allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 23 september 2009

En utmaning

Av Sussi - 23 september 2009 20:19

Jag har blivit utmanad av Carri, Yvonne K och Sanna

Så jag får väl försöka knåpa ihop nåt :-)


Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar

(förutom på fråga 1). Lycka till!


1. Vad heter du? Susanne

2. Ett ord på fyra bokstäver: Skoj  (min livsfilosofi)

3. Flicknamn: Samantha

4. Pojknamn: Sten

5. Yrke: spågumma (visst räknas väl det som ett yrke?)

6. Färg: solgul  (å vad jag saknar sommaren)

7. Klädesplagg:  Shorts (som sagt var, saknar sommaren hihi)

8. Mat: Scampi  (mums)

9. Sak i badrummet: spray  (jag är inte rädd om ozonlagret jag inte)

10. Plats/stad: Solvik  (där har man spenderat många midsommaraftonar)

11. En orsak att vara sen: skoskav  (eller??)

12. Något man skriker: svordomar  (inget fel på fantasin på den inte)

13. Film: Scream

14. Något man dricker? sprit  (fast inte jag, är ju nykterist.. hrm)

15. Band: Sten & Stanley  (mammas och pappas fel att jag kan det)

16. Djur: struts

17. Gatunamn: Stagneliusgatan

18. Bil : Saab

19. Sång: Somewhere over the rainbow (storstilat slut)


Jag vill utmana dom som vill. Tycker du att det verkar vara kul så ta den med dig!


 
ANNONS
 
Veiken

Veiken

23 september 2009 22:13

Jag låter utmaningen ligga kvar hos dig. Det var kul läsning. tack för det;) kram

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Augusta

Augusta

23 september 2009 23:27

Tack! Men nej tack! Lite jobbigt sånt där. Men just denna utmaning fick jag för några månader sedan. Heder till dig som orkar :)
Kram och ha en bra torsdag

http://www.metrobloggen.se/evas

 
Yvonne K

Yvonne K

24 september 2009 00:16

Du är för härlig du Sussi! :D
Blir alltid glad när jag tittar in hos dig, humor. ;D

Jag som kan ha liite svårt för utmaningar ibland satt och kämpa med bokstaven Y, he he he, säger jag bara. A piece of cake för somliga kanske men INTE för mig, men kul hade jag, helt säkert.

Ha de nu så gott.
Kramisar :D

http://yvonnek.bloggagratis.se

 
Sussa

Sussa

24 september 2009 07:22

Blir ju svårt att inte svara samma som på den första när man nu heter Susanne :-)


http://sussasvovvar.blogspot.com

 
ida

ida

24 september 2009 11:41

Oj vet inte om ja kan lyckas med mitt namn, men kan alltid prova :)

Ja how i met your mother visas ju både på 3 och 6 tror ja, så går ju avsnitt flera gånger om dagen. Men ja kan aldrig få nog av dom. även om det är roligare att se dom nya förstås:)

http://www.idapersson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se