allt-om-inget

Alla inlägg under augusti 2009

Av Sussi - 6 augusti 2009 17:02

 


Imorse blev det snabba ryck.. Min syster ringde och bad mig att följa med till Fyrihov och inte kan man nobba ett sånt erbjudande när solen gassar :-)

Tyvärr så dröjde det inte så länge efter vi kom dit som ett STORT moln bara dök upp och kidnappade solen i över 1 ½ timme. För en soldyrkare som mig är det katastrof hihi Som tur var så tittade den tillbaka lite senare igen :-)

Vi hann även bada i Äventyrsbadet innan dom stängde av det för att nån liten själ inte kunde hålla sig och skulle bara prompt bajsa i poolen :-(

Det var inte min systers barn i alla fall för dom hade vi koll på hela tiden!!

Men det finns inte brist på pooler där även om dom stänger en..

Jag vågade faktiskt göra nåt jag inte gjort på massvis med år... Jag åkte vattenrutchbana!!! Det var superkul :-)

På väg hem (jag bor ca 2 mil ifrån Fyrishov) ser jag massa mörka moln. När jag kommer hem regnar det så jag får nog säga att jag valde att vara på rätt plats idag :-)

ANNONS
Av Sussi - 6 augusti 2009 00:40

Efter en supertrevlig kväll med massvis av god mat och gott att dricka så känner jag att ögonen börjar bli väldigt tunga!!

Sitter och kollar lite efter motiv på snygga tatueringar. Jag har en, eller jag har två men det är den urblekta på armen jag vill tatuera över. Rosen i nacken kan få vara kvar :-)

I mitt huvud har jag en bild på hur den ska se ut på ett ungefär men att hitta en liknande bild på det är inte det lättaste. Det ska vara några större blommor i olika storlekar som ska ebba ut i några mindre blommor. Lite som en ranka fast inget som håller dom ihop. En av dom stora blommorna får gärna vara en lilja! Färgerna vill jag nog ha i svart, grått och vitt!!

Det kanske finns nån som har nåt bra tips var jag kan hitta på nåt liknande? Nu får jag nog ge upp för idag. Jakten får fortsätta i morgon!!ANNONS
Av Sussi - 5 augusti 2009 12:20

Vaknade till ännu en underbart solig dag :-) Nu känns det äntligen som om sommaren är tillbaka! Hoppas den stannar ett tag till. Humöret blir ju så mycket bättre när solen skiner och man börjar få lite färg på dom annars likbleka benen hihi


På promenaden i morse utbrister min sambo högt.. akta ormen!!!

För min inre syn såg jag en stor anakonda vid vägkanten som bara väntade på rätt tillfälle att sluka mig!

Eller en STOR huggorm, vars ansikte skulle vara lika stort som min fot. Hjärtat bultade vilt när jag tittade mig runt på vägen och vad ser jag.. en liten kopparorm på 20 cm.

Tänk att han skulle behöva skrämma upp mig för nåt sånt litet hihi

Den var ju nästan lite söt.. KARLAR!!!!


I kväll blir det restaurangbesök igen. Alltid lika skönt att slippa göra mat :-)

Vi ska träffa min syster med familj och äta på O´Connors. Ett ställe som ligger mitt på torget i Uppsala. Jag har kuponger från klubbhäftet där som gör att man äter två och betalar för en. Det är ju ett erbjudande man inte kan motstå :-)

Efter maten blir det en promenad nere på stan. Fönstershoppa kan ju vara kul det med! Man får passa på att vara ute nu när vädret är så underbart..Av Sussi - 4 augusti 2009 22:35

Vi har precis tittat klart på Bröllopsduellen..

En helt okej film som bjöd på en hel del skratt :-)

En lättsam vänskaps/kärlekskomedi, precis som jag vill ha dom!

Det blev en eller två tårar i den här filmen också, vilket inte är ovanligt för mig.. Jag gråter till alla filmer hihiEmma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!
Av Sussi - 4 augusti 2009 11:04

Inte hade man vett att gå och lägga sig i tid i natt heller... halv tre la jag ner huvet på huvudkudden. Så när sambon och en väldigt ettrig fluga (den skulle bara promt sitta på ögonlocket eller nästippen) väckte mig i morse så var jag inte så pigg på att klä på mig och gå ut på promenad. Men när jag väl kom ut så var det bara skönt i solskenet :-) Härligt sommrigt väder idag också!

