allt-om-inget

Alla inlägg under juli 2009

Av Sussi - 24 juli 2009 07:16


Nu är det bara några ynka timmar kvar till Seeeemester!!

Inte ens spöregnet som faller utanför kontorsfönstret kan dra ner mitt härligt glada humör!

Jag berättar gärna högt och ljudligt för alla att det är sista dagen.. Helst till dom som redan har haft och var så jäkla uppkäftiga när dom gick på semester. Dom är inte lika uppkäftiga nu kan jag säga!!

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen!!!

Usch vilken hemsk människa jag är hihi 

ANNONS
Av Sussi - 23 juli 2009 19:23

Nu på kvällen tog jag ett brejk i mitt salladsätande och gjorde soppa istället.. Det blev murkelsoppa och hårt bröd med skinka på :-)

Det var faktiskt gott att äta nåt annat även om sallad är gott!

Nu gäller det bara att försöka vara lika duktig även på semestern med fettsnål mat.. Jag kommer inte äta sallad varje dag så mindre portioner är ett måste!!! Än så länge har jag gått ner ca 2 ½ kg allt som allt. Det är inte jättemycket men ändå en rätt bra start..

Det vore så enkelt om jag och min sambo kunde gå ner i vikt ihop. För tillfället gör vi iordning två olika maträtter varje dag. Men han kan absolut inte haka på min nyttiga stil, han skulle försvinna då hihi

Han är en av dom som kan äta vad han vill utan att behöva oroa sig för att gå upp medans en annan bara behöver titta på godiset så har man fått en bilring till :-( 

Fy så orättvist det är!!!


ANNONS
Av Sussi - 23 juli 2009 07:38

Jag behövde inte blunda när jag banade mig väg till kontoret i morse :-) Endast 4 kunder kvar av flera hundra!! Vad vi jobbade bra igår! Nu är vi värda tårta tycker jag. Nu ska vi bara övertyga chefen om det! Antagligen inte så troligt, den herren håller hårt i plånboken hihiAtt folk skänker kläder och saker till Röda korset är ju fantastiskt bra!! Uppmuntrar detta till tusen.. men när folk ställer grejerna i öppna kartonger utanför efter deras stängningstid tycker jag nog det inte är så bra! Dessutom står det en stor lapp på dörren med STORA tydliga bokstäver.. att lämna inte saker utanför efter stängningstid!!

Vi har ett Röda Korset i närheten av jobbet och det ser bedrövligt ut där nu. Saker står spridda överallt. Nu har det stått så i 2 dygn och i förrgår natt så regnade det dessutom så allt är nog plaskvått! Jag tycker synd om dom som ska sortera upp det där, eller dom kanske slänger allt istället?
Av Sussi - 22 juli 2009 19:42

Vilken dag!! "torkar mig i pannan".. Pust!

Allt som kunde ha gått snett gjorde minsann det också.. Jag kom inte ifrån jobbet förrän 18:50. Hela två timmar övertid blev det!!

Datasystemet krånglade, inte bara krånglade utan stod helt still, så jag fick dirigera om hur mycket som helst på kvällen. Chaufförerna blev sena. Som tur var så var det bara "bra" chaufförer hos oss idag. Ingen stressade upp sig eller blev otrevlig! För annars så är tydligen det okej vid förseningar. Då får man bete sig som ett förvuxet barn och vara hur otrevlig som helst!!

Förhoppningsvis så fungerade alla mina specialare. Det får jag se när jag dyker in på jobbet i morgonbitti. Tror faktiskt jag ska blunda hela vägen in på mitt kontor hihi


Dessutom har jag precis tagit hand på att jag ska följa med sambon och Doris på morgonpromenaden hela semestern.. Ja, jag vet.. inte så smart beslut hihi

Men förhoppningsvis så faller några extrakilon bort och dessutom är det ju trevligare att gå ut och gå när man har sällskap :-)


Av Sussi - 22 juli 2009 07:28

Japanska uppfinnare har tagit fram en apparat som mäter hundens sinnesstämmning. Nu ska du kunna få reda på hur din hund mår!! Genom att hunden skäller in i mikrofonen till apparaten, översätter den till mänskliga ord! Nu undrar jag så klart, vem har bestämt vad hunden säger från början?? Den personen måste ha övernaturliga krafter :-)

Apparaten går tydligen bara att köpa i Japan..

