allt-om-inget

Alla inlägg under juli 2009

Av Sussi - 10 juli 2009 07:10


Nu stundar äntligen helgen!

Jag kör igång stenhårt redan i kväll med en räkfrossa.. Då ska det ätas på restaurang igen. Med det menas,  ingen matlagning ikväll, Jippie!!

Det var evigheter sen jag var på nåt liknande så nu är det dags. Och räkor som man kan äta även om man försöker tänka på vad man stoppar i sig :-) Vinet till kanske är en annan historia men lite får man nog allt offra sig hihi


I morse tittade jag mellan regnstänken ut över tomten och konstaterade att vi börjar få en kraftig översvämmning :-(  Slutar det inte regna snart så kommer vi få stora problem. Det värsta är att dom har spått regn hela fredagen också. På flera ställen börjar det bilda sjöar av vatten. Vinbärsbuskarna står redan i ett hav och trekammarbrunnen börjar delvis täckas av vatten. Garageuppfarten börjar sakta täckas den också. Snart kommer man behöva ha gummistövlar för att ta sig till bilen :-(  Hoppas inte det kommer så mycket så det tar sig in i garaget, då kan det bli dyrt!!

Att trekammarbrunnen står under vatten är ett stort problem..  Allt lyx med att gå på toaletten inomhus kan man glömma om det blir värre!! Så nu håller jag tummarna på att det snart slutar..
Dagen var fastställd och tre av brudgummens vänner, en snickare, en elektriker och en tandläkare diskuterade vilka hyss de skulle hitta på för brudparet i samband med bröllopsnatten.

Snickaren menade att om han sågade av sängbenen så fick de något att skratta åt.
Elektrikern bestämde sig for att koppla ström i sängen.
Tandläkaren ville inte säga vad han skulle göra, men lovade de andra att hans hyss skulle bli ihågkommet för alltid.
Bröllopet och tillhörande festligheter gick som planerat och några dagar senare fick alla brudgummens vänner följande brev:

"Bästa vänner!
Vi ber att få tacka för alla lyckönskningar med anledning av vårt bröllop och alla ansträngningar att göra detsamma oförglömligt.
Vi hade inget emot att sängbenen var avsågade och rasade ihop då vi lade oss, ganska kul faktiskt! Elektrostöten var först en chockartad upplevelse, men som sen faktisktbvisade sig ha en positiv effekt på manligheten...

MEN — får jag fatt i den idiot som hade blandat lokalbedövning i vaselinburken, DÅ JÄVLAR..."


ANNONS
Av Sussi - 9 juli 2009 22:41

Nu blir det paus i bilbingospelandet minst en vecka..

Ingen vinst den här gången heller :-( Det är så frustrerande när vi är så nära, så många gånger men det vill sig inte!!

Bilturen hem var inte den roligaste heller.. Först så blev jag jättetrött och fick sitta och sjunga högt för att hålla mig vaken. Tur att jag inte mötte så många bilar för jag såg nog rätt så rolig ut hihi

Efter ungefär halva vägen så blev jag panikkissnödig. Jag hade praktiskt taget bestämt mig för att stanna i nåt skogsparti på vägen hem för att pissa när det började ösregna igen.. Man är inte så sugen på att stanna och lätta på trycket om det innebär att man kommer bli genomsur så det var bara till att hålla sig hela vägen hem som kändes oändlig då! Och att dessutom höra regnet smattra mot rutan hjälpte inte heller!! Behöver jag säga hur jobbigt det var innan jag fick upp nyckeln och kunde låsa upp för att äntligen kunna gå in på toaletten??


Det känns lite som om poängen liksom försvann när dom där tjejerna dök upp hihiANNONS
Av Sussi - 9 juli 2009 07:12

Men oj vilket regnoväder det är!! SMHI har utfärdat ett klass 1 larm för Östra Svealand där jag bor. Det ska komma enorma regnmängder idag. Inte nog med det.. kastvindarna är inte att leka med!