Mitt under frukosten ringde min pappa och hade ett dilemma. han stod på siljanterminalen i Stockholm och hade låst in sin bilnyckel i bakluckan. Som tur var var det på väg hem från Estlandsresan.. Så Sambon som ändå skulle åka och handla byggargrejer får ta en extratur till Stockholm, som tur var så har vi extranycklar till dom så vi kommer in och kan hämta extranycklarna till bilen :-)

Det roliga är att det där låter som  nåt som jag skulle kunna göra, inte min ordningsamma pappa hihi

För mig blir det att gå och smörja in mig med solcreme för jag har ett land att rensa ogräs i.. Tydligen har trädgårdsmästaren sagt upp sig utan min vetskap!!!Av Sussi - 3 augusti 2009 12:00

Jag känner mig sååå duktig!! Ännu en morgonpromenad avklarad :-)

Vädret är kanon så i morse njöt jag lite extra!

Sambon ska fortstätta renovera nu så semestern är tillfälligt slut för honom även om han inte behöver vara på sitt jobb. Det är tyvärr inte så mycket jag kan hjälpa till med förrutom att hämta och bära ut saker.. han får ropa om han behöver hjälp! Undertiden finns jag i solstolen/hängmattan läsandes en bra bok :-)

Kom faktiskt på att även jag ska jobba lite idag. Jag har lite skott jag ska plantera så helt arbetslös är jag inte hihi


Ikväll är det sista "genrepet" inför möhippan som äger rum om några dagar.. Inte behöver jag känna mig stressad hem heller eftersom jag inte behöver jobba imorgon :-)

Nu ska det bli kul att höra om vi kan få ihop allt till en supertrevlig kväll för bruden!! Vad jag har hört än så länge så har det blivit lite ändringar..


Lite om kvinnor och Kvinnliga regler :-)


1 Kvinnan gör alla regler.
2 Alla dessa regler kan skifta när som helst,utan någon som helst förvarning.

3 Ingen man kan möjligen veta alla dessa regler.
4 Om en kvinna misstänker att en man vet alla regler bör hon snabbt ändra någon eller ett flertal utav reglerna.
5 Kvinnan har aldrig fel!
6 Om en kvinna har fel, är det på grund av ett missförstånd som i sig är ett direkt missförstånd av något som mannen har sagt.
7 Om regel 6 gäller, måste mannen be om ursäkt omedelbart.
8 Kvinnan kan ändra sig vid vilken tidpunkt som helst.
9 Mannen bör inte ändra sin åsikt utan att först få ett skrivet medgivande från kvinnan.
10 Kvinnan har all rätt att bli arg eller upprörd när som helst.
11 Mannen måste alltid vara lugn och sansad - även då kvinnan vill att han ska vara arg och uppörd.
12 Kvinnan måste aldrig, under inga omständigheter, låta mannen få veta om hon vill att han ska arg eller upprörd.
13 Ett försök att skriva ned dessa regler kommer genast att resultera i frånvarande av lagad mat, tvättning, trevligheter i allmänhet och sex.
OM KVINNAN HAR MENS ÄR OVANSTÅENDE REGLER OGILTIGA


Av Sussi - 2 augusti 2009 21:36

Ikväll blev det grillat.. En väldigt sen middag men det gör inget när sambon är sån mästare på att grilla!!

En sån njutningsfull middag var det länge sen jag åt :-)

Vi hade köpt färdig potatisgratäng och den var supergod! Vad skönt det

var att slippa stå och skära potatisen. Bara ställa in i ugnen och så var det

klart :-)

  

Det bästa med semester är att det inte spelar nån roll vilken dag det är..

Vin kan man ta till maten ändå hihi

Gissa om det var nån som tiggde!!!

Hon hade ständig koll på vad vi gjorde och om det fanns nån mat kvar.

Vilken tur för henne att matte inte okade äta upp allt sitt kött :-)


Nu blir det en film och ett glas vin till..

Det är härligt med sommar och semester!!

Av Sussi - 2 augusti 2009 13:15

Sussitaxin fick vara ute och köra rätt så sent i natt för att hämta en inte så onykter sambo. Så efter en rejäl sovmorgon :-) Vi klev inte ur sängen förrän kvart över elva (shit så skönt det var) så var det dags för att ta en promenad med Sambon och Doris.. Nu är vi tillbaka till den överrenskommelsen igen. Det roliga var att sambon hade glömt bort det så jag fick fint påminna honom.. Och han säger att jag har taskigt minne!!!

Efter frunchen börjar det lägligt spricka upp i molntäcket så nu blir det att hoppa i bikinin och ut och njuta i solskenet medans det är här!

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se