allt-om-inget

Alla inlägg under maj 2009

Av Sussi - 16 maj 2009 12:06

Man inser nog inte hur skitigt det blir mellan storstädningsgångerna. Fy fasen för allt damm och äckel som fastnar överallt. Sen bor det tydligen några väldigt slarviga personer här. När jag får tag på dom ska jag säga dom ett sanningens ord om att plocka bort efter sig hihi

Men jag har ändå tur! Jag har en sambo som är hjälpsam och snäll, han ska putsa fönstren och åka och handla. Jag hatar verkligen fönsterputsning så jag är glad att slippa det. Men det där tråkiga kommer övergå i nåt väldigt kul sen. För det är ju idag hela gänget kommer :-) Jag har räknat ut att det blir ca 15 pers. Några kommer tidigare för att grilla innan och resten dyker upp till sju. Hoppas det inte börjar regna för i mina planeringar ska vi sitta ute och äta. Temperaturen är i alla fall med oss, 18 grader kan man stå ut med :-) Det här har man sett fram emot i över 2 månader. Det var då planeringen satte igång så hoppas nu att alla andra kommer tycka kvällen blir kul..


Lite skoj hinner man alltid med :-)


Två damer var ute och spelade golf en vacker söndagseftermiddag. De var nybörjare, så slagen var inte alldeles exakta.
Förskräckta såg de bollen som den första damen slagit, träffa en man som höll på att putta sin boll på bredvidliggande banans green. Mannen gav till ett skrik och hans händer flög ned till skrevet. Han föll ned på knä och hade tydligt svåra smärtor.
Damerna sprang för att hjälpa honom och när de kom fram sa den ena damen:
- Jag ber så mycket om förlåtelse. Jag är fysioterapeut till yrket och kan nog lindra era plågor om ni tillåter?
- Aj, aj, jämrade sig mannen. Det går nog över om en stund, aj aaaj.
Damen kände sig iallafall väldigt skyldig till mannens smärta och försökte hjälpa honom trots hans motsträvighet.
Terapeuten flyttade mannens händer varsamt åt sidan och tog upp hans bälte. Sedan förde hon sina händer innanför hans byxor och började massera.
Efter en stund frågade hon:
- Hur känns det nu?
- Det känns väldigt skönt, svarade mannen. Men tummen värker nog ännu.

ANNONS
Av Sussi - 15 maj 2009 23:00

Oj vad vi tjejer kan ha trevligt.. Så mycket roligt prat och skratt. Vi kom överrens om att titta upp några detaljer till möhippan så skulle vi träffas 2:a juni igen och besluta vad det blir. Det är ju litegrann att kolla upp och andra tjejer att fråga om dom kan den dag vi bestämde..

Men så kul det ska bli!! Än är det långt kvar men tiden går så fort så fort..

ANNONS
Av Sussi - 15 maj 2009 16:54

Nu ska här smidas.. Undrar vad det kommer bli för nåt skojigt till Möhippan. Har fått många bra förslag av er som jag tar med mig. Det kommer säkerligen bli mycket skratt när ett gäng tjejer ska träffas och käka lite middag och planera upp en hel dag för en intet ont anande brud.. hihi


Ha en härlig fredagskväll..


OOPPS!!  IT FINALLY HAPPEND


Av Sussi - 14 maj 2009 22:48

Inte kunde jag låta bli att starta upp datorn när jag kom hem inte. Tack för alla fina kommentarer ni lämnat. Tyvärr så vann vi inget. Den där bingouppläsaren måste ha tagit med sig fel siffror. Eller så fick vi fel brickor helt enkelt. Inte en enda krona.. Suck! Jag som redan hade börjat shoppat loss i huvudet :-(

Men vi ska nog ge det ett nytt försök snart igen. Nån gång måste vi ju ändå vinna. Vi är så lättlurade hihiFrågesport för blondiner... och även för andra så varsågod och gissa!


1. Hur länge varade 100-åriga kriget?
- 116 år
- 99 år
- 100 år
- 150 år
Blondinen använder sin rätt att hoppa över frågan...