Promenaden med Doris blev väldigt kort i morse. Hon var inte vidare sugen på att gå direkt. Hon gjorde det hon skulle väldigt fort sen sprang hon tillbaka in igen hihi Jag har konstaterat att en hund som inte vill vara ute i regn ser väldigt rolig ut :-)


På väg in till jobbet så gick det förstås ganska långsamt. Vilket var helt okej för mig! Det hade redan samlas pölar stora som Swimmingpoolar (kanske överdriver lite hihi) och ändå kommer det billister som bara måste köra om i hög hastighet. Det tråkiga är att dom utsätter inte bara sig själv för fara utan även dom runtomkring!! Inga däck är bra nog att klara sig från en vattenplaning när det har kommit såna här mängder!! 


I kväll är det tänkt att vi ska åka på bilbingo. Om inte vindarna lugnar ned sig så blir det kanske inget (regnet är inga problem). Det blir svårt att få ett paraply att sitta fast i fönstret när vinden tar det hela tiden..  Men känner jag oss rätt så åker vi nog i alla fall hihi

Man kan inte låta bli att tycka synd om dom stackars funktionärerna på bilbingot som kommer få stå ute i regn och blåst i kväll och vänta på att nån ska tuta!! Men som det ser ut nu så kanske dom ställer in det idag??

Av Sussi - 8 juli 2009 18:34

Det är inte bara min syster som fyller år idag utan min kompis Kjell har namnsdag!! Detta måste jag givetvis uppmärksamma..Nu har jag levt på Yoghurt till frukost och sallad till lunch och middag i nästan 1 vecka! Det enda undantaget jag gör är att jag äter vanlig mat på helgen fast mycket mindre portioner.

Jag tyckte det kändes som om det har hänt lite runt midjan (jag hade fått dra in ett hack på skärpet) så nu var det dags för vågen.. Lite nervös ställde jag mig med väldigt höga förväntningar.. Men vad ser jag!!?  Ett ynka kilo :-(  Visst har jag haft i skinka, fetaost och dressing i salladen men vad sjutton, inte ska det vara så fett??

Jag trodde faktiskt att det skulle ha hänt mer vid det här laget!! En vecka kanske är lite för kort tid för att ha såna förväntningar som jag hade?

Varför ska det vara så svårt att gå ner när det är så lätt att gå upp?

Så många frågor!!!

Men jag är envis ja.. Inte ska vågen få vinna över mig inte hihi


Av Sussi - 8 juli 2009 06:40

I förrgår frågade min sambo mig om han fick fria tyglar att välja tapet till lillrummet. Han ville tapetsera dan efter eftersom han var ledig då..

Lite motvilligt gick jag med på det. Varnade honom och sa att jag ville ha diskret tapet!! Jag vet, det kunde ha varit mitt dummaste beslut jag nånsin tagit men vad är livet utan lite överraskningar hihi

Och överraska mig gjorde han minsann!! Han hade gjort en fondvägg i cappuchino och sen hade han valt en diskret tapet (ljusbeige) med lite större mönster som mest syns när ljuset ligger på! Det var rentutsagt skitsnyggt!! Bra jobbat älskling :-)


Idag fyller min Kära syster år!!

Man ska inte nämna en dams ålder så jag skippar det hihi

Av Sussi - 7 juli 2009 21:56

Har suttit och tittat på minnesstunden för Michael Jackson.. Undrar hur många miljoner som såg den?
Det var nästan så det kom en liten tår när dottern höll sitt korta tal. Starkt gjort att göra det inför så många!

Helhetsintrycket är... jag är glad att jag inte missade den även om jag höll på att göra det. Jag var inne på Annika Banfield´s blogg och läste när jag såg att hon hade gjort ett inlägg om den. Snabbt böt jag kanal. Ingen fara skedd, jag missade lite i början men det mesta hann jag se :-)

En sak jag tyckte var lite konstig är att Diana Ross inte dök upp.. Nyfikenheten hägrar!!! Varför gjorde hon inte det? Nån som vet?
Av Sussi - 7 juli 2009 19:28


Så sant, Så sant!!


Av Sussi - 7 juli 2009 11:52

Nu är det tävlingsdax!!

Hos Diana och bloggen Min klon är snyggare än... kan man vinna en akvarellmålning som hon har målat och det skulle jag jättegärna vilja vinna :-)

Man får välja den dominerade färgen själv. Vad gillar jag för färg??? Hmmm Turkost får det nog bli :-)

Så nu är det bara att luta sig tillbaka och vänta och se om fru fortuna vill le lite åt mig hihiPresentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se