allt-om-inget

Alla inlägg under maj 2009

Av Sussi - 29 maj 2009 07:22

Hörde på radion i morse om en 66-årig man som hade gett pengar till en tjej för ett bilköp. Överrenskommelsen var att han skulle få ha 12 samlag med henne. Men den "stackars" mannen blev utan både pengar och samlag så han polisanmälde henne. Nu ska polisen utreda om hon har gjort något brottsligt!! Men nu kanske jag är ute och cyklar.. men är det inte det här som kallas för prostitution??? Eller är jag lite petig nu bara?


Efter jobbet ska jag förhoppningsvis möta lilla mamma för en tur på Chilli. Det ska nog finnas nåt skoj att ge henne där i morsdagspresent i förskott!!


ANNONS
Av Sussi - 28 maj 2009 22:51

Vart sjutton tar all tid vägen? Har ännu inte kommit på vart man kan köpa mer!! Jag letar och letar :-) Nu blir det inte många timmars sömn i natt heller. Varför kan jag inte lära mig???? Jag vet ju att jag kommer vara supertrött i morgon på jobbet. Om jag ens lyckas komma upp i tid! Brukar vara lite si och så med det när jag sover ett snitt på ca 5 timmar! Det brukar oftast bli lite stressigt.

Men jag får allt skylla mig själv. Jag är ju trots allt vuxen och bestämmer själv när jag ska gå och lägga mig hihi

Det ska bli riktigt skönt med helg. Nu skulle det ju bli så fint väder också :-)


Appropå dessa bensinpriser..Kom precis på att det är ju faktiskt dags att fylla på tanken igen. Vill inte bli betjänad av den där typen!!


ANNONS
Av Sussi - 28 maj 2009 20:06

Det har regnat precis hela dagen idag..Så tråkigt!!

Idag kom jag inte hem förrän halv åtta. Jag var på Gränby Centrum efter jobbet men orken fanns inte ens att shoppa!! Jag hann i alla fall gå in på H&M och hittade två toppar där innan jag ledsnade :-)

Sitter nu och äter te och  macka, bloggar och tittar på Ghost Whisperer.. Vilken simultankapacitet!!! hihi

Det har varit en riktig hektisk dag och jag känner att det är svårt att komma ner i varv. Dessutom fick jag en rackarns huvudvärk på dan! Tackar gud för värktabletter :-)Av Sussi - 27 maj 2009 22:23

Äntligen så var det våran tur. Vi fick tuta inte minder än TVÅ gånger!

Nu var det visserligen på dom lägsta vinsterna men det är skit detsamma.. VI FICK TUTA!!!!

Mitt under pågående spel så börade det regna. Det kom till och med lite hagel..Jag tycker lite synd om kontrollanterna som går på grusplan. Dom blev dyngsura!!

På vägen hem så höll jag på att spräcka hela framrutan. Nån rolig prick hade placerat ut en ganska så tjock gren så den stack ut över halva vägbanan i glasrutehöjd. Dessutom så var det precis efter en sväng så den gick knappt att se förrän man var framme!! Jag kan lova att jag vaknade till när den slog mot rutan.. Nu hade jag tur att det klarade sig men vem tycker sånt är kul egentligen??


En liten fräckis!!


En liten grå, oansenlig man i 50-årsåldern kom in på pastorsexpeditionen, gick fram till prästen och ville bikta sig.
- Det går bra, säger prästen. Vad gäller saken?
- Det är så här, sade mannen, att igår böjde sig min hustru fram över frysboxen, kjolen gled upp lite, och jag kunde inte hejda mina lustar, utan drog upp kjolen helt och ned med trosorna, och sedan satte jag på henne allt vad jag orkade.
- Var det er hustru, sade ni? frågade prästen.
- Ja, svarade mannen, vi har varit gifta i 28 år.
- Det är är ingenting att bikta, sa prästen, det är helt naturligt att ha samlag med sin egen hustru.
- Tack! Det var skönt att höra, sade den lille mannen och gick.
Någon timma senare kom en liten alldaglig dam i 50-årsåldern in på pastorsexpeditionen, fram till prästen och ville bikta sig. Prästen frågade vad det gällde och damen berättade:
- Igår böjde jag mig fram över frysboxen, och min man drog upp kjolen på mig och ner med trosorna och sedan hade vi samlag bakifrån. Det är förfärligt. Prästen smålog och sade:
- Er man har redan varit här och berättat, och jag säger till er som jag sade till honom att det inte är någon synd att ha samlag inom äktenskapet.
- Så vi är välkomna till kyrkan om vi vill? frågade damen.
- Oh ja, ni är så välkomna till kyrkan! svarade prästen.
- Det var skönt att höra, sa damen, för på Hemköp sade de att där var vi inte välkomna längre!

