allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

Sååå hungrig

Av Sussi - 2 juni 2009 18:17

Jag har börjat halvera alla mina måltider!! Nu gör jag ett ärligt försök att krympa min magsäck.. Jag åt alldeles för stora portioner innan!

Problemet är vad man ska göra med den här hungern man går med hela tiden!! Jag vill ju inte gå och slänga i mig något onyttigt och riskakor gillar jag inte. Frukt ledsnar jag på så fort.. Vad kan man mer äta som är lite mättande som inte är så fett?? Hjälp!! Har ni några bra tips?


En liten fräckis så här på tisdagseftermiddagen :-)


Det var ett par som hade varit gifta i över 20 år. Varje gång de skulle älska så insisterade mannen på att de skulle ha lampan släckt. Nåväl, efter 20 år kände kvinnan att det där var ju löjligt. Hon funderade på hur hon skulle få honom att sluta med denna tokiga vana. Så en natt när de var mitt uppe i vild älskog, tände hon ljuset. Hon tittade ner och såg att
hennes man höll i en batteridriven låtsaspenis med vibrator — mjuk, underbar och större än en riktig. Hon gick i taket:
"Din impotenta idiot", skrek hon åt sin man. "Hur har du kunnat ljuga för mig i alla dessa år? Förklara dig!"
Mannen tittade henne rakt i ögonen och svarade lugnt:
"Jag förklarar leksaken om du förklarar barnen."

 
 
caritha

caritha

2 juni 2009 18:48

Vill bara önska dig en trevlig kväll kram/caritha.
PS.Tack för fräckisen haha.

http://caritha

 
Nettis

Nettis

2 juni 2009 19:21

Ja om man slipper gå ut, så kan faktiskt njuta LITE av regnet ibland ;) ! Här har det konstigt nog inte regnat än... Men jösses va mörkt det är bort igenom. Så jag undrar om det inte blir åska, usch...

Kram!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

 
Jennie och Exxa

Jennie och Exxa

2 juni 2009 19:28

Haha nej det är ju så, alla är ju bra på något :) Exxa är åt andra hållet, nästan för modig om du förstår vad jag menar, hon bara vräker sig över hindren. Men än så länge funkar det :)

http://www.exxa.se

 
Vicki

Vicki

2 juni 2009 19:29

Den är bra!!

Jag hå¨ller också på att försöka minska mina potioner och jag tycker inte detta är det lättaste. Grönsaker har jag fått som tips morötter,blomkål och broccoli som är rejäla och mätta mer.

Vicki

http://fotbollsvicki.blogspot.com

 
Elisabeth

Elisabeth

2 juni 2009 19:54

Ja, frukt är ju nyttigt, men man vill väl ha lite mer, och fisk ska ju vara bra. Nu har det ju talats om ett nytt spenatpiller så kanske spenaten i sig har den effekten att den ger mättnad. Men mycket grönsaker är ju alltid bra. Jag önskar dig varmt lycka till! Kram

http://elisannw.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

2 juni 2009 20:06

Hallå på dig!
Kan Tala om för dig att kakan var RIKTIGT GOD.De hade blandat ner en massa ckoladbitar i o sen var den så där kladdigt god.Men vad
den fräckisen var bra :=) Oj nu i skrivandets stund så skiner solen för fullt.Testa med att ta 1msk.äppelcidervinäger
i ett glas vatten drick innan måltid.
Ökar förbränningen,inte gott första gången men sen blir det en vana.Har minskat mina portioner med hälften av vad jag åt förut,så nu blir jag väldigt fort mätt.Ha det gött och
Kramiz från mig.

http://kajsa-vargs.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

2 juni 2009 20:09

Beror ju på om du är hungrig eller bara sugen på något. Annars brukar det funka med att bara suga på en liten sötsak.

