allt-om-inget

Alla inlägg under maj 2009

Av Sussi - 3 maj 2009 18:35

Nu är maten iordninggjord och färdigäten. Köttbullar, fusili och sallad (så tråkigt). Jag har konstanterat att jag och sambon äter alldeles för lite på helgerna. Vi äter sen frukost och middag! Inte undra på att man inte orkar göra nåt under helgen! Dagarna går så fort så man hinner inte göra ordning mer mat än så. Dom senaste helgerna har jag inte ens gjort maträtter som tar lite längre tid. Jag brukar passa på att göra det då när man har tid. Det ju lite mysigt att sätta sig och äta tillsammans när man vet att vi båda har mer tid attt uppskatta maten man gjort! Vanligtvis sitter vi framför tv:n och äter.. Vi har tydligen sett nog av varandra!!

Usch så tråkiga vi är :-)


ANNONS
Av Sussi - 3 maj 2009 10:54

 

Nu blir jag nog halshuggen av resterande delar av mellersta Sverige..!

Men jag vill ha regn nu. Tittade på SMHI och det kan bli några skvättar i natt. Det känns som om gräset har slutat växt nu bara för att det är så torrt. I och för sig så gillar nog min sambo det för det är han som sköter gräsklippningen här hemma :-) Det kommer inte dröja länge förrän man tittar ut över en gul gräsmatta...Så fram med regn nu!!!!! Sen är det faktiskt skönt att slippa det där tvånget med att man måste vara ute och hitta på massa saker bara för att solen skiner! Jag trivs ganska bra att ligga inne med datorn i knät ibland också hihi


Några kloka ord!ANNONS
Av Sussi - 3 maj 2009 00:55

Precis hemkommen från Jessicas 30 års fest. Det var så trevligt. God mat och trevligt sällskap!

Men det känns att man inte är nån ungdom längre. Vi var bland dom sista kvar på festen och då var klockan lite före 12. Förr i tiden slutade man inte festa före 4 på morgonen..mycket har hänt sen dess!!

Det var jag som fick äran att dricka i kväll. Det är ju så när man bor på landet, man dricker varannan gång!

Men där är det också väldigt stor skillnad. Inte dricker man dom mängderna man drack förr inte! Nu tänker man att det finns en morgondag. Det sket man nog i förr!!

Och det kommer jag vara väldigt tacksam över när jag vaknar ;-)


Av Sussi - 2 maj 2009 11:02

Idag är det en sån härligt solig dag så jag kommer vara utomhus hela dagen :-) När jag gick upp var det redan 17 grader. Den där solstolen lockar mer än nånsin nu. Så på dagens schema står att göra sig brun och fin till 30 års festen ikväll (eller kräftröd, jag hoppas på brun och fin) :-)

Hoppas eran dag är lika solig och fin som här!!


Men självklart ska ni få något skoj under tiden!


Härliga annonser med sköna syftningsfel!


• Bulldog säljes. Äter det mesta och tycker mycket om barn.   Fy, vilken elak hund, håll i  era ungar!
• En länstol som i många år tillhört en revisor med stoppning i sitsen och överdrag på ryggen säljes på grund av dödsfall..    Konstig anatomi på den revisorn, hade han stor rumpa då, eller?
• Fallskärm. Använd endast en gång, aldrig öppnad, liten fläck.   Hjälp! En självmordskandidat?
• Barnbarn + sittvagn 375 kr.  Redan trött på hjärtegullet?
• Frysbox, 2 år, i nyskick, lagom till 2-3 personer.  Aahh, en sådan frysbox skulle jag vilja krypa ned i idag.
• Gul nackad papegoja till salu.  Men stackars pappisen, var den för pratig?
• Äldre dam eller herrcykel köpes billigt.  Fy, det verkar ju vara någon form av koppleri.
• Klocka upphittad, återfås mot beskrivning av Kurt.  Jaha, men vem är han då? Om man inte vet hur han ser ut då?
• Tvåmanstält, använt en gång, bytes mot barnvagn.  Vad försigick i det tältet?
• Promenadkäpp borttappad av herre med silverknopp i ändan.  Aj, det kan ju inte vara roligt med en sådan där bak.
• Person som kan ta hand om hästar som inte röker eller dricker.  Så det är ok om hästarna snusar då, eller?
• Lägenhet med utsikt över grönområde och parkettgolv.  Har de lagt parkettgolv på parkeringen?
• Fin trea med balkong utan insikt.  Jaha och när ska balkongen ta sitt förnuft till fånga?
• Liten stuga i Sälenfjällen med bastu på 65 kvadratmeter.  Wow, vilken bastu! Måste platsa i Guiness rekordbok!
• På mitt konditori serveras lemonad, tillverkad av undertecknad själv, som är korkad och stämplad.  Shit, den konditorn verkar ju inte vara så smart....
• Välkomna till Anton Carlsson - rökt laxhandlare från Blekinge.  Blä, har Anton legat i solen för länge?
• WorkOut - vi bygger kroppar som håller livet ut.  Hur länge brukar de hålla i vanliga fall?
• Hos oss bor du billigare än du betalar för.  Ok, det är alltså lyxhotellspriser på vandrarhemsrummen?
• Björks bussresor - ett alternativ till en trevlig semester.  Betyder det att man ska välja dem om man vill ha allt annat än trevligt, eh??
• Dagens ros till de två män och den kvinna som hjälpte mig till sjukhuset efter att ha brutit min fot.  Snälla hjälpare som först bryter foten på en....
• Är du myndig? Är du svensk medborgare? Är du intresserad av det Svenska Försvaret? Är du fullt frisk?   Om man är intresserad av svenska försvaret är man tydligen inte som man ska vara....