Visst vore det kul att få reda på vad ens hund säger och hur den mår men den där apparaten får stanna i Japan för min del hihiAv Sussi - 21 juli 2009 18:45

Jag skrattade hjärtligt när jag läste den hihi


Att lära sig av sina barn
För dem som inte har barn är det här hysteriskt.
För dem som har barn som har passerat den här åldern är det här skitkul.
För dem som har barn i den här åldern är det inte kul.
För dem som har barn som närmar sig den här åldern är det en varning.
För dem som inte har barn men som vill skaffa är det preventivmedel.


DET HÄR HAR JAG (ÄRLIGT!) LÄRT MIG AV MINA BARN:
1. En extra stor vattensäng rymmer nog med vatten för att fylla ett hus på 100 kvadrat till ett djup på tio centimeter.
2. Om du sprutar hårspray på dammråttor och kör över dem med rullskridskor kan de självantända.
3. En treårig pojkes röst kan på något magiskt sätt överrösta 200 vuxna i en full restaurang.
4. Om du hakar ett hundkoppel över en takfläkt är motorn inte stark nog för att rotera en pojke på 20 kilo iförd Batmankalsonger och mantel. Däremot är den stark nog att, ifall det hänger en färgburk från den, att spruta färg över alla väggarna i ett vardagsrum på 36 kvadrat.
5. Det är inte bra att kasta upp tennisbollar mot en roterande takfläkt. När du använder takfläkten som slagträ måste du kasta några gånger innan du träffar. En takfläkt kan slå en tennisboll ganska långt.
6. Glaset i fönster (även om det är dubbla rutor) stoppar inte en tennisboll som slagits av en takfläkt.
7. När du hör toaletten spola tillsammans med orden "Hoppsan" är det redan för sent.
8. Bromsvätska blandat med klor bildar rök. Mycket rök.
9. En sexårig pojke kan göra upp eld med en flintasten även om en 36-årig man säger att det bara går i filmer.
10. Vissa legobitar passerar lättare än andra genom en fyraårig pojkes matsmältningskanal.
11. Trolldeg och mikrovågsugn bör inte användas i samma mening.
12. Superlim heter så av en anledning.
13. Det spelar ingen roll hur mycket gelatinpulver man häller i simbassängen, man kan ändå inte gå på vattnet.
14. Bassängfilter tycker inte om gelatinpulver.
15. Sopsäckar är inte bra fallskärmar.
16. Stenkulor i bensintanken låter väldigt mycket medan man kör.
17. Du vill INTE veta vad det är som luktar.
18. Titta alltid i ugnen innan du startar den; plastleksaker tycker inte om ugnar.
19. Brandkåren har en responstid på fem minuter.
20. Centrifugen på tvättmaskinen gör inte daggmaskar yra.
21. Däremot gör den katter yra.
22. Yra katter spyr upp dubbelt så mycket som de väger.
23. 80% av de män som läser detta kommer att försöka blanda klor och bromsvätska.
24. 100% av kvinnorna som läser det här skickar det vidare till alla sina vänner, med eller utan barn.

Av Sussi - 21 juli 2009 07:30

Sitter och funderar litegrann!! Hörde ganska nyss reklamen som Svenska Kyrkan har på radion nu. Du kanske har hört den? Det är en röst som säger.. "i Sverige får en sommarplåga vuxna och barn att dansa, i Bangladesh får den folk att fly sina hem"!!

Den reklamen berörde mig.. Så mycket smågrejer vi gnäller om!!

Tänk så bra vi har det här i Sverige egentligen!! Synd bara att vi inte inser det alla gånger.. Det är faktiskt så man skäms lite!!


Av Sussi - 20 juli 2009 19:54

Som ni alla vet så försöker jag vara nyttig och äta sallad med olika tillbehör. I dag blev det räkor. Jag har ju en klänning att komma i hihi

När jag började med salladssnacket tänkte jag att det kommer gå så fort att göra lite sallad!! Men sörru, det gör det minsann inte! Efter att ha stått nära en halvtimme och skurit ingredienser så var det äntligen dags att äta.. Jag hade köpt Felix vitlöksdressing som jag skulle ha på. Efter första tuggan insåg jag att det nog var bland det äckligaste jag har ätit! Jag har provat ica´s Vitlöksdressing innan och den gillade jag. Så givetvis trodde jag att det skulle vara minst lika gott med den här.

Nu har jag alltså stått lutad över ett bord och skurit och fixat, fått redigt ont i ryggen och så tyckte jag inte ens om det!!

Så det var bara att gräva fram nåt annat ur frysen. Tacka vet jag majskolvar, det är alltid gott och mätt blir man på det med :-)Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se