Bananer ger bra mättnadskänsla. Morot är trevligt att tugga på. Annars kan ju nån pulverdryck vara bra att dricka!

http://husprojektet.bloggagratis.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

2 juni 2009 20:19

Något som är jätte bra när man äter är att man lägger ner bestiken för varje tugga. sen att man tugga maten riktigt och att man stoppa innan man är så kallat för mätt. Och sen om man skulle känna sig hungrig testa och ta ett glass vatten för ibland kan det nämligen ge lite fel singnaler för hunger och töst. Detta bruka fungera på mig och skulle man ändå vara hungrig ta te.x smörgås av något nytigtsort. Jag vill själv gå ner lite få inte på mig vissa kläder som man har haft innan.
Lycka till vännen och sköt om dig, kjamen

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
britten

britten

2 juni 2009 20:51

hörde just på tv nu att man uppfunnit ett piller med spenat som gör att folk går ner i vikt...jag kämpar med att hålla vikten och inte gå ner,...kan låta som ett mindre problem men det är dte inte för mig....kramen till dig och lycka till

http://pyrobritt.blogg.se

 
Augusta

Augusta

2 juni 2009 20:54

Jag har samma problem som dig. Läste i expressen om viktminskning. Man byter ut något då och då med något som är mindre fettbildande och på så sätt ändrar man sina vanor.
Päron fast det är ju frukt. Kram

http://www.metrobloggen.se/evas

 
Veiken

Veiken

2 juni 2009 21:11

Det snackades om spenattabletter på nyheterna förut. Dom skulle ge en mättnadskänsla och kommer ut nästa år. Kan du vänta tills dess?? Kram

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Lena

Lena

2 juni 2009 21:29

Grönsaker när du tröttnat på frukt. Råa morötter, rå vitkål, broccoli, blomkål etc. Bär. Nu är ju jordgubbar bra. Eller hallon, blåbär. Lite keso med hallon och lite nötter är gott.

Hoppas du hittar något som hjälper. Lycka till! :)

http://celena.blogg.se

 
Lotta

Lotta

2 juni 2009 22:06

Ingen lätt fråga. Choklad kan vara mättande men inte nyttigt... Frukt och grönt blir man trött på efter ett tag och det är INTE godis oavsett vad tandläkarkåren hävdar. Vatten är mitt bästa tips till dig. Drick 1 stort glas vatten innan du äter, drick rikligt under måltiden och fyll på efter om du fortfarande känner ett sug i magen.
Kramis

http://lottans.bloggagratis.se

 
cilla

cilla

2 juni 2009 22:17

har inga tips tyvärr, ha en fin kväll. kramisar

http://www.hellosugar.se

 
Eva

Eva

2 juni 2009 22:27

Jag har börjat att äta hårda mackor med makrill i tomatsås när jag är sugen på något eller är hungrig på kvällen. Det är super gott, fast många tycker inte om det. Makrill är bara nyttigt.
Jag ska själv försöka gå ner några kilon, men det är lite lätt. Jag är hungrig jämt.

Lycka till!

http://www.gruddelin.bloggagratis.se

 
Ulla

Ulla

2 juni 2009 22:33

Hej Sussi,
Du ville ha tips så då delar jag med mig av de jag kan. Hoppas du orkar läsa det.

Jag tar följande som tidig FRUKOST och det står jag mig på från kl.05.00 tills jag får frukosten på jobbet kl.09.00
Jag tar 2 dl solhavre (går med annan dryck också) och i den blandar jag 1 skopa av Natures proteindrinkmix och ½ skopa psyllium husk som skakas ihop, plus att jag tar 2 Cognicore (broccolitabletten) 2 Omega-3 och ett stick med VitaminoxPro.
Proteindrinkmix kan man också ta som ersättning för ett mål mat, tag då t ex 3 dl solhavre, 2 skopor proteindrinkmix och 1 skopa Psyllium husk. Till mellanmål kan man ta: Natures ß-glucan Strawberry Bar, ß-glucan Vanilla Bar,Ett hjärtvänligt snabbmål, eller
Slender Meal Bar Mättande & magert Ett kalorisnålt och nyttigt mellanmål för dig som vill gå ner i vikt. Innehåller olika fullvärdiga proteiner, kolhydrater samt kostfiber som hjälper till att hålla glukos- och insulinnivåerna i blodet på en hälsosam nivå.
Natures Proteindrinkmix: En komplett drinkmix
Natures kosttillskott Nutrition Formulation med naturligt lågt GI passar utmärkt för dig som vill gå ner i vikt och komma i form. Innehåller fullvärdiga proteiner och långsamma kolhydrater som förser dig med energi, samt kostfiber som gör att du känner dig mättare och håller igång din mage. Blanda med mjölk, vatten eller juice.

