allt-om-inget

Alla inlägg under juli 2009

Av Sussi - 3 juli 2009 22:52

Varför ska man vara så himla trött på fredagskvällar?.. Vardagskvällarna kan man nästan vara uppe hur länge som helst så varför ska ögonen vara så tunga just fredagskvällar för! Då man kan vara uppe lite längre och helgnjuta!! Det är bara och lyssna på kroppen och gå och lägga sig annars somnar jag nog snart i soffan hihi

Sambon har redan gått och lagt sig så det ska bli spännande och se om det blir att sova på soffan i natt igen eller om det går att ligga i sängen!! Han låter inte lika täppt nu så det kanske blir sängen för första gången sen i måndags :-)


 

94 åring dog under sexakt! Änkan klagade:
- Det gick bra när vi höll takten till kyrkklockorna in på ding och ut på dong men så kom den förbannande hemglassbilen.

ANNONS
Av Sussi - 3 juli 2009 21:09


Jag har varit och sett The Proposal. Det är en film jag hade väntat väldigt länge på att få se. Jag hade väldigt höga förväntningar när jag gick dit och jag måste säga att jag är INTE besviken :-) Jag skrattade hjärtligt nästintill hela filmen igenom!! Vissa Romantiska komedier kan bli lite väl sockersöta ibland men den här var precis lagom söt..  Jag är helt säker på att till och med min sambo kommer gilla den :-)

Jag har gillat alla Sandra Bullocks filmer, hon är en riktigt bra skådespelerska och den här filmen får nog ta topplaceringen!! Sen kan man ju inte klaga på Ryan Reynolds heller. Han ser ju direkt inte ful ut. En riktig mumsbit att vila ögonen på är inte helt fel hihi

Så vill ni har er ett gott skratt så ska ni gå och se den..ANNONS
Av Sussi - 3 juli 2009 06:36

Tänk att det var 21 grader redan kl 6 när jag åkte till jobbet i morse. Tror det här kommer bli en riktigt varm dag. Synd bara att man som vanligt sitter instängd på ett kontor. Men luncherna brukar ätas utomhus i gräset så lite av solen har man ju ändå fått sett :-)

När jag åkte in på 288:an mötte jag en brandbil och två ambulanser med blåljusen på.. Jag som är så nyfiken börjar genast spekulera i vad som hade hänt. Det var bara 1 brandbil så det borde inte brinna nånstans. Antagligen en bilolycka!! Hur som, så är det väldigt otäckt! Jag hoppas att det inte är nåt allt för allvarligt!!

Sen bor ju jag i Uppsala så ögonen gick ju direkt in i ambulanserna, kanske man kan få en glimt av Janne eller nån av hans kollegor hihi


I kväll blir det bio för hela slanten.. Jag och några kompisar ska går och se The Proposal. Det är en film jag bara har längtat efter!! Jag älskar romantiska komedier. Behöver jag tillägga att det bara är tjejer som ska gå och se den? hihi

Det kommer nog ett litet filmtips på den sen!Av Sussi - 2 juli 2009 22:39

Nu är jag äntligen hemma från bilbingot. Och hur det gick tycker jag inte vi ska prata om hihi

Jag är rätt så stolt över mig själv.. Jag tog mig från bilen och upp till huset utan ett enda myggbett!! Det är inte ofta det händer för här blir man attackerad så fort man går ut på kvällen..

Jag sitter för tillfället och bläddrar i Halèns katalog. Och det kan bli dyrt det!! :-) Vad mycket snyggt det finns. Problemet är bara att kläderna inte alls sitter så fint på mig som det gör på modellerna i katalogen!! Men skam den som ger sig. Ibland hittar man nåt som sitter bra även på den här kroppen :-) Jag har beställt så mycket från postorderföretag senaste tiden så jag får nog lugna mig lite nu..

Hos mig dimper det ner paket som jag inte ens vet vad det är i. Oftast har nåt blivit restat när jag beställt och sen har jag glömt bort att det blivit det. Så nyss kom det två paket som jag inte hade en aning om vad det var i. Det blir lite som julafton hihi

Nej, nu är det nog dags att gå och lägga sig. Vi får se om det blir i sovrummet eller på soffan.. Det beror på om tröskverket är igång eller inte!! Hör inget för tillfället så kanske det blir sängen ändå :-)
Av Sussi - 2 juli 2009 07:16

Hörde på radion att Barrack Obama hade varit på stadsbesök i Paris!! Sen lyssnade jag vidare och hörde att det inte var den riktiga personen Barrack Obama som var där utan vaxdockan Barrack Obama!!!!!??????  Tydligen så hade den här vaxdockan fått åkt runt till olika platser i Paris, precis som ett riktigt stadsbesök.. Men tyvärr så var det lite för varmt där så vaxdockan höll på smälta så dom fick ha paraply över honom!

