allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 24 juli 2009

Äntligen

Av Sussi - 24 juli 2009 20:55

Det var en härlig känsla att stämpla ut och bege sig hemåt!

Väl hemma började jag storstäda direkt, sambon kom inte undan han heller hihi

Han hade nog sett fram mot en lugn fredagskväll men där hade jag andra planer!!

Eftersom vi var så duktiga och städade och allt så hade vi ju självklart gjort oss förtjänta av ett glas vin :-)

Synd att jag inte hann dricka upp det bara innan jag hade ner det i golvet.. glaset gick sönder och allt det goda vinet låg utspritt på golvet blandat med glas. Självklart så måste jag dessutom skära mig på glaset..Så typiskt mig!! Tur att det fanns fler glas och mer vin. Plåster har jag också så det går ingen nöd på mig hihi

 
ANNONS
 
Berith

Berith

24 juli 2009 21:18

Skönt med semester !!
Tur att du hade både plåster och
mera vin ;)

Ha en mysig kväll och sov gott då det är dax !!
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Elisabeth

Elisabeth

24 juli 2009 21:28

Låter jätteskönt med semester och även om städning kanske inte världens skojigaste syssla (tycker inte JAG i alla fall!) känns det så skönt efteråt. Då kan man ju få ta det lugnt sedan. Men vilken otur med vinglaset. Men det är ju lätt hänt och kanske du blev ivrig eller nåt...Minns en gång för rätt många år sedan när vi hade gäster i stugan och jag råkade komma åt en brödkorg så att det i sin tur "knuffade till" ett vinglas så att det rann ut! Kanske jag gav dig lite "tröst" nu..Kram

http://elisannw.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Carola

24 juli 2009 21:36

Hej!
Jag gick oxå på semester idag. Såå skönt. Hoppas ni får trevligt i morgon. Anneli ringde och frågade om jag ville följa med men jag hade redan andra planer och de innefattar nog en massa vin... Ha det bra!

 
wiper

wiper

24 juli 2009 22:26

Då får jag säga "Skål" på er. Vi har också tagit ett glas vin. Hoppas ni får en toppensemester.

Jag har öppnat en ny blogg tillfälligt här tills min nya är klar.
Länkar till dig
kram

http://wiper.bloggagratis.se

 
Sussa

Sussa

24 juli 2009 22:37

TUR att du hade mer vin ;-)

O tur att mina hundar slapp vara aktiva i 5½ timme - de var trötta nog ändå!

God Natt!

http://sussasvovvar.blogspot.com

 
messan

messan

24 juli 2009 22:49

Vilken tur du hade det fanns mer vin:) annars hade jag tyckt synd om dig. Skål och grattis till semestern.

Halmstad är så härligt....Tylösand...mmmm.
Ha en skön kväll på din första nästan dag semster;)
Kramar

http://www.jagochminms.blogspot.com

 
Ingen bild

Sussi

24 juli 2009 23:11

Hej Carola!! Synd att du inte kunde komma..
Hoppas du får en jättetrevlig semester. Det är nu det fina vädret kommer tillbaka hihi

Kram

 
*tingeling*

*tingeling*

24 juli 2009 23:15

Men vem i hela friden missunnade dig ett litet glas :)

http://www.metrobloggen.se/hyttabytt

 
Annica

Annica

25 juli 2009 07:58

Tack för gratulationen:). Men neeej vinet ut över det nystädade golvet.:( men verkligen tut att det fanns mera..Härligt med semester..Jag ska däremot åka o jobba alldeles strax..bläh!!
Ha de!!

http://svamlan.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

25 juli 2009 09:05

Grattis till semester! Hoppas du får en härlig sådan. ...utan fler skärsår och trasiga glas. :)

Kramar

http://celena.blogg.se

 
Breezie

Breezie

25 juli 2009 09:41

Aj då, ja det var ju tur att det löste sig. Ha nu en skön semester.

http://breezie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se