allt-om-inget

Alla inlägg under juli 2009

Av Sussi - 20 juli 2009 08:28

Morgonens väder matchar mitt humör alldeles utmärkt!!! 15 grader och regn.. SUCK!! Mer behöver jag nog inte säga :-(


ANNONS
Av Sussi - 19 juli 2009 21:01

Vad har jag gjort idag??? Hmmm, nu ska vi se här!! Jag gick upp ur sängen kvart över sex imorse, då la jag in bilderna jag tog i helgen på datorn. Gjorde ett inlägg sen satt jag  i soffan och surfade tills jag helt plötsligt såg att det faktiskt behövde plockas undan i kök och hall. Doris har börjat löpa  så då åker alla mattor bort. Vill ju inte ha fula röda fläckar lite överallt hihi Än har hon sluppit trosan men den åker nog snart på till hennes stora sorg. Stackars lilla Dodan!!

Sen fick  latmasken lata sig ett tag till innan jag släpade mig ut i köket och gjorde mat. Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät igen :-) Efter en hektisk helg är det faktiskt skönt att bara vara en dag!

Imorgon är det dags för den fjärde och sista övertidsmåndagen innan semestern. Sen återstår bara 4 arbetsdagar efter det!! :-)ANNONS
Av Sussi - 19 juli 2009 07:22

Vilken underbar helg jag har haft.. Vädret har varit kanon och sällskapet helt fantastiskt! Visst går det lite pengar men det är det värt hihi


Här lite bilder från helgen


 

hotellrummet var överraskande fint.. Och nu det bästa av allt. Det fanns badkar!!

För mig som inte har det hemma så var det en dröm :-)


Den här bilden på Fjäderholmarna togs när vi var på väg hem. Inte världens bästa

bild men mysfaktorn kom med ändå!


Ni kan ju bara tänka er vad den här handlade om hihi En riktig sängkammarfars!

Den var sååå rolig. Peter Magnusson, Pernilla Wahlgren och Martin Björk

skötte sig exemplariskt. Lite utanförmanusrepliker bjöds det också på och det är ju alltid kul :-)


Den här vyn avslutade dagen.. Helt underbart vackert!!


På Lördags morgon prick 11:00 stod vi utanför Grönan som små barn hihi

Fram till tolv var det nästan ingen kö alls till åkattraktionerna men sen så fylldes det på mer och mer.. Till slut gick det knappt att röra sig!!

Jag åkte faktiskt fritt fall "så stolt över mig själv". När jag väl kom fram såg jag att det var Tilten (vagnen tippas framåt innan man släpps) jag stod i kö till.. Aldrig mer säger jag hihi

Det blev även lite bergodalbanor och annat ej snurrande!! Insane lämnade jag oåkt för den här gången!!


Repetionerna till Sommarkrysset fortgick hela dagen.. Shirley Clamp (det är hon som är på bilden), Petter och Timbuktu var redan uttjatade när vi åkte hem. En glimt av Måns Selmerlöv blev det också!

Vi hade tänkt stanna och titta på kvällen när direktsändningen var men det var ju så förbannat mycket folk och dessutom så började fötterna värka!! Så det blev sommarkrysset hemma framför tv:n istället :-)


Nåt litet gottigt fick man med sig hem ändå :-) Att den kostat alldeles för mycket pengar pratar vi inte om hihi

Av Sussi - 17 juli 2009 10:39


Nu väntas två dagar med enbart nöje för min del :-) 

Håller på att packa det sista och picnicen ska alldeles straxt göras i ordning! Jag känner mig nästan som ett barn på julafton.. såååå förväntansfull hihi

Nu blir det två dagars tystnad från mig, återkommer på söndag igen..

Hoppas ni får en underbar helg!!


Men självklart så kommer jag lämna er med nåt skoj att titta på..

Varför inte en kavalkad av tips och goda råd!! hihi
Hmm.. Frågan är bara om mannen går med på det??


Det här ska jag försöka komma ihåg under min helg i Stockholm.. eller inte hihiAv Sussi - 16 juli 2009 20:00

Vilken härlig känsla.. Jag slipper gå till jobbet i morgon "tjoar och skriker av lycka". Ingen väckarklocka kommer ställas ikväll inte :-) Vad skönt det ska bli att få sova ut!

Nu går jag och småpackar lite inför Stockholmsresan imorgon. Det är inte bara mina saker som ska med. Picnickorgen (väskan) ska förberedas, kläder ska packas till två dagar (undrar om resväskan räcker hihi) och Doris måste ha en massa grejer med sig till sin övernattning. En hel del att tänka på! Antagligen kommer man glömma nåt! Hoppas det inte blir biljetterna bara.. Det vore pinsamt eftersom det är jag som har biljetterna till alla som ska med :-)Av Sussi - 16 juli 2009 07:08

Man blir alltid på lika glatt humör när man är tvungen att åka och tanka.. Jag ljuger så bra "sjunger högt för mig själv" hihi

Fy bubblan vad dyrt det ska vara med bensin. På den mack jag tankar kostar det 11,89 kr/liter.. Det är ju inte klokt ju!! Vad kostar den hos er?

Vad jag önskar ibland att jag kunde ta bussen.. Nu är inte det en omöjlighet!

Först måste jag cykla eller gå runt en halvmil till busshållsplatsen ute vid stora vägen, tyvärr så börjar inte bussen som går sträckan till stora vägen att gå förrän runt halv åtta- åtta (jag ska vara på jobbet halv 7). När jag väl kommer till stan efter ca 25-30 min bussresa ska jag gå eller cykla några kilometer till för att ta mig sista biten till arbetsplatsen. Har räknat ut att detta skulle ta mig nästan 1½ timme.. Inte undrar på att man tar bilen som tar 20-25 min. Men som sagt var.. inte omöjligt!! :-)


Av Sussi - 15 juli 2009 19:27

Ja, det här måste jag ju sprida för det är nog fler som gjort fel? hihi

Tänk att kunna väga sig och fortfarande ha ett leende på läpparna!!Av Sussi - 15 juli 2009 07:11


Det var många som undrade vad vi skulle göra i Stockholm på fredag och lördag, det skriver jag sååå gärna om hihi


Vi ska till Fjäderholmarna och titta på Fars med Pernilla Wahlgren, Peter Magnusson, Martin Björk, Marie Kulle, Maria Alm Norell och Hans Wahlgren. Efter det övernattas det på Hotell och dan efter tar vi en promenad till Gröna lund och tar en heldag där.. Farsen är vi 14 ivriga som ska gå på och Gröna Lund är vi ett gäng på över 20 pers så det kommer nog bli en hel del åkande av :-) Till och med en fegis som jag ska inhandla ett åkband. Sen kommer den stora frågan.. Vågar jag åka nåt? Det finns ju barnkaruseller, det kanske kan vara nåt för mig hihi


Doris får tyvärr inte följa med på detta spektakel. Det är en tjej på hennes hunddagis som kommer vara hundvakt. Det känns tryggt eftersom dom känner varann väldigt bra. Så det kommer bli som en liten miniweekend för henne med! :-)

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se