Av Sussi - 27 maj 2009 16:12

 

Idag är det dags att pröva lyckan igen.. Bilbingodax..

Bäst att man kollar att tutan fungerar så den hörs när vi får tuta för bingo!

Jag ska nog slipa lite på mitt tacktal också, till när vi drar hem storkovan hihi

Ha en trevlig kväll!

Av Sussi - 26 maj 2009 21:44

                             

Det hade inte kommit tillräckligt med regn för att slippa vattna rabatterna och landet :-(  Så det var bara att slänga på sig skorna och bege sig ut med vattenkannan i högsta hugg. Precis det man vill göra när man börjar bli trött.. Men nu är det gjort så ni ska se att det kommer ösregna i natt så man har gjort det helt i onödan hihiJag vill tacka för alla fina kommentarer ni har lämnat till mig..

Det är en riktig glädje när man loggar in och ser vad ni har skrivit! Dagens sanning!!! :-)

Av Sussi - 26 maj 2009 18:53

Sambon har varit hemma och renoverat hela dagen så det blev en vända förbi Max när jag åkte hem från jobbet "slår mig på fingrarna". Sambon var duktig och beställde en kycklingsallad men jag var lite mindre duktig och tog en fiskburgare. Men rackarns så gott det var!!

Vi blev medbjudna till ett äventyrsland i Halmstad i sommar. Där har dom även ett vattenland, så ska jag gå i bikini så är det många kilon som måste väck. Så nu får jag sluta att  låtsas att jag inte ser min crosstrainer i vardagsrummet. Nu har jag inget att skylla på längre. Det finns ju tyvärr ingen vass att bada i i ett vattenland!! Vi ska dit vecka 31 så det är dags att sätta igång nu.. Givetvis så börjar jag imorgon hihi


Jag skulle gärna vilja ha den här gulliga grisen som husdjur hihi Den är ju ursöt!! Det är inte bara får som kan ha ull minsann!

För er som är sugna på att läsa lite mer om denna ras klickar här
Av Sussi - 25 maj 2009 18:52

Nu har jag precis bokat Fars på Fjäderholmarna. Vi är 13 stycken som ska iväg på det. Det är så mysigt att ta färjan över och titta på lite komedi. Vi var förra året och då var det också Pernilla Wahlgren som hade huvudrollen. Hoppas vädret är lika fint i år..!

Efter Farsen blir det övernattning på hotell i Stockholm (för dom flesta av oss) och sen ska vi möta upp ännu mer folk dan efter för en heldag på Gröna Lund. Nu sker inte allt det här förrän den 17/7 - 18/7 så det är lååååång tid kvar. Men det är så kul att ha nåt att se fram emot :-)

Här kommer handlingen om det är nån mer som är sugen på att gå på Fars. Jag lovar....det är superkul!!

Bokar gör du genom Ticnet för den nätta summan 345 kr + Serviceavgifter. Ganska billigt för en helkväll..


Bruden som visste för lite
av Robert Hawdon
Medverkande: Peter Magnusson, Pernilla Wahlgren, Martin Björk m.fl


Det är dagen för bröllopet och brudgummen vaknar. Visst är hon vacker när hon ligger där bredvid? Problemet är bara att hon inte är bruden! Han vet faktiskt inte alls vem hon är...
I sommar bjuder Fjäderholmarna återigen på teater under bar himmel. Bruden som visste för lite är en modern, romantisk komedi med en spännande ensemble. Pernilla Wahlgren får nämligen sällskap av tv-profilerna Peter Magnusson, Martin Björk med flera.


Fredagsspecial: på fredagar ingår båtbiljetten i priset!
Regi: Pontus Ströbaek


Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se