allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Jag har SHOPPAT!!!!!

Av Sussi - 29 juni 2009 20:01

                           

Efter jobbet idag skulle jag åka till Ikea, Ica och sen hämta ut paket.. En jättebra plan förrutom att jag drog till Thuns istället! Så nu har jag allt det andra kvar att göra till nån annan dag under veckan! Besöket till Thuns var helt spontant och som det kändes idag så kunde det bara inte vänta tills nån annan dag. Det var banne mig på liv och död!! hihi Jag köpte bl a en rosa ärmlös klänning som jag hade tänkt ha på mig på bröllopet senare i sommar (22:a augusti). Den var lite, lite för liten nu så jag måste gå ner några kilon.  Och nu menar jag måste annars så kommer den inte sitta nåt bra alls hihi Nu undrar säkert ni varför jag köper en sån liten storlek? Precis som det alltid brukar vara så fanns det ingen större i den färgen och det var ju förstås bara den färgen jag ville ha.. Det kanske fungerar att göra så här för nu måste jag ju ta tag i vikten. Så nu är det bara att sätta igång på allvar!! Jag kan ju inte låta hela 199 kr gå till spillo :-)

Tyvärr så börjar sambon min bli sjuk så han låg redan i sängen när jag kom hem så jag kunde inte visa honom alla kläder och saker jag köpt! Och tur kanske det är för honom för jag tror egentligen att han är totalt ointresserad av vad jag har shoppat! Men ändå så ska jag envisas varje gång att visa mina klipp! Han är ju snäll som står ut med min glädje och iver hihi Tänk vad lite shopping kan göra!! :-)

 
ANNONS
 
Lena

Lena

29 juni 2009 20:32

Vad kul! Jag har oxå shoppat idag. Och det gör verkligen gott för själen! :)

Hoppas det ordnar sig med den rosa klänningen och viktnedgång. :)

Ha det fint! Kram

http://celena.blogg.se

 
*tingeling*

*tingeling*

29 juni 2009 20:57

En stopp blev det bara :) hihi då har du en snäller karl :) Ja inte kan du låta dessa pengar nu gå till spillo inte.. får vi se den?? jag älskar ju rosa hihi :) Sitter just nu helt ensammen så jag skyndade mig in på bloggen, hihi Ha en fin fin kväller :)

http://www.metrobloggen.se/hyttabytt

 
Ammis

Ammis

29 juni 2009 21:11

Åhh, det där känner jag igen, både att bli glad av shopping och att köpa lite för liten storlek för att tvinga sig ner ngr kilon...ha ha, säkert typiskt för oss fruntimmer ;0). Hade tänkt dra mig till stan å kolla lite men värmen gjorde att jag drog hem istället, får bli en annan dag och det är väl gubben glad för kan jag tänka mig.

ha det gott o. lycka till med vikten ;0).

kramelikram

http://ammis.bloggagratis.se

 
Elisabeth

Elisabeth

29 juni 2009 21:31

Låter som en bra psykologiskt grej det där. Ja, du har nu knappt två månader på dig. Lycka till, för visst ska du ha den rosa klänningen, låter som den är riktigt fin./Tack för kommentaren. Vad mumsigt att nalla på jordgubbarna så där. Det är ju hur gott som helst./Nej, det ser inte ut som att jag vann något på Bingon i kväll, men ska kolla för säkerhets skull. Kram

http://elisannw.bloggagratis.se

 
Kjell

Kjell

29 juni 2009 21:31

Jag köpte en golvfläkt idag, tror det hade intresserat herren i huset trots sängliggande.
Hälsa "krya på dig, mes" ifrån mig.

http://my2cent.bloggagratis.se

 
britten

britten

29 juni 2009 21:42

å va duktigt att hanlda i denna värmen...lycka till med klänningen...och ha det så gott../ kram

http://pyrobritt.blogg.se

 
messan

messan

29 juni 2009 21:57

En stor ros till dig som fixar att shoppa i värmen nu!Den där rosa blir perfekt imorrn men skydda dig i kylrummet:)Här hemma finns ingen AC men längtar efter den massor:)))
Sov gott!
Kram

http://www.jagochminms.blogspot.com

 
marita

marita

29 juni 2009 22:08

Bra idé´med att sova i bilen,svalt blir det,men jäkligt obekvämt,hi,hi.Verkar jobbigt med shopping i värmen,jag tyckte det räckte med att gå runt på Plantagen och svettas,men det kanske var svalare i klädaffärerna.Smart att köpa för små kläder egentligen,då måååste man gå ner i vikt.Du har ett mål så du kommer säkert att lyckas.
Ha de gott.
kramiz!

http://www.metrobloggen.se/pussnosar

 
Lena

Lena

29 juni 2009 22:45

Lite shopping är ju aldrig fel, alltid lika kul :)
Kram lena

http://www.metrobloggen.se/caromb

 
marie

marie

29 juni 2009 23:04

Ville bara säga hej o godnatt. Visst är det härligt med värmen!!
Må så gott, kram

http://www.mariekjerulf.blogg.se

 
anna

anna

29 juni 2009 23:09

det där har jag funderat på, vi kvinnor vill alltid visa upp våra fynd, medans de flrsta män skiter fullständigt i vad vi håller upp, vi hade lika gärna kunant dra ut nåt från garderoben dom hade inte märkt någon skillnad,

http://www.metrobloggen.se/fashionhaggan

 
Pebbels

Pebbels

29 juni 2009 23:21

Japp finns i vanliga djuraffärer och på nätet! :)

http://hundtraningen.blogspot.com

 
Carina T

Carina T

29 juni 2009 23:42

Jag älskar shopping!
Nästa onsdag ska jag på drive in ;)

Kramisar!

http://ozzyeddie.se

 
Cia

Cia

30 juni 2009 06:47

Det fixar du lätt att komma i din fina nya rosa klänning,bra med morötter ibland..Själv har mina kläder haft en förmåga att krympa i garderoben..hi,hi.. Visst är det härligt nu med sommar..mina smultron har mognat och rosorna blommar för fullt ;D

http://fummelmajas.blogg.se

 
Ingen bild

Sussi

30 juni 2009 07:54

Det är inte bara den sängliggandes herren fläkten intresserar.. Vi har en men den går endast på högsta och lägsta fläkten så den har inte hört talas om ordet lagom hihi Det får nog bli att investera i en ny!!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se