allt-om-inget

Alla inlägg under maj 2009

Av Sussi - 22 maj 2009 23:21

Sambon jobbar i morgonbitti men jag och Doris ska ta en låååååång och härlig sovmorgon. Det är så skönt att ha en morgontrött vovve hihi


Jag har aldrig sett baksidan förrän nu :-)

ANNONS
Av Sussi - 22 maj 2009 22:35

Det blev inget Talang för mig. Men jag har läst mig till att min Favorit Viktor gick vidare med hjälp av tittarnas röster!

Jag och sambon tittade på en film istället. Nu känns temat på filmen vi såg lite för sent (eller för tidigt). Den hette Välkommen till familjen och utspelade sig under julen. Där hade jag och min sambo totalt olika smaker. Jag tyckte den var bra medans han tyckte den var rätt så dålig. Att det var så många bra skådespelare med skadade inte heller. Den bjöd både på skratt och gråt och kärlek. Inte kan det gå fel då inte :-)


ANNONS
Av Sussi - 22 maj 2009 17:30

Nu har helg 2 äntligen börjat. Nu är man ledig 3 härliga dagar..

Tittade precis in i frysen för att kolla vad vi skulle ta och äta idag. Det ekade därinne hihi. Nästan helt tomt var det. Så det blir ju inte så svårt att välja precis :-) Ska bli skönt när lönen kommer på måndag så vi får fylla på lite.

I kväll blir det slappa hela kvällen lång. Soffan kommer var min bästa vän. Kanske slår ett öga på Talang lite senare. Kan vara kul och se om skönsjungande Viktor tar sig vidare. Jag håller mina tummar för honom!

Kan nog hända att det blir ett glas vin eller två också. Det är så skönt när man inte har massa måsten utan vi kan bara njuta av kvällen..


Av Sussi - 22 maj 2009 07:42

Idag känner jag mig utvilad fast jag bara har sovit lite över 4,5 timmar. Det är nog bara för att man var ledig i går..

Idag verkar det lugnt på jobbet. Det är verkligen en skön omväxling för en gångskull. Nu tänker jag bara sitta här i lugn och ro en stund innan det är dags att ta itur med planeringen igen!!

Ha en underbar fredagAv Sussi - 21 maj 2009 22:13

Ingen vinst den här gången heller!!! Vi var så nära flera gånger men det var alltid nån annan som hann före och tutade. Sååååå Orättvist!

Vi har kommit överrens om att vi ska åka på torsdag igen. Nån gång måste vi ju få vinna. Envisa som synden är vi..

Men det verkar ju svårt för idag hade vi till och med maskot med oss och allt. Min kompis son.. Men han somnade tyvärr ifrån sina plikter hihi


Imorgon är det till att jobba igen. Som tur var bara en dag sen är det helg igen. Gud så skönt! Jag skulle lätt kunna vänja mig vid att alla veckor skulle vara som den här veckan..Har inte tittat på vädret för helgen men håller tummarna extra hårt för att det ska bli fint. Jag behöver bättra på min solbränna, eller rättare sagt, jag behöver få en solbränna!! Jag vill ju inte blända dom stackarna jag möter när jag tar på mig kjol/shorts :-)

Av Sussi - 21 maj 2009 15:07

Nu har vi rensat ur klädkammaren. Vi hade köpt ett hyllsystem på Ikea som sambon satte upp. Han rensade ur allt medans jag var ute och planterade. När jag kom in så höll jag på att få en chock. Hur sjutton fick alla dom där sakerna plats (det fick dom i och för sig inte) i det lilla rummet.. Hela vardagsrummet var täckt med diverse prylar och kläder. Vi slängde nästan hälften så nu känns det mycket bättre.

Tänkte faktiskt sätta in lite bilder på några av mina planteringar. Ser inte mycket ut för världen nu men förhoppningsvis blir det fint sen :-)


 


Mina jordgubbar hoppas jag mycket på!! Det är ju så gott med glass till :-)


Snart bär det iväg på bilbingo igen. Förhoppningsvis får vi tuta den här gången. Eller så blir det som vanligt. Man sitter och tittar på alla runt omkring som vinner. Nej, såna tankar får man inte ha.. Självklart så kommer vi ju vinna!!!

Sambon brukar säga att jag inte får komma hem om jag inte vinner och jag trivs ju så bra där vi bor nu hihi


Av Sussi - 21 maj 2009 07:59

Igår när jag och min sambo gick och la oss ställde vi klockorna på 2 olika tider. Jag ville gå upp mycket tidigare än min sambo för att komma i säng i hygglig tid i kväll. Om den tiden sambon ställde klockan på sa jag:  Ligg du och tryna så länge men det tänker minsann inte jag göra. Nu visade det sig att jag pallrade mig upp 20 min före sambon. Så det lär man nog få höra några pikar av under dagen. hihi Det var skönt att sova i alla fall :-)


Idag ska jag ut i trädgården och plantera igen. Det är blommornas tur denna gång. Dom har stått så tålamodigt och väntat sen i måndags på trappan. Så idag ska dom ner i jorden. Jag tänkte jag skulle skriva vad det var för blommor jag köpt. Jag fick springa och kolla för minnet är ju bra men kort. Det var petunia och begonia som jag hade :-) Jag köpte ganska små och låga plantor. Förra året köpte jag rätt så höga och stora plantor och jag tyckte inte det blev så snyggt när dom hade växt ett tag. Än så länge ser det ut som vädrets makter är med mig också. Solen skiner!!

Men först frukost. Sambon har skämt bort mig med att köpa mitt favoritpålägg.. leverpasetej och saltgurka. Så här ska njutas. Tack älskling för att du tänker på mig :-)


En liten morgonhistoria kan kanske få en att vakna till lite!! :-)


En läcker blondin vinkar till mannen, han tycker att han känner igen henne.
- Känner jag dig frågar han.
Hon svarar:
- Om jag inte tar fel så är du far till ett av mina barn.
Han börjar fundera på den enda gången han varit otrogen och säger:
- Shit! Är du strippan som jag “satte på” på biljardbordet på min svensexa medans kompisarna såg på, och din väninna piskade mig med våt selleri och stoppade upp en gurka i rumpan på mig???
Hon svarade:
- Nej, jag är din sons klassföreståndarinna…


Av Sussi - 20 maj 2009 19:28

Jag försöker att inte äta godis och sånt i veckorna utan det är nåt jag unnar mig fredag och lördag för att helgen ska kännas lite speciell. Nu tänker jag välja att räkna den här onsdagen som en fredag eftersom man är ledig i morgon. Så vilken otur för mig att det är två helger den här veckan hihi. Det kanske till och med blir en cider lite senare i kväll. Om jag inte hinner somna först. Det brukar ju tyvärr vara så när man kan sitta uppe för att man är ledig dan efter. Då brukar man oftast somna tidigare än vad man gör när man ska jobba!! Nu tänker jag gå runt och stänga överallt så John Blund inte kommer in :-)


 


Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se