allt-om-inget

Alla inlägg under maj 2009

Av Sussi - 12 maj 2009 22:53

Men inte är jag ledsen över det. Tyckte faktiskt att hon skötte sig bra. Hon såg avslappnad och naturlig ut. Så från och med nu så slutar jag gissa hur det går för Sverige för jag har ju ändå fel hihi

Men dom programledarna hade jag inte mycket till övers för. Hoppas det inte är dom som ska leda den stora.

Det fanns några låtar till som var okej. Islands bidrag var bra och Finlands låt hade en medryckande refräng. Men som vanligt så är det mycket soplåtar som går vidare också. Enligt min smak i alla fall..

Men nu är det dags för sängen.. Sov gott!


ANNONS
Av Sussi - 12 maj 2009 17:09

Väntar på dom sista vikterna som vanligt. Blev tyvärr övertid idag också..

Hörde precis Malena Ehrnmans låt på radion. Jag är tveksam måste jag säga!! Låter nästan som om hon har en kråka i halsen hihi Nu gör jag nog hela operavärlden upprörda :-) Men jag säger som jag sagt så många gånger förr. Jag tror inte hon går vidare men ingen är gladare än jag om jag har fel..

Skulle vara kul att se henne i finalen. Hon har faktiskt ett ganska maffigt nummer ändå.  Vad tror ni.. Går hon vidare??Man ska vara försiktig med orden. Dom kan ju lätt missuppfattas!! :-)


Mattias gick runt och var små sur hela tiden på jobbet. Allt var det fel på, och han skapade en otrevlig stämning som smittade av sig till alla på företaget. Till slut orkade inte chefen längre med hans gnällande och sura uppsyn och sa till på skarpen,
- Nä nu får du ge dig! Ta ledigt resten av dagen, åk hem och sätt på frugan så ska du se att allt känns bättre till imorgon.
Mattias protesterade inte utan stämplade ut och åkte iväg. Nästa dag kommer Mattias tillbaka, med ett glatt leende på läpparna och på ett strålande humör. Chefen frågar belåtet,
- Så min lilla plan fungerade?
- Jajjemen Det var helt underbart!
- Hon var helt vild! Vi älskade hela eftermiddagen.
- Jag sa ju att det skulle göra susen!
- Ja, tack skall du ha för tipset, chefen! Väldigt fint hus ni bor i förresten...

ANNONS
Av Sussi - 11 maj 2009 22:25

I morgon är det dags för att starta jobbveckan igen. Längtar redan till helgen och då har jag inte ens börjat jobba än hihi

I helgen är det dessutom så mycket skoj som händer.. 

På lördag är det först grillning med vänner. Senare på kvällen kommer ännu fler vänner och ska titta på melodifestivalen hos mig. Det är en årlig grej jag har och det är extra kul den här gången för vi är så många. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Men det är ju inte så spännande med vilket bidrag som kommer vinna för jag vet redan det hihi

I min mening så ska självklart Norge vinna. En sån jäkla bra låt och ett bra shownummer!


Av Sussi - 11 maj 2009 17:50

Nu har jag ont i ryggen. Ont i benen och helt slut. Men banne mig, landet är klart!! Jag har sått lite fröer så nu får vi se om det kommer växa nåt..

Den tråkiga delen är den ständiga vattningen i början. Man ska ju dessutom komma ihåg det!!! 

Efter allt det här slitet så hoppas jag verkligen att det blir nåt annars kommer jag aldrig odla nåt igen, aldrig säger jag!! :-)


När vi ändå är igång och klagar så släpper jag även fram dom här damerna :-)

Nu känner jag mig i gott sällskap!!

 Av Sussi - 11 maj 2009 07:38


Till ett regntungt väder. Snart börjar det antagligen ösregna. Bara det håller sig till att regna nu på morgonen, jag sitter ändå inne ett tag till sen vill jag ju ut och jobba i trädgården. Det är inte så mycket kvar på mitt land nu. Det mesta har jag grävt ur nu så det är iläggandet av fiberduk, påfyllning av ny jord och plantering kvar.

