allt-om-inget

Alla inlägg under maj 2009

Av Sussi - 19 maj 2009 22:14

Nu är det dags för sängen! Tänk att man knappt hinner vara hemma nåt i vaket tillstånd. Det enda man gör är att sova hemma. Man kanske ska satsa på att köpa en husvagn istället. Ur ekonomiskt perspektiv vore det ju väldigt bra och sen är det ju så mysigt när regnet slår på taket!!

Sen kan man ju odla sin egen mat och ha några kossor att mjölka. Sen är man ju självförsörjande och då behöver man ju inget jobb. Undrar om min sambo och vovve gillar min nya plan?? hihi

Man få hoppas på att morgondagen på jobbet blir lite lugnare än vad den var idag..

ANNONS
Av Sussi - 19 maj 2009 19:14

Nu är jag helt slut. Sååå skönt att vara hemma..

Det var sååå nära att jag stegade in på chefens kontor och sa upp mig idag. Det var en period på dagen då det blev lite för mycket.. Jag hörde på radion i morse om ett sommarjobb som Turistbyrån (tror jag det var?) hade. Man skulle åka runt i Sverige i 60 dagar. Man fick bo gratis på olika hotell. Till alla olika ställen skulle man gå, åka tåg, buss och flyg. Man ska helt enkelt semestra i 2 månader med allt betalt. Jag vill ha, vill, vill, vill...

Men jag tog mitt förnuft tillfånga och satt kvar på mitt kontor. Har inte sagt upp mig än hihi


Lite värdelöst vetande!


Visste du att....?
Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Är knappast värt det...)


Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera
tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!)


Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Oh My God!)


En gris orgasm varar i 30 minuter? (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)


En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt!)


(Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)


Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman?
(Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)


Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')


En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta??)


Havskatten har över 27000 smaklökar! (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande va en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)


Fjärilar smakar med fötterna? (Någonting jag alltid har önskat att veta!)


Den starkaste muskel i kroppen är tungan? (Hmmmmmm......)


Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (!)


Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (OK, det är nog bra.....)


En katts urin lyser under svart ljus? (Svart ljus.... ?)


En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)


Sjöstjärnor har ingen hjärna! (Sådana människor känner jag också!)


Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre?)


Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då?)

ANNONS
Av Sussi - 18 maj 2009 21:18


Vad glad han blev!! Den elva åriga killen Viktor när han gick vidare till semifinal. Hoppas han tar hem hela alltihopa!!! Han sjunger ju underbart..

Att Bert ens kunde tveka "morr"

Av Sussi - 18 maj 2009 17:51


Ikea i Uppsala har ganska nyligen byggt ett nytt hus. Så nu är det ca 3 gånger större än förrut. Så tror du inte att när vi är på nedre våningen fick höra att det vi letar efter är på övre våningen där vi precis kom ifrån. Så det var bara att kånka upp den tunga kassen (vagn tog vi inte förstås) till övervåningen igen. Vi köpte ett hyllsystem till klädkammaren som vi gick och plockade ihop alla delarna till på deras hämta självlager. När vi kom till sista delen som var stommen till det hela så var den tillfälligt slut.. Suck!! Den skulle komma in till imorgon i alla fall, så det blir ett nytt besök då. Men utöver det så var det ett bra besök. Vi köpte ett  nytt hyllsystem till garderoben, glas och porslinsburkar, en lampa, mjukisdjur som Doris kommer ha sönder på en gång, en laptopkudde, en vattenkanna i plåt och ett avlångt durkslag bl a. Sambon var så duktig så.. nästan inget gnäll alls!! :-) På vägen hem köptes det kebab. Man måste ju belöna när dom sköter sig så bra hihi
Av Sussi - 18 maj 2009 08:46

I går kväll somnade inte jag i tid. Nu är ju inte det nån panik eftersom jag är ledig idag. Men det brukar vara svårt att komma i säng i tid ikväll om man är uppe för länge dan innan. Jag hade en del kvar på boken jag höll på att läsa. Det var ett sånt där slut som man bara inte kunde lägga ner boken även om man ville. Man måste bara få reda på hur det skulle gå! Jag tycker det var en jättebra bok. Det är en bok om bronsåldern, sånt är det alltid spännande att läsa om. Den hade lite av allt. Humor, kärlek, mystik, trolldom och spänning. Den är skriven av en bloggvän till mig Annika Banfield 

Nu väntar jag på en ny bok ;-)


Här är handlingen:

Malins lilla son Loke håller på att dö och läkarna står maktlösa. Förtvivlad återvänder hon till sitt föräldrahem i Bohusläns skärgård för att söka efter svar och det är då hon möter Minya, kvinnan från forntiden. Malin dras in i en värld fylld av ceremonier och ritualer, av gudar och gudinnor och av magiska symboler inristade i klipporna. Allt har en koppling till det mystiska folket som en gång befolkade Bohus Malmön och till bronsålderns mäktiga altare vid Tanum.

Malin måste bryta den förbannelse som inplanterats i hällarna, hon måste väcka det som sovit i klipporna i över tretusen år och därmed måste hon också stå öga mot öga med Ondskan. Men hur långt är en mor beredd att gå för att rädda sitt barn?


Av Sussi - 17 maj 2009 19:14

Nu har sambon åkt och jobbat. Han jobbar natt varje söndag. Så vad ska man hitta på nu i sin ensamhet. Tur att man har Doris i alla fall. En vakthund är alltid bra att ha när man är lite mörkrädd.

Jag tänker nog ta ut min vinst i morgon. Jag är ju ledig måndagar och det är ju även han eftersom han jobbar i natt. Som det låter nu så verkar han inte vara helt anti ett IKEA besök. Tydligen så går han med hemliga planer på att göra om vårat kök. Eventuellt slå ut nån vägg eller bara försöka tråckla ihop det bättre i vårat lilla kök.. Vi får se vad det blir!! Spännande.

I ett svagt ögonblick har jag mer eller mindre gått med på att han ska få bestämma hur vi ska göra i köket. Men blir det för mycket ändringar (åt det håll inte jag vill) så måste jag nog hoppa in med mitt veto hihiAv Sussi - 17 maj 2009 11:48

Vilket härligt väder vi har :-) Just nu, 18 grader och strålande sol. Jag vet i alla fall vad jag kommer göra idag och det inkluderar inte nåt som betyder att jag måste röra på mig.. Nej då. Här ska slappas!!! Nu är det bäst att jag går och smörjer in mig med lite sollotion hihi


Av Sussi - 17 maj 2009 02:27

Norge vann!! Och det fick dom göra på sin nationalsdag också. Dom var helt överlägsna.. Jag är överlycklig över det, inte bara för att jag och sambon hade slagit vad. Han trodde att Sverige skulle vinna (det gick inget vidare) och jag trodde ju Norge. Det var ju en riktigt bra låt!

Så nu måste han gå på IKEA med mig. Dessutom får han inte gnälla. Jag kan inte understryka hur mycket han hatar det hihi.

Undrar om jag ska gå och dra på det och reta honom undertiden eller köra på och få det överstökat.. hmm. Tål att tänka på :-)


Nej, nu är det dags att hoppa i säng. John blund har precis varit på besök. Hoppas det blir fint väder i morgon så man kan sitta ute och sola lite. Idag blev det inte nåt sånt eftersom jag var inne och städade hela dagen!!
Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se