Jag bara säger... HALLÅ!!! Menar dom allvar? Släpar dom verkligen runt på en docka? Men så pinsamt hihi

Är de det här som kallas att skapa arbetstillfällen!! :-)


Ikväll är det bilbingo igen. Jag kommer ihåg första gången vi åkte dit. Min kompis kom på idéen att vi skulle prova för några år sen..

Jag tyckte det skulle bli så pinsamt för jag trodde att det bara var "gamla" människor där. Jag trodde rollatorer och käppar var vardag där men ack så fel jag hade. Det är faktiskt väldigt blandat i åldrarna där, allt ifrån 14 - 90. Det är inte bara äldre som vill vinna storkovan inte!! :-)
Av Sussi - 1 juli 2009 18:01

Inte blev det nåt regn idag inte!! Ett kort tag efter jag skrev inlägget i morse så sprack himlen upp och solen tittade igenom..  Så det blev ännu en dag med strålande solsken. Det blir att ta vattenkannan och gå en repa på tomten och vattna alla blommor och växter (och slåss med myggen) även idag! Det hade ju varit bra om det hade fått fyllas på lite i regntunnorna.. Ni ska se att bara för att jag sitter här och önskar regn så kommer jag säkert få mer än jag vill av det under min semester istället!! :-) Man ska vara förskitig med vad man önskar sig hihi

Nu i kväll är det vila som gäller. Jag har ätit och vattnat, det är allt jag tänker göra nu på kvällen hihi Okej.. sitta med datorn i knät också!! Kan hända att jag gluttar lite på tv:n med. Men annars ingenting hihi

Det kommer blir sent hem på kvällen både torsdag och fredag så jag tänker passa på att ta igen mig idag istället.. Nej, nu lägger jag upp fötterna och tar kväller :-)


Tror inte den här bilden behöver fler ord hihi
Av Sussi - 1 juli 2009 07:11


Som jag har skrivit tidigare så har jag en sambo som är sjuk..

Det han har råkat ut för är en liten förkylning, så han är täppt och snorig. När jag skulle gå och lägga mig igår kväll så var det bara att vända i dörren och gå och lägga sig på soffan istället.. Det lät VÄLDIGT mycket inne från sovrummet.. Dom snarkningarna var inte nådiga hihi Jag vill inte väcka honom heller för han går verkligen upp mitt i natten.. Klockan 2:45 ca gick sambon upp och då väckte han mig och frågade om jag inte skulle gå och lägga mig i sängen istället.. Som en sömngångare gick jag in till sovrummet och jag måste säga, man sover ruggigt mycket bättre där!!

Men upp kom jag ändå och nu sitter jag här på jobbet och tittar ut på en inte helt molnfri himmel. Det är redan 20 grader varmt..Idag skulle det eventuellt kunna bli nån skur (gud så skön).


Korten Gallerix refuserade


"När vi var tillsammans sa du alltid att du kunde dö för mig. Nu när vi har gjort slut hoppas jag att du ska infria ditt löfte."


"Grattis på bröllopsdagen! Synd bara att ingen gillar din fru..."


"När jag ser tillbaka på de år jag tillbringat med dig frågar jag mig bara vad i helvete jag tänkte på?"


"Om jag bara skulle få en enda julklapp, önskar jag att det vore din syster."


"En dag hoppas jag att jag gifter mig, men inte med dig!"


"Jag ville bara att du skulle veta att jag är ledsen för vad som hänt, särskilt som du överlevde."


"Grattis på födelsedagen! Du ser bra ut för din ålder — nästan levande!"


"Grattis till äktenskapet! Det är inte varje dag man förstör sitt liv..."


"Glöm inte att Jesus älskar dig! Alla andra tycker nämligen att du är ett arsle..."


"Jag visste att du skulle rymma med min bäste vän. Därför får du hans koppel, vattenskål och tuggleksak också."


"Jag har det så eländigt utan dig att det känns som om du vore här."


"Om du behöver en vän... Köp en hund!"


"Grattis till barnet! Fick du någonsin reda på vem fadern är?"


"Du är en så god vän så att om vi var på ett sjunkande skepp och det bara fanns en flytväst kvar... skulle jag sakna dig jättemycket och tänka på dig ofta."

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se