allt-om-inget

Alla inlägg under augusti 2009

Av Sussi - 22 augusti 2009 11:54

Regnet har vräkt ner här på morgonen. Just nu börjar det lugna ner sig litegrann men vilket tråkigt vigselväder!! Dom säger visserligen att det ska bli uppehåll på eftermiddagen.. hoppas dom har rätt!

Det kommer bli kallt i klänning idag men ska man vara fin får man lida pin :-)


Nu är det snart dax att börja göra sig vacker!! Eller i alla fall försöka hihi

Vigseln ska vara på Hotell Rosenberg utåt Öregrund nånstans..

Hoppas sambon har koll på vart vi ska för jag är totalt okunnig när det gäller att hitta! Lokalsinne är inte heller min starka sida.. Undrar om jag har nån stark sida överhuvudtaget???!!


Sambon har gjort sitt val, han tog den ljusblå skjortan så därför är även jag klar med mitt val! Tror nog vi matchar varann ganska bra!

Synd att man ska se ut som en säck potatis bara hihi

 



Av Sussi - 21 augusti 2009 10:31

Nothing, nada, njet!!! Inte ett skvatt blev det på bilbingot igår. Vi var 1 nr  ifrån både 2000 kr och 4000 kr men det var helt enkelt inte våran dag! Det var i alla fall kul att träffa min vän :-)


Solen skiner och jag är inne och städar! Roligare kunde man ju ha :-(

Vi har varit ute och jobbat så mycket med huset sista tiden så man har låtit det förfalla invändigt. Nu är det dags att ta tag i elendet! Tänker försöka stjäla till mig lite tid i solen också. Det ska ju bli kallare och sämre väder efter idag så man vill ju passa på innan hösten är här :-)

Ikväll kommer grannarna över på middag.. mmm grillat!!!

Vintjuven har inte varit här än så förhoppningsvis kan vi avnjuta ett glas vin till maten också hihi


Av Sussi - 20 augusti 2009 14:24

Vi har märkt en knöl på Doris bröst för ett tag sen och vi har haft uppsikt över den. Nu senaste veckorna så har den växt så vi begav oss till veterinären för att kolla upp den. Fy vad orolig man blir!! Tänk om det är nåt allvarligt :-(

Efter att ha klämt ett tag så konstaterade hon att det kändes som en fettknöl men att den satt så tokigt till på bröstbenet så man kan inte vara säker..

Hon sa att det fanns tre alternativ hur man gick vidare härifrån. Det första var att låta det vara och fortsättningsvis hålla uppsikt över den (då kan det ju vara försent om det visar sig vara allvarligt). Det andra var att operera bort den på en gång (kändes lite drastiskt, det kan ju vara en ofarlig fettknöl) elller det tredje som var att göra ett stickprov och ta ut celler som skickas på analys (det valde vi). Nu ska man gå och våndas minst en vecka till på provsvaret!!

Hoppas, Hoppas, det bara är en fettknöl!


Ikväll ska jag åka och spela bilbingo.. Nåt jag inte gjort sen i juni. Hoppas spelgudarna har saknat mig så mycket så dom tycker jag ska få tuta ikväll :-)

Om inte annat behöver jag vinna ihop pengar till veterinärräkningen. Dom kan ta betalt dom. Men vad gör man inte för sina älskade husdjur!!


Av Sussi - 19 augusti 2009 23:16

Mitt upp i vårt byggande så dök Björklinge el upp och skulle ta ner en stor gran vi vill ha ner.. Den står precis mittemellan grannens och vårat hus och växer på en stenhäll så det kändes lite osäkert att ha den kvar. Rätt vare är så tar väl vinden den och självklart så dimper den ner på grannens hus då!!

Vart ska vi fika då liksom???

Dom helt underbara grannarna ropade över oss på förmiddagen för en snabbfika. Sen öste dom ur sig massa komplimanger om hur duktiga vi var och sånt kan man ju aldrig få nog av hihi


Nu på kvällen bar det iväg till en av tjejerna som var med på möhippan för att göra iordning ett fotoalbum til bruden. Det var en hel del bilder som skulle gås igenom och jag vidhåller att jag fortfarande inte blir bra på bild!!

Det klipptes och klistrades och vi blev faktiskt rätt så nöjda :-)

Sambon ska göra iordning ett bildspel som ska gå i bakgrunden hela kvällen på både möhippan och svensexan..

Lite synd är det om bruden för skivan hon sjöng in (på låten Tommy tycker om mig) ska spelas på festen efter vigseln. Det lät inte allt för bra men hon kämpade tappert.. Man kan ju inte vara bra på allt hihi




Sven vaknar upp hemma med baksmälla storlek XXXL.
Han tvingar sig själv att öppna ögonen och det första han ser är ett Alvedon och ett glas vatten på nattduksbordet. Han sätter sig upp och ser sina kläder, allt rent och nystruket... Ser sig om i rummet och ser att det är i perfekt ordning, fläckfritt, städat och rent! Tar en Alvedon och ser en lapp på sängbordet:

'Älskling, frukost står på spisen, jag gick tidigt för att handla. Älskar dig!