2. I vilken land uppfanns Panama-hatten?
- Brasilien
- Chile
- Panama
- Ecuador
Blondinen tar publiken till hjälp...


3. I vilken månad firar ryssarna oktoberrevolutionen?
- Januari
- September
- Oktober
- November
Blondinen ringer en vän, en annan blondin...


4. Vad hette George IV?
- Albert
- George
- Manuell
- Jonas
Blondinen söker efter rätt svar på internet...


5. Från vilket djur har Kanarieöarna fått sitt namn?
- Kanariefågeln
- Kängurun
- Råttan
- Sälen
Blondinen åker ur tävlingen...


PS. Om du har skrattat när du har läst detta, så titta på svaren här
nedan:


1. 100 åriga kriget höll på i 116 år (1337-1453).
2. Panama-hatten uppfanns i Equador.
3. Oktober revolutionen firas i november.
4. Kung George IV hette Albert.
5. Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på latin "sälarnas ö" (havshund).


Alltså, hur många rätt hade du??

Av Sussi - 13 maj 2009 22:30

Bättre sent än aldrig. Jag såg precis att det är Linn som har namnsdag idag..

En av mina bästa vänners dotter heter Linn. Så den här är till dig sötnos..

Hoppas du har haft en härlig namnsdag! Massvis med pussar och kramar från mig :-)

Av Sussi - 13 maj 2009 22:16

Imorgon efter jobbet ska jag och en kompis på bilbingo. Tänk första gången jag åkte på det. Vad jag skämdes. Jag hade fått för mig att det bara var "gamlingar" som spelade bilbingo. Men chi fick jag igen.. Hade fel som vanligt!! Visst finns det många "gamlingar" men det finns en hel del yngre också.. Det skulle sitta fint att ta stora pottan som är 30 000 kr. Den har man sett gå nån gång förr.. Så orättvist! Nu tycker jag att det är våran tur :-) Jag och min vän delar alltid på vinsten. Det är ju inte så kul om bara en sitter och vinner och den andra bara får titta på. Det blir lite bättre stämmning i bilen när man delar hihi

Så imorgon kommer bli min första bloggfria dag.. Hur ska jag klara mig!!!! :-)

Ha en jättebra dag!


Alla sätt är bra utom dom dåliga. Det är slutresultatet som räknas.. hihi
Av Sussi - 13 maj 2009 19:57

Vilket jobb det är att handla. Nu är jag helt slut!

Inte nog med att man är trött dessutom är man pank nu också :-)

Det är så himla dyrt allting. Jag har handlat massa gott till i helgen till alla mina underbara gäster som kommer. Själv ska jag inte äta nåt godis alls. Jag ska dricka vatten och vara nyttig..NOT!! Det var dagens stora lögn hihi

Här ska frossas i chips, ostbågar, chilinötter, popcorn och smågodis. Vi är nog runt 12 pers så det kommer nog att gå åt. Vad jag längtar!!!Ja, han kan ju alltid försöka!! hihiAv Sussi - 13 maj 2009 07:38

Fick ett mejl igår om att vara med att planera en möhippa. Gud så kul det ska bli. Tyvärr så skulle dom träffas på fredag kl 17:30 och jag slutar 17:00 så det blir lite tajt med tid men det ska nog gå. Nu måste man komma på några bra förslag som vi kan göra. Hmmm nu tänker jag så det knakar.. Undrar om det är för tidigt på morgonen för jag kommer inte på så mycket hihi HJÄÄÄLLLLPPP!! Har ni några bra förslag på vad man kan göra??


Appråpå giftemål :-)


En gammal man satt på en parkbänk och grät högljutt:
- Vad är det med er? Frågar parkvakten.
- Jag är nygift.
- Det är väl inget att gråta över i er ålder. Är hon gammal, ful och elak?
- Nej, hon är tjugofyra år, vacker och snällast i världen.
- Har hon kanske lurat av er alla pengar?
- Nej, hon har egen förmögenhet och spenderar allt på mig. Jag får den godaste maten, de bästa vinerna och jag får älska så mycket jag vill.
- Då måste ni ju vara en lycklig man. Vad sitter ni då här och gråter för?
- Jag hittar inte hem.

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se