allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 8 juli 2009

Skam den som ger sig

Av Sussi - 8 juli 2009 18:34

Det är inte bara min syster som fyller år idag utan min kompis Kjell har namnsdag!! Detta måste jag givetvis uppmärksamma..



Nu har jag levt på Yoghurt till frukost och sallad till lunch och middag i nästan 1 vecka! Det enda undantaget jag gör är att jag äter vanlig mat på helgen fast mycket mindre portioner.

Jag tyckte det kändes som om det har hänt lite runt midjan (jag hade fått dra in ett hack på skärpet) så nu var det dags för vågen.. Lite nervös ställde jag mig med väldigt höga förväntningar.. Men vad ser jag!!?  Ett ynka kilo :-(  Visst har jag haft i skinka, fetaost och dressing i salladen men vad sjutton, inte ska det vara så fett??

Jag trodde faktiskt att det skulle ha hänt mer vid det här laget!! En vecka kanske är lite för kort tid för att ha såna förväntningar som jag hade?

Varför ska det vara så svårt att gå ner när det är så lätt att gå upp?

Så många frågor!!!

Men jag är envis ja.. Inte ska vågen få vinna över mig inte hihi


 
 
Kjell

Kjell

8 juli 2009 20:09

Tack skall du ha.

VIktminskning är inget man skall räkna med utan bara bli förvånad av, fortsätt du så kommer det hända grejer, inte för att finns så mycket att ta av.
Fetaost vet jag inte om det är bra eller inte men dressing...kan du inte ta nån vinigrett (stavning) istället?

http://my2cent.bloggagratis.se

 
Nett

Nett

8 juli 2009 20:10

Enveten som synden, det skall vara bra sägs det.. men att du hade gått ner 1 kg är ju bra, bättre än tvärtom *kram*

http://www.metrobloggen.se/nett

 
åsa - hello sugar!

åsa - hello sugar!

8 juli 2009 20:11

grattis till din syster (och kjell)!

förstår att det är jobbigt med dieten när det inte händer mycket på vågen men det kanske tar lite längre innan man börjar se riktiga resultat. kämpa på tjejen! :)

http://hellosugar.se

 
Lena

Lena

8 juli 2009 21:29

ja men visst är dom underbara :) ja det där med vikten det känner jag igen, det är svårt innan det händer nåt ordentligt :)
Kram Lena

http://www.metrobloggen.se/caromb

 
Breezie

Breezie

8 juli 2009 21:30

Är det ok om jag lägger till dig bland mina länkar?

http://breezie.blogg.se

 
annika

annika

8 juli 2009 21:43

Jag ÄLSKAR Garfield - han har så RÄTT i allting.

Och jag håller med....det är så himla mycket svårare att gå ner än att gå upp. Och varför är allt som är gott fettbildande?? :)

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Calma

Calma

8 juli 2009 21:44

hej där,
bra,ge dej inte,
vet hur d e,man tappar lite o så går man upp igen,
men d e bara att kämpa på,
sen e d ju ej så lätt när man kommit upp lite i åren,som jag aif,

jaha ja,grattis till alla firare då,hihi,,
ha d bäst,go on,
kramis Calma:=)

http://calma-s.bloggagratis.se

 
*tingeling*

*tingeling*

8 juli 2009 21:54

Dom viste ju inte så mycket om den här sjukdomen förr, så när han var liten fick han ju göra allt som alla andra ungar gjorde, hans bröder spelar fotboll och han började ju också, men det är nått han inte får göra, bara lugna saker... och han älskar fotboll och han var duktig... Sen från början ville han bli elektriker men det går ju inte för hans pacemaker och sen kände han att han ville då bli långtradarchaffis, för dom hade kollat upp att han skulle få ta körkortet.. men så nu igår fick dom veta att han inte får bli yrkesförare... Just att det är sak efter sak som han fått avstå från att göra och nu då detta, när allt var klappat och klart.. man vet ju själv hur svårt det är å veta vad man vill göra i livet... om jag nu skulle vara helt ok, så inte har då jag nån aning om vad jag skulle göra???? sen är det ju inte säkert att han ryms där han kommer på att han vill gå ... suck... Är det inte så att du har börjat röra på dig mer sen du börade denna bantning för då har du ju fått muskler och dom väger mer än fett,,, titta hellre på skärpet :)

http://www.metrobloggen.se/hyttabytt

 
Aurora

Aurora

8 juli 2009 21:57

Titta inte bara på vågen. Skärpet kanske säger mer. Kram

http://www.metrobloggen.se/oro

 
Elisabeth

Elisabeth

8 juli 2009 21:59

Jag åt ju en tid en massa mediciner som gjorde att jag gick upp i vikt. Men man behöver inte alls gå upp i vikt när man blir äldre. Jag FÖRSÖKER i alla fall "köra med samma stil" nu som förut, att äta mindre portioner och att röra på mig. Ung, som gammal eller mitt emellan funkar det bra på. Har sett "äldre" med en fantastisk figur, och jag är inte HELT missnöjd med min.../Har redigerat en del i mina Australien-inlägg och planerar fler bilder också. Kram

http://elisannw.bloggagratis.se

 
Ingegerd

Ingegerd

8 juli 2009 22:53

1 kg på en vecka e ju SKITBRA! Bra kämpat men så lite mat som du e inte bra! Kroppen ställer in sig på svält, själv kör jag LCHF, ät så du blir mätt o gå ner i vikt!

http://hovsing.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

8 juli 2009 23:14

Och jag går upp varje morgon=) Skämt åsido, tycker det låter bra ändå med ett kilo. Bra kämpat!!Kram

http://www.systerystersdagbok.blogg.se

 
soffie

soffie

8 juli 2009 23:32

grattis på hans namnsdag

http://www.soffie69.blogg.se

 
Maria

Maria

8 juli 2009 23:34

Ett kilo på en vecka är ju bra, runt normalt :-)
Bra jobbat !

Må så gott !

http://www.forsnetblogg.se/Maria

 
Carina T

Carina T

8 juli 2009 23:50

Tycker du jobbat på bra! Gå efter midjemåttet och känslan där ;)

Kramisar!

http://ozzyeddie.se

 
Sanna

Sanna

9 juli 2009 00:26

Ha ha ja du har rätt och det är ju hur lätt som en plätt att gå upp i vikt.
Fast på en vecka brukar det inte hända så mycket. Jag har plocka bort kaffebröd, såser i maten och inget godis. Det räckte på 6 månader men nu till sommaren går jag nog upp igen. Vi grillar ofta och man äter mer känns det som.

Önskar grattis från mig också även om jag är sen.
Ha det gott!

http://sancha.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sussi

9 juli 2009 07:41

Inte mycket att ta av.. du är för go du!! Ville du låna pengar??? hihi

Jag brukar ta dressing med 3% fetthalt. Dessutom så försöker jag inte dränka in salladen i dressing så förhoppningsvis så blir det inte för fett..

 
Ann-Britt

Ann-Britt

9 juli 2009 22:41

Tänk på Garfield. Då har du säkert minskat två kg, bara det att hjärnan har ökat 1 kg och det synd ju inte runt midjan. Keep up the good work!

http://gustavsborgpre.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skapa flashcards