allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Nu är man fattig.. men så kul jag har haft för pengarna :-)

Av Sussi - 29 maj 2009 19:47

Idag slutförde jag det jag inte orkade igår..

Åkte ännu en gång till Gränby Centrum. Idag var shoppingfén med mig. Jag köpte en svart softshelljacka, två blusar/Skjortor, ett par korta byxor + dom två topparna från igår. Jag känner mig väldigt nöjd men i min plånbok så ekar det tomt numera hihi Lite av mina sedlar spred jag på systembolaget också. Det har en tendens att bli dyrt där!

Jag har som mål att byta ut nästan hela min garderob. Jag har i och för sig inget val för som jag har skrivit tidigare så har ju nästan alla kläder krymt under vintern :-) Väldigt konstigt!!! Så nu känner jag att jag är på god väg!!

Så Myrornas eller Röda korset kan bara vänta ett litet tag så kommer det snart ett lass med kläder :-) 
ANNONS
 
Annika

Annika

29 maj 2009 20:16

Visst ÄR det skumt när kläder bara krymper så där?? Det gör mina också. Dålig kvalité nu för tiden:)

Ha en härlig helg!

http://banfield.bloggagratis.se

 
Bettan

Bettan

29 maj 2009 20:43

Grattis till din shopping!
Jag förstår att du hade roligt för pengarna!
Tyvärr har jag redan pratat med både mamma och pappa, men det hjälpte inte. Men det hjälper lite att prata/skriva om det.
Det stärker mig i att det inte är okej.
Kram

http://coolbettan.blogg.se

 
Lena

Lena

29 maj 2009 20:58

Åh det låter härligt :) Trist med kläder som krymper , det gör dom här också , måste vara dålig kvalite :) ha en go kväll
Kram lena

http://www.metrobloggen.se/caromb

 
Anna

Anna

29 maj 2009 21:31

Tack! Vi hoppas också att det ska gå bra i sommar.

Å trött är bara förnamnet vad jag är just nu. Skulle bara vilja åka bort och ligga på en strand och inte göra något alls

http://husprojektet.bloggagratis.se

 
Augusta

Augusta

29 maj 2009 22:41

Gränby var ligger det? Hade aldrig hört det ortsnamnet innan din blogg.
Visst är det hemskt då kläderna krypmer, kanske i torktumlaren (hihi), men det är alltid roligt med något nytt. Trevlig helg!

http://www.metrobloggen.se/evas

 
Stort och smått

Stort och smått

29 maj 2009 22:55

God natt och sov gott!

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Sara

Sara

29 maj 2009 23:24

Det låter nästan som jag, jag älskar också att shoppa :D

ha det gött!!
/Sara

http://sarissan.blogg.se

 
Lisa

Lisa

30 maj 2009 01:55

skoj med shopping...Jaa du det vete sjutton vad dom gör kläder i för material nu för tiden,,när jag tog fram några sommartrasor märkte jag att t.o.m mina leggings krymt,,,ifrån att ha suttit under knät förra året till att gå över knäna i år??????
förmodligen är det väl rumpan som växt!!!
Ja jösses och vad gör man då?
Fin bakgrund du har...
Natti natti

http://dagslandan.bloggagratis.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

30 maj 2009 11:15

Det är ju aldrig fel att skaffa lite nya kläder. Tyvärr så är det osm du säger det blir lite tomt i börsen efter.
Hoppas du får det utrensat i den garderob
Ha det bra kjamen

http://bearclaw.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se