allt-om-inget

Alla inlägg under juni 2009

Av Sussi - 7 juni 2009 15:51

                     

Tack så mycket för alla krya på dig hälsningar från er! Ni är för goa alltihopa :-) Jag mår faktiskt lite bättre än i morse och täpptheten i näsan har nästan helt släppt. Det bådar gott det här!! Håller tummarna på att det är borta tills imorgon..


Solen hittade hit till slut :-) Idag har det varit behaglig temperatur (runt 19 grader). Passade på att plantera lite ärtor i några krukor jag hade över. Jag bara älskar att gå och äta ärtor direkt från skidan på sommrarna!! Jag hann även med att sitta i solstolen en stund med boken jag håller på att läsa..

Men nu är det nog bäst att man håller sig inne resten av kvällen så jag inte blir värre igen.. Nu ska jag fortsätta kurera mig med Kotlett, pommes frites och beasås. Lite senare ikväll tar jag mig nog lite glass, har hört att det ska vara bra mot irriterad hals. Jag är helt övertygad om att det kommer ta bort dom sista bacillerna hihi


Hönor är inte så dumma ändå!!


ANNONS
Av Sussi - 7 juni 2009 09:15

Imorse när jag vaknade var jag ensam i sängen..

Dessutom vaknade jag jättetidigt för jag var såååå tjock i halsen. Jag har drivit ut min sambo till soffan. Jag kan förstå att jag har låtit som ett tröskverk så täppt i näsan jag börjar bli!

Nu ligger sambon i sängen och jag sitter i soffan istället.. Kunde ändå inte sova ordentiligt för halsen känns som bara den..

Jag vet precis varifrån det här kommer.. min kompis, som jag har umgåtts med på jobbet varje dag och nästan varje kväll den här veckan ville tydligen dela med sig av sin förkylning. Kan man stämma folk för det här??? hihi. Nu är det bara att bädda ner sig ( i soffan) och hoppas på att det försvinner innan tisdag, då jag ska jobba!


ANNONS
Av Sussi - 6 juni 2009 23:31

Jag märkte inte direkt av nåt nationaldagsfirande alls..

När vi klev av båten så var det bara massa fulla ungdommar jag såg.. Nu tror inte jag att dom hade druckit bara för att fira Sveriges Nationaldag :-)

Det är helt otroligt hur dom hinner med!! Turen med båten tar endast 5 timmar och på den tiden hinner vissa nästan supa sig redlösa!! Efter turen med Eckerölinjen stressade jag hem för att fräscha upp  mig (och hämtade sambon förstås) och sen bar det iväg till en kompis för grillning i ösregnet. Killarna stod med paraplyer och grillade. Det är riktig Svensk sommar det :-)

Grillat är ju så himla gott så vad gör väl lite regn hihi

Nu sitter jag äntligen i soffan och försöker varva ner. Den här veckan har varit lite för hektiskt känner jag och jag har sovit alldeles för lite. Jag har knappt hunnit träffat min sambo sen i onsdags..  Så nu ska det bli skönt att ha en dag framför mig som inget är inbokat på.. Hoppas det blir fint väder också :-)

Hur var eran nationaldag?


Undrar om det finns glasögon för grisar??? hihi


Av Sussi - 5 juni 2009 23:01

Jag och min kompis fick sällskap i bilen av hennes sambo och en annan killkompis. Ena utav dom hade aldrig varit på bilbingo förrut..

Han är en ganska dålig förlorare så ni kan ju tänka er vilka ord som kom ur hans mun "rodnar" hihi.

Vi var så nära på dom största vinsterna. Vi hade 1 nummer kvar både till 4000 kr och 6000 kr. Vi satt hur länge som helst och väntade på rätt nummer. Som vanligt nämns ju alltid nummerna precis över eller under. Hjärtat höll på att stanna av nervositet vid flera tillfällen.. Dom nummerna vi ville ha kom ju förstås inte :-(

Men jag tror nog att det har fötts två fantaster till av bilbingo :-)


I morgon blir det en tur med Eckerö linjen med vänner. Nu är det dags att fylla på spritförrådet :-) Bussen till båten går 8 på morgonen så man får inte sova ut då heller.. Det är ju bara att gissa vad jag kommer göra på söndagsmorgonen.. Tryna som en gris!!!


Av Sussi - 5 juni 2009 14:50

                    

Snart får man gå hem :-) Idag har det flytit på riktigt bra på jobbet. Ser inte ut att bli nån övertid idag heller.. Det är andra dagen i rad nu som det inte har varit några större problem med det nya systemet vi har så kanske det börjar ordna sig nu!!


