allt-om-inget

Alla inlägg under juni 2009

Av Sussi - 14 juni 2009 10:51

Tänk om man hade nåt nytt i väderväg och skriva om men här regnar det som vanligt.. Det har regnat konstant sen i fredagseftermiddag så man börjar bli väldigt less nu. Har inte vädret förstått att det är sommar nu??  Solen ska skina, glass ska köpas och badplatserna ska vara överfulla.. Tålamod är inte min starka sida men det finns inget annat att göra nu än att vänta.. Suck! Semestern är inte förrän om ca 6 veckor, då får banne mig solen ha hittat hit!!!Senare idag ska sambon och jag till en kompis som har en son som som fyller 14 år. Så idag blir det bullar, kakor och tårta, mums!

Dessutm fyller Sambons pappa år idag också men han bor en bit härifrån så där får det bli ett grattissamtal istället..

Så många grattiskramar både till Robin och Jan..


ANNONS
Av Sussi - 13 juni 2009 23:43

Har precis hämtat min sambo som har varit på en tipparkväll och middag med sina kompisar. Som tur var så behövde jag inte hämta honom  inne i stan  utan bara från busshållsplatsen som ligger ca 5 km hemifrån..

Det har fortsatt regna hela kvällen! Såg nyligen på vädret att det skulle fortsätta göra det i mellersta delarna i 2 dagar till, medans nedre delarna av landet skulle få strålande sol och hyfsad värme.. Om jag packar ihop några saker jag behöver så tar det nog inte så lång tid till nåt trevligt ställe neråt i landet hihi. Hängmattan får givetvis åka med :-)

Tänk vad skönt om man bara kunde göra det lite spontant. Bestämma dan innan att man ska åka och sen bara dra.. Men tyvärr så är det mycket som stoppar. En av dom största anledningarna är jobbet. Jag är alldeles för bortskämd för att klara mig utan (eller med lite) pengar. Vill bli miljonär NU! För då är alla dom problemen "poff" borta. Det är så härligt i drömmarnas land. Nu tänker jag gå och drömma vidare om det här :-)


ANNONS
Av Sussi - 13 juni 2009 19:41

 

Jag var lite tveksam till att titta på den här filmen.. När filmkritiker ger 5:or till filmer brukar dom normalt vara jättedåliga. Men min nyfikenhet tog över och nu är jag faktiskt glad att jag har sett den. Den var både spännande och fin på samma gång! Så den här gången får man ge filmkritikerna rätt och det är inte ofta det händer :-)


Den handlar om Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Bombays slumområden. Han är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska tv-versionen av"Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, ska veta de rätta svaren. Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga föratt förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsammans med sin bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat.Av Sussi - 13 juni 2009 10:44

Nu har det regnat konstant från igår eftermiddag :-(  Det har kommit ca 30 mm regn sen dess.. Idag håller man sig inne!! Vägföreningen skulle ha haft städdag idag men eftersom det har regnat så mycket var det ingen idé utan det skjuts upp så då slapp sambon vara ute och trimmra och kratta i regnet :-)  Jag passade på att sätta på en maskin tvätt och ta fram dammsugaren och dammtrasan inne istället eftersom jag inte känner mig helt okej för att gå ut i regnet och jobba.. Jag har några filmer att titta på så det är nog det jag kommer ägna mig åt i eftermiddag!

Idag har jag skördat första jordgubbarna från plantorna jag satt för några veckor sedan.. Oj så söta och goda dom var...mums!! Det är så kul när man får smaka på resultatet..


Några sätt att upprätthålla galenskapen i livet :-)

Jag tror även man irriterar några på vägen hihi


Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på. Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.


Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.


Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg


Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla
har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.


I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För sexuella tjänster.


Använd inte punkt


Fråga folk vilket kön de tillhör. När dom svarar, titta lite förvånat och säg: Jasså??


Specificera att din drive in order är för att "ta med".


Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.


Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.


Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, The Hammer eller varför inte Snöret......


När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"


Av Sussi - 12 juni 2009 17:56

 

Nu ösregnar det här.. Det är nästan så dropparna tar sig igenom taket!

Nu är det nog fullt i våran brunn snart, så då behöver vi inte gnälla om det på ett bra tag.. :-)

Men jag hoppas på bättre väder i helgen.. jag har ju en hängmatta att montera upp och prova. Det är inte lika skönt att ligga i regnet som under solen strålar. Boken blir ju så blöt då hihi


Den där latmasken har kommit för att hälsa på igen. Jag frågade min sambo innan jag åkte från jobbet om han möjligtvis orkade laga mat ikväll men han hade redan ätit :-(

Då tänkte jag att jag åker förbi Max på vägen hem och handlar hamburgare men det var så mycket folk och jag ville hem så fort som möjligt så det sket sig!. Nu har jag bestämt mig för att det blir rostat bröd och te... mums!! Undrar om det passar med lite fredagsvin till det hihi
Av Sussi - 12 juni 2009 07:12

Fy vad stressad jag var i morse.. Jag vaknade när det var dags att åka till jobbet!! Så det var bara att slänga på sig kläderna och göra en snabb morgontoalett och dra iväg.. Kortet drogs i stämpelklockan 4 min före arbetstidens början!! Jag är så imponerad av mig själv hihi

Men man ska vara glad att man tar sig till jobbet överhuvudtaget.. Först och främst så går det lite för fort  "slår på fingrarna" och sen känns det nästan som om man vaknar till när man kommer till stan och när man tänker tillbaka så kommer man knappt ihåg hur man tagit sig dit!!

Som om det inte vore nog så börjar förkylningen bryta ut igen... Å denna underbara dag!! NOT

Jag som brukar vara så glad på fredagar.. Suck, det kanske kommer lite senare på dagen :-)Av Sussi - 11 juni 2009 22:41

Det var bland det värsta jag har varit med om i bilbingoväg... Fy vad dåligt det gick. Sen var det inte bättre att vara med om att en bil tog stora pottan, 30 000 kr rakt ner i fickan! Den där avundsjukan är förjävlig hihi

Inte har man lärt sig nåt av det här heller.. nästa gång sitter man nog där igen och hoppas på att vinna! Minnet är bra men kort :-)


Undertiden vi satt och spelade så gick det massa glada ungdomar förbi.. Dom verkade ha haft skolavslutning idag. Men jag kan inte hjälpa att undra vad dom har gjort av resten av kläderna?

Det ser nästan ut som om vissa av tjejerna går nästintill nakna och vilka klackar det ska vara på skorna nu. Många av tjejerna såg ju inte ens ut att kunna gå i dom.. När jag gick ut skolan så hade jag kjol och kavaj och en klack på 2 cm. Skulle aldrig drömma om att ha så där utmanande kläder på mig.. Det märks att det är andra tider! Jag blir nästan rädd för mig själv nu, riktigt tantvarning på det här inlägget hihi

Av Sussi - 11 juni 2009 11:33

För några gånger sen jag skulle på bilbingo så skrev jag i rubriken Tut, Tut.. Då fick vi tuta och vinna två gånger. Då fick jag en kommentar på att jag skulle ha skrivit fler tut i rubriken så hade vi säkert vunnit flera gånger, så jag testar den taktiken till idag :-) Man får inte bli för girig.. 4 gånger får räcka!!! hihi

Så nu är det bara att hålla tummarna inför kvällens bilbingo!


En liten varning till alla karlar med hund.. Klä på er om ni ska leka med hunden. En olycka händer så lätt!!! hihi

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se