Jag var in på Bearclaw och läste nu på morgonen och blev lite inspirerad. Hon hade skrivit om andar och att hon trodde att det fanns. Jag håller med henne. Jag tror på sånt med hull och hår. Men däremot så tror jag inte alla är lika känsliga att upptäcka det. Att det faktiskt finns äkta medium runt om i världen även om dom flesta antagligen är bluffmakare. Jag kan däremot ibland få en känsla av att nåt inte är som det ska men jag har aldrig sett något övernaturligt. Jag har däremot hört när jag var mindre. Min kompis och jag låg och skulle sova ute på vårat dåvarande land. Då hörde jag nån som gick i trappan som det lät med träskor. Tidigare samma kväll så släcktes lamporna vid 2 tillfällen så vi fick gå och tända igen. Då skämtade vi om att spökena ville att vi skulle gå och lägga oss och det kanske inte var så långt från sanningen?  Jag berättade detta för min pappa på morgonen efter och då sa han att han hade hört det många gånger..

Efter det vågade jag inte följa med så många gånger till. Man är trots allt en liten fegis hihi


Av Sussi - 10 maj 2009 21:38

Tack snälla Lisa för den fina awarden.. Man blir lika glad varje gång!

Du är en väldigt speciell vän du också. Alltid så snäll och uppmuntrande.Nu börjar även den här kvällen glida mot sitt slut. Nu blir det slappa framför tv:n för hela slanten tills det är dags att dimpa i säng. Ska bli skönt att bara va en stund! Undrar om vi har nåt gott (med det menas inget nyttigt) i skafferiet som jag kan tugga på. Jag har arbetat av så många kalorier i trädgården i helgen så jag behöver fylla på igen.. Nåt onyttigt måste vi ju ändå ha :-)
Av Sussi - 10 maj 2009 17:22

Idag kom ett gäng kompisar med barn och fikade mitt på dan. Ett jätteskönt uppehåll i grävningen kunde man ta då :-)

Vädret var okej när dom kom så vi plockade ut sittunderlag till alla stolar och allt till fikat. Det dröjde inte länge förrän det började stänka lite så vi bestämde oss för att plocka bort allt på bordet och flytta in det i vardagsrummet och fika klart. När vi fikat klart var det fint igen så vi gick ut och satt oss igen. Det dröjde inte länge förrän det började regna igen så vi gick in ännu en gång och väntade ut regnet. Efter den sista skvätten så blev det fint väder igen så vi gick ut en 3:e gång (envisa som vi är). Som tur var så höll det sig fint efter det. Skam den som ger sig hihi

Det påminde lite om tv reklamen som gick för nåt år sen, den dom släpar all mat in och ut i för att det börjar regna och blir fint om vartannat :-)


 


Av Sussi - 10 maj 2009 10:18Solen skiner men det blåser fortfarande en hel del..

Vi ska nog kunna utnyttja nya trädgårdsgruppen idag också. Men först mitt lilla land. Det är bara att hämta grävutrustningen (spade men önskar jag hade en grävskopa) och sätta igång för jag tror tyvärr ingen har gjort klart det medans jag sov :-) Jag har i och för sig inte gått och tittat än så kanske, kanske hihi


Något att tänka på inför alla sommarfester.


Numera, när det finns varningstexter på cigarrettaskarna borde liknande varningstexter även sättas på öl- och ciderflaskorna, exempelvis följande:

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det.

VARNING: Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan 4 på morgonen.

VARNING: Alkoholförtäring är den största orsaken till annars oförklarbara asfaltmärken i ansiktet och på knäna.

VARNING: Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor.

VARNING: Alkoholförtäring kan få dig att tro att du är osynlig.

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se