Psyllium Husk: För magens skull
Frö från psylliumplantan har länge använts för att normalisera tarmfunktionen. Skalet från fröet är rikt på hemicellulosa, en kostfiber som binder vätska i tarmen. Detta leder till att öka tarminnehållets volym för att stimulera tarmrörelsen. Ett tillskott av Psyllium Husk kan, i kombination med en hälsosam kost och en hälsosam livstil, bidra till att sänka kolesterolnivåerna i blodet och bidra till ett friskt hjärta.

VitaminoxPro: Unik 3-i-1 kombination
Ett unikt kosttillskott som kombinerar vitaminer, mineraler och 4.8 miljarder nyttiga probiotiska bakterier i en och samma förpackning. Ta hand om din mage, eftersom nära 80 % av ditt immunförsvar härstammar därifrån. Denna gör att magen blir som en klocka,den sköter sig perfekt.
Nyttiga fettsyror från fisk
Forskning har påvisat positiva effekter av Omega-3 när det gäller att bidra till ett friskt hjärta och medverka till att balansera halten triglycerider i blodet. Omega-3 fettsyror är också viktiga för en normal utveckling av nervsystemet. Omega-3-kapslar av ren fiskolja, kapselhölje av fisk.
Cognicore: Unikt cellskydd för kropp och hjärna
Revolutionerande kosttillskott baserat på en unik kombination av ekologiskt odlade och varsamt skördade broccoligroddar, samt gurkmeja och selen – naturlig näring för kroppens och hjärnans celler. De skyddande ämnena som finns i broccoligroddar har i studier visat sig initiera produktionen av flera kroppsegna antioxidanter och enzymer. Denna process kan hjälpa dina celler att hålla sig friska.
Har den omtalade; Broccolieffekten.

Hoppas du orkat läsa ända hit.
Läs mer om detta på mina länkar.
Ha en toppen morgondag
Kramen Ulla


http://ladyinblue.bloggagratis.se

 
*tingeling*

*tingeling*

2 juni 2009 22:35

å det är så svårt när man har bestämt sig för att inte äta nått onyttigt, man är väll aldrig så sugen just då :) Jag är på tok för dålig på äta, skulle behöva lära mig äta flera gånger per dag och inte bara middag :( Här är det fortfarande uppehåll så det lär väll komma i morgon, hade hoppats nu inatt :)

http://www.metrobloggen.se/hyttabytt

 
marita

marita

2 juni 2009 22:46

Men oj så många tips du fick, jag blev helt snurrig i huvet av att läsa alla,hi,hi.Jag är helt värdelös på det där, har ingen karaktär, stoppar i mig det jag gillar.Men jag prommenerar mycket med hundarna tröstar jag mig med.Har inga problem med vikten,än.
Nattikramen...

http://www.metrobloggen.se/pussnosar

 
attis

attis

2 juni 2009 22:52

Asgarvar nu. Den var bra. Börja måltiden med en liten skål sallad och ett stort glas vatten. Så sa dietisten till min mor. Det gjorde susen. Ja visst är det bra inredningstips hahahahaa.
Natti,natti och suss gott.
Kramen

http://attisblogg.blogg.se

 
janet65

janet65

2 juni 2009 23:20

Drick massa vatten före maten har hört att det ska vara effektivt vet inte. HAHAAAAAAAA tack för skratten historien var ju underbar och tack för lyckosparken jag vann 1500 igen på bingon, din spark bringade TUR tack tack och kramen

http://janet65.bloggagratis.se

 
Nettis

Nettis

2 juni 2009 23:22

Haha, jahadå... Varför är dom flesta brandmän snygga *undrar* fniss!