Ikväll blir det bilbingo igen!! Som jag skrev tidigare så börjar man nog bli lite beroende hihi Nu håller jag tummarna för vinst i kväll igen!! :-)DU BÖRJAR BLI GAMMAL DÅ...

...du sover, men folk oroar sig för att du är död.

...du kan leva utan sex, men inte utan glasögon.

...du slutar dra in magen, oavsett vem som kommer in i rummet.

...du köper en kompass att sätta på instrumentbrädan i din bil.

...du är stolt över din gräsklippare.

...din bästa vän träffar någon som är hälften så gammal som hon/han - och
   det är inte olagligt.

...dina armar är för korta för att du ska kunna läsa tidningen.

...du sjunger med i hissmusiken.

...du hellre skulle gå till jobbet än stanna hemma och vara sjuk.

...du pratar jämt om bensinpriset.

...du finner nöje i att höra om andra personers operationer.

...du inte ser fartgränserna som en utmaning längre.

...folk ringer klockan nio på morgonen och det första de frågar är
   "Väckte jag dig?"

...du drömmer om torkade katrinplommon.

...du svarar på en fråga med "För att jag säger det!"

...du tar med en metalldetektor till stranden.

...du inte kan minnas när du senast tittade på TV liggande på golvet.

...dina öron har mer hår än ditt huvud.

...du har ett party, och dina grannar märker inte ens av det.

Av Sussi - 4 juni 2009 22:36

Idag blev det ett spontant besök till bilbingot i Björklinge. Jag och två kompisar begav oss dit i spöregnet!! Det har regnat precis hela dan idag :-(

När vi satt och duttade den sista brickan för kvällen så kändes det som om vi hade gett upp redan och insett att det inte skulle bli nån vinst för oss.. Men tamejtusan, fick vi inte tuta i sista spelet! 1000 kr blev det :-)

Jag har så gärna fel när det är åt det hållet hihi. Det här med bilbingo börjar nästan bli ett beroende hihi

Nu kommer det bli ännu en alldeles för sen kväll i säng igen. För nu har jag precis kommit hem så en stund till vill man ju sitta framför datorn :-)

Det är bara att hålla dom tummar man har på att man hör väckarklockan i morgonbitti..


Vi kvinnor är allt bra påhittiga ibland!!

Av Sussi - 4 juni 2009 07:20

 

Nu är det riktig höst ute. Det är molnigt, kallt och riktigt blåsigt. Bara 8 grader... Brrrr. Vart tog det där härliga sommarvädret vägen. För den som tagit det så lämnar jag hittelön vid återlämnandet :-)


Hörde att Alexander Rybak var i Vällingby igår.. Om man säger så här:

Han var inte ensam!!! 5000 personer. Det var sånt tryck så några som stod längst fram svimmade. Är det en rockkonsert han hade eller??

Undrar om han blev lite lätt chockad. Han kan ju inte ha väntat sig så mycket folk? Men det är kul att det går bra för honom. Han är riktigt duktig och har en superbra låt!
Av Sussi - 3 juni 2009 18:50

Läste precis i tidningen att skatteåterbäringen kommer nästa vecka.. JIPPIE!!!!! Det är pengar man kan spendera på lite roliga saker under sommaren. Vad kul att få skämma bort sig litegrann!!

Min bil brukar få en service också. Lite nyttigt måste man ju också göra :-)

Jag vet inte riktigt hur mycket jag får tillbaka men upp mot 10 000 ska jag nog få. Jag bor så pass långt utanför stan så jag får dra av för bensin till och från jobbet. Tänk vad man väntar på det här varje år :-)

Har en stark aning om att varje krona kommer vara slut innan sista september hihi
Typiskt karlar!!!


En man intervjuades i radion efter att ha vunnit en miljon på tipset.
- Vad ska du ta dig till med alla de här pengarna? Frågade intervjuaren.
- Jag kommer att spendera de första 250000 på öl och whisky, sa vinnaren glatt, och de andra 250000 kronorna ska jag spela på hästar och hundar för.
- Jag förstår. sa intervjuaren en aning tagen.
- Och sedan, fortsatte vinnaren, ska jag spendera 250000 kronor på kvinnor och ha riktigt skojigt.
- Jaha, sa intervjuaren och tillade snabbt:
- Och vad hade du tänkt att du skulle göra med de resterade 250000 kronorna?
- Tja. Jag antar att dem kommer jag förmodligen att slösa bort.

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se