allt-om-inget

Alla inlägg under juli 2009

Av Sussi - 7 juli 2009 06:48


13 grader och regn.. Det är vad jag sitter och tittar ut på nu!

Visst har jag vid några svaga ögonblick önskat regn men måste det bli så förbannat kallt bara för det???  Har dom där vädergudarna ens hört talas om ordet lagom!!

När jag klev in på kontoret i morse var det 17 grader inne :-( 

På mitt företag stänger dom av elementen helt från maj-september, så är det kallt så är det. Det är bara att gilla läget!!

Det är tur att man har införskaffat sig en värmefläkt, så den går för fullt nu :-) 

Jag har märkt att morgonhumöret många gånger är förknippat med vädret.. Är det fint så är man faktiskt lite gladare så det är bara att hoppas på att solen börjar skina snart så man får tillbaka leendet på läpparna hihi

Jag hoppas att du har en betydligt bättre morgon än vad jag har :-)ANNONS
Av Sussi - 6 juli 2009 19:42

Jag vill börja med att gratta min vän Jessica på namnsdagen.. Nu stavar hon visseligen inte sitt namn som det som står i kalendern men det är ju klart att hon har namnsdag idag i alla fall.. Det har jag bestämt nu :-)


Efter jobbet idag var det full fart!!

Vi håller på att renovera lillrummet (eller rättare sagt, sambon håller på att renovera) så nu var det dags att leta inredning. Först åkte vi till Ikea och kolla garderob, sen bar det av till Fyris färg för att köpa tapeter. Däremellan hann jag köpa två par skor :-) Är det shopping så är det hihi

Klockan rann iväg så fort så vi hann inte laga mat hemma i bra tid. Men det är ju inget problem i ett samhälle där ingen har tid att göra mat själva längre. Det var bara att stanna på Kvantum och köpa Grillad Kyckling så var den middagen klar.. Gud så praktiskt det är!!


TA LEDIGT! GLÖM DET..


Året har 365 dagar, men du arbetar ju inte varje dag.
Under årets 52 veckor har du ledigt två dagar per vecka.
Då återstår bara 261 dagar.
Du är ledig 16 timmar varje dag,
Det blir sammanlagt 170 dagar.
Då återstår 91 dagar som du kan arbeta.
Varje dag tar du lunch en timme,
Det blir sammanlagt 48 dagar.
Du behöver inte arbeta 11 röda dagar under året.
Det blir 37 dagar kvar.
Varje dag tar du kafferast tio minuter, totalt 11 dagar.
Kvar finns 26 arbetsdagar.
Sedan har du 25 dagars semester.
Då återstår bara en dag och den förstår du väl att du inte kan få ledigt.

ANNONS
Av Sussi - 6 juli 2009 07:17

I morse när jag åkte in till jobbet så märktes det att den stora semestern hade börjat. Jag åker en hyfsad traffikerad väg in till jobbet och i morse fanns det inte en bil så långt ögat kunde nå när jag skulle svänga in på den! Alla latmaskar ligger hemma och trynar nu hihi

Inte klagar jag över det inte.. normalt brukar jag hamna efter bromsklossar som ska ligga i 80 på 90 väg. Oftast har man lite bråttom på mornarna så att hamna bakom en som är ute i god tid är aldrig kul :-(  Det brukar gnällas en hel del då i min bil :-)

I morse kunde jag köra i den takt jag ville (tyvärr lite för fort). Det jag märkte var att andra tänkte likadant fast dom körde fortare än vad jag gjorde. Helt plötsligt var det jag som var bromsklossen!! Vilken ironi hihi


Dagens kloka ord:


Av Sussi - 5 juli 2009 21:08

 

Nu är jag hemkommen lite mindre sockersugen!!

Jodå, nu har jag slängt i mig en bulle, en kaka och en bit jättegod chokladtårta. Och jag har inte ens dåligt samvete!! För jag anser mig ha varit jätteduktig. Jag tog den minsta bullbiten, bara en kaka och en jätteliten bit chokladkaka "sträcker på mig av stolthet"

Presenten min familj och kompisens familj gav innehöll en Scooby Doo spökborg.. Jag hade fått inside information av hans mamma att han ville ha en sån! Han var lite blyg i början men det gick snabbt över när paketet var öppnat. Öppnat och öppnat.. Mer tagen ur påsen hihi


Nu ska jag börja plocka fram morgondagens matlåda för tyvärr så måste jag även jobba denna måndag. Hade varit mycket skönare att få min lediga dag. Nu är det bara 3 övertidsmåndagar kvar till semestern :-)

Det var i alla fall ett försök att se ljust på tillvaron!! Suck.. 3 hela veckor kvar!! Det är ju en hel evighet ju :-(


Av Sussi - 5 juli 2009 14:22

Nu ska jag hoppa i duschen. Sambon är ute och klipper och trimmrar gräset så jag får skynda mig innan han kommer in och snor duschen ifrån mig..