Natti natti och sov så gott!
Kram!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

 
Calma

Calma

2 juni 2009 23:42

hej där,
vad duktig du är som försöker få till det med portionerna,
ja det gäller att minska,bla tror jag,
sen mättar ju proteiner rätt mkt,
så det beror ju lite på hur dina halva portioner ser ut,
men det tar ett tag innan allt i kropen fattat att det ska bli mätt på den mindre mängden,
men det brukar gå över,efter ett tag,sen mår man dål istället om man tar för mkt,
jag kör,av o till med herbalife,som en kompis säljer,sen försöker jag tänka bort snabbas kolhydrater o äter mkt proteiner o sallad o sånt,
men jag kör lite hårt i veckorna o unnar mej på helgen,ngn dag eller kväll,
det funkar för mej,
nu ska jag nanna,
skrev lite om min dag i min blogg idag,
ha det så bra,
möts säkert imorrron igen,
kramen från Calma:=)

http://calma-s.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Malin/wiper

3 juni 2009 08:05

Sluta med mjukt bröd och gå över till hårt bröd istället. Mjukt bröd innehåller mer kolhydrater och framkallar sug efter annat.
Skiva avokado eller banan på brödet så blir det både nyttigare och magrare. På kvällen kan du göra gurkstavar och äta istället för annat fettbildande. Ät en rejäl frukost för då står man sig fram till lunch.

 
Ingen bild

Malin/wiper

3 juni 2009 10:40

Glömde att säga en sak: uthållighet och diciplin är det som är viktigast men ack så svårt ;) för mig är det som en berg o dalbana

kram

 
Majsan47

Majsan47

3 juni 2009 10:56

Usch och bläk för riskakor. Hade en period när jag åt dem, men nu kan jag inte få ner en enda kan jag säga. Knapra på morötter är ju inte heller kul att göra dagarna i ända. Så tyvärr, jag har inget tips så här på rak arm. Kram kram

http://www.metrobloggen.se/majsan47

 
Ulla

Ulla

3 juni 2009 16:46

Hej Sussi,
Var nog aningen trött i ögat igår när jag skrev till dig.
Glömde att skriva att när det gäller proteindrinken så ska den tas
FÖRE allt annat.
T ex om du vill ha te/kaffe till frukost och en smörgås. Tar du proteindrinken efteråt, så är det lättare att lägga på sig vikt. För det går ju lätt att dricka den. Tar du den före, helst då med husken, så hinner det fylla upp och man orkar inte äta lika mycket.
Såklart grovt bröd är det bästa. Allt vitt är bara att skippa. Socker, bröd, pasta, ris osv. Kan säga att det är sällan jag tar fikabröd numera,har ingen längtan efter det,inte heller godis.
Jag har gått ner 4 kilo sen jag började förra året, men är dålig på att ta promenader får väl skylla det på att jag har ett jobb där jag går och står hela dagarna. Min man började med Natures i början av december förra året och han har gått ner 7 kg hitintills. Men han har gått promenader nästan varje dag också så det har väl gjort sitt. Nu vet jag inte hur han ligger till då han är i England. Får ta och kolla de när jag kommer dit nu på semestern.

En annan sak som jag har köpt från Natures, är hårschampo. Då jag har färg i håret så valde jag det som passar för det. Redan efter första tvätten med det så reagerade jag på va tjockt håret kändes. Inte som tidigare när de är nytvättat. Då var det flygigt och kändes torrt. Det är otroligt vilken skillnad.
Även deras DERMICORE hand och foot serum är KANON Ska investera i Body serum nästa gång.
Du är välkommen att höra av dig om det är något som du funderar över.
Ha de gott, Kramiz Ulla

http://ladyinblue.bloggagratis.se

 
elisabet

elisabet

3 juni 2009 18:52

Önskar jag hade något bra tips, äter också alldeles för stora portioner och är hungrig jämt om jag försöker dra ner. Kul historia!

http://stenvreten.blogg.se

 
Ulla

Ulla

3 juni 2009 20:29

Samma här, saknar badkar sen jag flyttade. För de är bara såå skönt att lägga sig i ett varmt bad. Blir det en till flytt då ska ja ha badkar.
Men du!! jag ska baske mig ta mig en kopp te med Irländsk Whiskey, 1-2 tsk, 1 tsk honung och lite mjölk i, DET gör susen!

Ja absolut ska P.drinken vara före.=)

Har du kikat på webbshoppen natures? priserna är ju kundpriser, med de finns möjlighet till antingen 5% eller 20% billigare. Du får skriva till min email, står i presentationen, och ställa de frågor du vill.
Kramizar Ulla

http://ladyinblue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skapa flashcards