byggfirmorna sänka sina priser rejält!! Vilket som går bra för min del :-)

Kan inte byggfirmorna börja med reakampanjer, köp 2 jobb och få det tredje på köpet  Skrattande

  

Av Sussi - 11 september 2009 15:16

Ikväll kommer vänner över och grillar! Även om det ska bli riktigt skojigt så känns det ändå lite vemodigt. Antagligen är det sista grillningen för i år :-(

Det börjar bli lite väl mörkt och kallt på kvällarna nu!

Här ska serveras grillspjut, grillskivor och potatisgratäng!! Givetvis ska det vara beasås till det..

jag tror fakstiskt inte det går att äta köttet annars!! hihi

Till det serveras det rödvin och öl! Det är riktigt fredagsmys det :-)


Hoppas du får en minst lika trevlig kväll  Skrattande


  Av Sussi - 11 september 2009 06:54

  


Men fy så kallt det var i morse. Jag trodde det var fel på våran termometer först, knackade lite försiktigt med hopp om att den skulle hoppa upp till lite mer behaglig temperatur.. Men nej då, den skulle minsann vara envis och sur.

På två dagar har det gått från 14 grader till 3 grader på morgonen!! Jag hade till och med frost på framrutan :-(

Det här är verkligen en årstid jag inte har saknat.. ett dugg, alls, nånsin!!


Jag höll mig vaken hela vägen in till stan idag, inget andra medvetande som körde idag inte "klappar mig själv på axeln" :-)

Men rackarns så långt det kändes in till stan.. Fredagsmys-jingeln hann gå ett antal gånger i mitt huvud :-)

Smakar lite på ordet.. mmm FREDAG! Smakar smaskigt hihi

Av Sussi - 10 september 2009 18:53

Vilken är du??

Jag är född i fiskarnas tecken så jag blev tydligen utan choklad :-(


  Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se