Vi ska åka till en kompis son som fyller år, visserligen inte förrän i morgon men vi ska passa på att fira honom redan idag. Han fyller hela 5 år!!  Vi är två familjer som har gått ihop och köpt en present åt honom. Den är så stor så jag hade inget papper som räckte till (tyckte det var lite tråkigt att ta julpapper) så det blir helt enkelt den stora påsen som får vara inslagspappret hihi Jag tror inte det spelar så stor roll när födelsedagsbarnet antagligen bara bryr sig om vad som finns inuti, ju fortare det går att öppna ju bättre :-)

Det här med födelsedagskalas brukar innebära att det kommer trilla ner en och annan godsak i magen. Nu ska jag bara tänka på att inte frossa i mig utan bara ta lite av det goda (det var ju ett tag sen jag fick sånt gottigt)! Det är lite trist om man skulle se ut som en utsvulten varg när man slänger sig över kakfatet hihi


Ja, alla har ju sin plats i ett förhållande!!

Men jag vet inte om jag hade varit så nöjd med den där positionen hihi  Hon ser ändå rätt så stolt ut!!!

Av Sussi - 5 juli 2009 06:51

Sitter och lyssnar på ett väldigt irriterande knäppande i golvet.. Det är inte nåt knäppande som låter i takt inte utan lite då och då bara! Tillräckligt ofta för att irritera.. Dom där jäkla råttorna!! Inte kan jag stampa i golvet så hårt heller för då väcker jag sambon. Han jobbar natt i natt så han behöver sin skönhetssömn så han inte somnar bakom ratten på vägen dit eller hem. Jag är ju redan så vacker " harkel" så jag kan ju gå upp tidigt hihi


Nu när jag har så mycket tid över innan sambon behagar kliva upp så tänkte jag börja titta på Pusching Daisies. Är det nån som vet om den serien är bra? Har nån sett den?

Jag tycker den lät spännande, här kommer handlingen:


Berättelsen om Ned. En ensam pajbagare som kan få de döda att återuppstå genom att röra vid dem. Men det finns en hake. Om han rör vid dem igen, reverseras miraklet. Eller så gör någon annan det. Vad gör man? Enkelt: Man tar kontakt med en detektiv och tar tillbaka mordoffret tillräcklig länge för att lösa vem som mördade dem, och hämtar hem belöningen. Saker och ting går bra tills Neds ungdomskärlek är personen i fråga, och han vill ha kvar henne för gott.

Av Sussi - 4 juli 2009 16:11

Idag har vädret fått beslutsångest. Dom där vädergudarna får hålla sams!!

Det började med att det var soligt och fint. Jag begav mig ut och låg i ca 20 minuter, då molnade det på och jag gick in. En stund senare spricker det upp igen och blir kanonväder.. jag ut igen och hann ligga i ca 30 min. Då molnar det på igen och jag hann precis in när första dropparna började falla.. Jag passade på att hänga tvätt och plocka undan lite. När jag är klar med det så är det klarblått på himlen igen, jag ut igen snabbt som attans och la mig för att läsa i solskenet. Efter ca 10 min så molnade det på igen och jag hör hur det började mullra en bit bort så jag tog mitt pick och pack och gick in igen. Den här gången blev det mer ihållande regn och dessutom åska!! Efter det så gav jag upp.. Det blir så jobbigt att springa in och ut hela tiden hihi

När åskan lagt sig så gick jag och Doris på en promenad i regnet. Gud så skönt det var. Vi var ganska blöta när vi kom hem men de var det värt hihi

I vanliga fall så gillar inte Doris att gå ut i regn men nu njöt både hon och jag av svalkan :-)


Dagens kloka ord:Av Sussi - 4 juli 2009 10:16

 

Nu är brödet klart och frukosten hägrar :-)

Tittar ut på en än så länge nästintill klarblå himmel. Jag har hört att det inte ska hålla i sig så det är bäst att äta fort så man hinner ut en stund i solen innan molnen kommer.. Jag är förberedd.. insmord och bikini på så det är bara att slänga sig i hängmattan hihi

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se