Av Sussi - 1 maj 2009 23:53


Jag hade betalat dyra pengar för den här toastolen!!Nu börjar det bli lite jobbigt att hålla ögonen öppna!

Förhoppningsvis väntar en solig och fin dag även imorgon. Jag hittade en stor spindel på golvet när jag dammsög idag. Den bar jag snällt ut så regn kommer det inte bli (är inte alls skrockfull) hihi

Jag har solcremen redo, det är bara att smörja in sig och sätta sig i solstolen med boken jag håller på att läsa..


Av Sussi - 1 maj 2009 18:55

Här skulle man njuta av solen!! Jag skulle ju bänka mig i stolen ute och läsa bok. Bara njuta av dom varma strålarna. Men dum som jag är så kom jag igång med städningen istället. Så hela dan gick när jag dammsög, plockade, tvättade och böt lakan.. Så jag hoppas att det ska vara lika fint väder i morgon. För då hinner jag sitta och sola en stund innan jag ska på 30 års fest. Skadar ju inte att få lite färg på kinderna när man ska på kalas!!

Men jag börjar få lite panik!! Vad sjutton ska jag ha på mig???  Ett klassiskt tjejproblem, kan jag tänka mig?

Eftersom jag varit så duktig idag "klappar mig själv på huvudet" så tänker jag unna mig lite vin i kväll.. Ett sånt bra arbete måste ju bara firas!! :-)

Av Sussi - 1 maj 2009 11:30

Det var skönt!!! Vi drog oss motvilligt ur sängen vid 11 hihi Man känner sig som en tonåring. På den tiden kunde man sova hur länge som helst!

Vi har tur som har en hund som älskar att ta sovmorgon hon med :-) Underbara Doris!!!

Hon är en riktig "lathund" hihi (det är det där som kallas dålig humor)

Men nu är man uppe och igång. Jag har sett att mitt hem har förfallit under veckan. Så städning står garanterat på mitt dagsschema. Vad mer måste vi göra...?? Måste..hmm.. INGENTING!!!!

Efter frunchen går vi nog ut och njuter av solen istället! Det andra kan man ta tag i lite senare.. Så får det bli!

 Minnet är bra men kort!!! Eller så kanske alkoholen kan ha hjälpt till? hihi


John hade suttit på krogen och tagit sig ett par rejäla supar och kände att det var dags att gå hem. Det visade sig vara svårare än han trott, för gång på gång stöp han i backen.
- Jag ligger väl här en stund, sa John för sig själv och tänkte att det blir nog bättre om en stund. Efter en halvtimme testade han igen, men benen bar inte, så han kröp ut på gatan för att kanske skulle den friska luften se till att han nyktrade till lite. Men inte! Då han stöp ännu en gång.
- Äsch va faan, jag kryper väl hem, tänkte John. Väl hemma gjorde han ett nytt tappert försök att resa sig, men han dråsade rakt in på hallmattan. Så det blev att krypa i säng. Som tur var så sov hans fru och märkte ingenting. Dagen efter frågade hon:
- Blev det många groggar på krogen igår?
- Oh nej! Jag åt bara en bit mat och tog en öl, svarade John. Hur så?
- De ringde från krogen och undrade när du tänker hämta din rullstol..

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se