Förvånad stapplar han till köket. Mycket riktigt finns varm frukost och tidningen där till honom. Deras son sitter vid bordet och äter frukost. Sven frågar:

- Min son, vad hände egentligen i går kväll?' Sonen svarar:
- 'Jo, du kom hem klockan 3, aspackad och sinnesförvirrad. Du hade sönder möbler, spydde i hallen och gav dej själv ett svart öga då du gick rakt in i dörren.' Förvirrad frågar Sven:
- 'Så, varför är allt i ordning och så rent, dessutom står frukosten färdig och väntar på mig?' Sonen svarar:
- 'Aha, du undrar över det!  Mamma släpade in dig i sovrummet och när hon försökte ta av dej byxorna sa du:
'Lämna mig ifred damen - jag är gift!'





Av Sussi - 19 augusti 2009 08:32

Men kallt!! Termometern stod på 8 grader när sambon, Doris och jag begav oss ut på prommis i morse vid 7:30..  Det blev till att slänga på sig varma kläder. Men solen skiner och inget regn i sikte :-)

Dom har lovat temperaturer runt 20 grader idag och ännu varmare i morgon och på fredag! Så nu kommer det 3 härligt soliga dagar då jag kan få bättra på solbrännan till klänningen som jag ska ha på vigseln på lördag!

Vilken det nu blir!!? Sambon får bestämma med vilken skjorta han ska ha på sig. Ena skjortan han har går inte alls ihop med färgen på ena klänningen..  Så när han har bestämt sig så har även jag det hihi


Nu sitter jag här och väntar på att sambon ska komma hem igen så vi kan äta lite frukost. Han är och lämnar Doris på Hunddagis så vi kan få jobba i lugn och ro så att hon slipper bli så understimulerad.. Hon har så tråkigt när vi jobbar, vi har ju inte samma tid att leka och ägna oss åt henne då!

Det vanliga står på tur idag (regla, tilläggsisolera och sätta upp ny panel) men med lite bättre humör! Det brukar vara så när solen skiner!



Av Sussi - 18 augusti 2009 20:09


Detta jäkla regn!! Ursäkta det hårda ordet men nu får det räcka..!!

Vi hinner jobba några timmar sen så börjar det regna och vi plockar ihop allt och sätter upp plast för allt vi rivit upp. Efter ett tag ser det fint ut igen och vi går ut och fortsätter. Vi drar bort allt igen och fortsätter regla.. Efter en halvtimme så började det regna igen och vi plockar ihop allt igen och sätter upp plasten ännu en gång, denna gång hann vi bli dyngsura!! Sen regnade det resten av eftermiddag/kvällen så det blev inget mer jobb idag :-(

Men nu ska det visst bli sommar igen några dagar framåt (sol och härlig värme) så nu ska vi banne mig få massvis gjort.

Ska försöka övertyga sambon om att jag ska få lite tid i solstolen också! Få se om jag kan hitta på nåt att övertyga honom med hihi


Våran granne var så go idag och kom över med nybakad bulle och sockerkaka till oss.. Hon måste ha känt på sig att vi behövde ha lite uppmuntran och glada blev vi verkligen! Vi har helt underbara grannar :-)

Som tur var så får vi bjuda igen på fredagkväll. Då kommer dom över på grillat!

Av Sussi - 18 augusti 2009 10:40


Det är ingen skillnad på vad som görs här på dagarna!!!

Riva panel, tilläggsisolera, regla och sätta upp ny panel.. Suck, så tråkigt det är!! Dessutom så var jag ju bara tvungen att gå under en stege!! Vidskeplig som jag är så kan man ju bara tänka sig vad som kommer hända nu hihi

Nu saknar nog sambon mig så dags att slänga på sig arbetshandskarna och gå ut till kofoten och riva lite till :-(

Hoppas ni har det betydligt roligare än vad jag har det!!!?


Av Sussi - 17 augusti 2009 20:59

Vad lång den här dagen har känts!! Dom där extratimmarna gör en hel del. Vi hann till och med äta lunch idag! Annars brukar det nästan vara frukost vid den tiden :-) 

Tyvärr så har det kommit en del skurar idag så snickrandet har gått lite si och så.. Vi har fått plockat fram allt för att en liten stund senare plockat in det igen för det börjat regna! Men ändå så känns det som om vi har fått lite gjort. Som sagt var så hade vi ju så gott om tid idag :-)

Vi får hoppas att sambon kämpar lika tappert imorgon för att få upp mig i tid :-)


Nåt så konstigt har hänt här hemma.. Nån har tagit allt rödvin!!!

Helt plötsligt så var det tomt!!! Jag fattar ingenting???

Eftersom semestern inte är slut än så var det bara att slänga sig i bilen och köra in till stan för påfyllnad. Undrar om vi kanske måste låsa in det från och med nu hihi

Samma princip gäller med mina sommarkläder.. nån tar sig in i garderoben på vintern och byter ut varenda ett!!

Dessa tjuvar!!!!



Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skapa flashcards