allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Tävling

Av Sussi - 29 maj 2009 22:16

 

Jag är med och tävlar om en mascara (Lash Extreme) + en skimmrande ögonskugga hos Nett 

Så nu är det bara att hålla tummarna för att jag ska få vinna!

Hoppas, Hoppas :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

rozza

30 maj 2009 00:03

*håller tummarna*:)

 
Ingen bild

Malin/wiper

30 maj 2009 08:12

Jag håller tummarna för dig. Det är du värd

 
Lotta

Lotta

30 maj 2009 10:49

Om turen från bingon håller i sig så drar du hemma detta oxå. Lycka till!
Kram

http://lottans.bloggagratis.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

30 maj 2009 11:12

Håller tummen för dig:)

Kjamen

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sussi

31 maj 2009 00:38

Tack Wiper.. Du är så snäll, som alltid!!
Jag föll direkt för den här bakgrunden. Hade det gått så hade jag velat tapetsera en fondvägg med den hemma men tyvärr :-(

Kul att du kikar in då och då.. Måste faktiskt säga att jag saknar din blogg. Du hade sån härlig blandning på den..

Kramisar

 
vimsan

vimsan

31 maj 2009 01:30

Haha ja har man inget att klaga på kan man väl klaga för att man hade det för bra;:)
typiskt svenskt..
Ha det gott/maria

http://www.metrobloggen.se/virrmaja

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se