allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

Ett förslag

Av Sussi - 15 maj 2009 23:00

Oj vad vi tjejer kan ha trevligt.. Så mycket roligt prat och skratt. Vi kom överrens om att titta upp några detaljer till möhippan så skulle vi träffas 2:a juni igen och besluta vad det blir. Det är ju litegrann att kolla upp och andra tjejer att fråga om dom kan den dag vi bestämde..

Men så kul det ska bli!! Än är det långt kvar men tiden går så fort så fort..

 
 
marita

marita

15 maj 2009 23:22

Tjejer brukar bli väldigt kreativa och komma på många bra idéer när dom samlas så där,hi,hi.roligt är det också.
Ha de gott,
kramiz,

http://www.metrobloggen.se/pussnosar

 
*tingeling*

*tingeling*

15 maj 2009 23:45

det där tycker jag låter som en lyckad kväll. Jag tycker inte om när folk bara är ute för att förnedra andra.. Kände en kille som dagen före giftemålet tog hans så kallade kompisar ut honom och hällde i han så mycke dricka att han var totalt ute... sen klädde dom av honom naken, band ett snöre runt snoppen och sen fast i en lyktstolpe och lämnade honom där ... han var så full att han kom sig inte lös och folk som gick förbi hjälpte honom inte, men efter mycket om och men hade nån hjälpt honom lös, men han kunde ju inte ta sig hem utan han försökte gå hem, men small av på en gräsmatta och vaknade dagen efter och visste så klart först inte vart han var och inge folk fanns det häller ute så han fick åter igen börja gå hemåt,,, till slut hade han mött en människa som han fick pengar att ringa hem för att be fästmön ordna så han skulle kunna ta sig hem, men tyvärr var då inte hon heller så snäll om jag får säga det så, hon var bara förbannad och han fick ta sig hem bäst hann ville bara han såg till å hinna till kyrkan... han hade till sist turen att en bil stannade och körde hem honom.... det blev giftemål, men förbaske mig om jag vore han hade jag nog tvekat då hon inte ville hjälpa honom, för dom där så kallade kompisarna hade han inte en chans emot att inte dricka dom höll fast och hällde och då är de ju som inte hanns fel att han blev så packad... Kan än idag inte förstå att man tycker sånt där är kul... det hande ju kunnat hänt vad som hällst sen dom lämnade honom där.. idioter... Ikvälls slutade det å blåsa så man fick känna värmen som vi hade, var så skönt, får hoppas det inte blåser i morgon för vi skulle enl väderleken få varmare, jag kanske kan sitta alltan, hihi ;) Natti natt sov så gott :)

http://www.metrobloggen.se/hyttabytt

 
Kjell

Kjell

15 maj 2009 23:55

När ena syrran skulle gifta sig stannade de till vid Hamnpaviljongen (detta var några år sedan), där höll hon ett tal som hennes kamrater skrivit, innehöll mest sexuella anspelningar av olika slag.
Varför inte släpa ner erat "offer" dit, ge henne papper med lite historiska fakta om omgivningarna, ställ henne på en pall eller liknande, talet kan börja med något i stil med: Jaha då har vi kommit fram till den del av våran rundvandring i Uppsala med utsikt över anrika Flustret & gamla Tullhuset.
Den delen av fyrisån som ni ser framför er innehåller fler cyklar in parkeringen vid centralstationen ... osv.

http://my2cent.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

16 maj 2009 00:59

Det låter som om ni fick en bra kväll och som att hippan kommer bli riktigt rolig. Ska bli kul att läsa sen hur det blev :) Trevlig helg!

http://cdwoman.blogspot.com

 
Veiken

Veiken

16 maj 2009 07:32

Den guidade turen skulle jag vilja vara med på Uppsalla är ju så långt borta, men jag tycker att det är en toppengrej. Tänk vad roligt det är att planera! Kram

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
*tingeling*

*tingeling*

16 maj 2009 08:08

God morgon i stugan! Ja visst var dom jävliga, men jag fattar inte häller hur folk kunde gå förbi utan att hjälpa honom när han bad om det... Idag har det regnat här på morgonen, men jag tror nog vi kanske får sol för det har böjat ljusna betydligt nu :) Ha en fin fin dag :)

http://www.metrobloggen.se/hyttabytt

 
Lena

Lena

16 maj 2009 08:12

Morning, hoppas du får en underbar Lördag
Kram Lena

http://www.metrobloggen.se/caromb

 
lillis

lillis

16 maj 2009 08:18

Det verkar som ni haft en kul kväll,trevliga saker ni hittat på till själva möhippan.
Önskar dig en bra och fin helg
Kramen

http://danslillis

 
anna

anna

16 maj 2009 09:26

Låter som en jätterolig möhippa.Precis så som man önskar att det ska vara. Kul aktiviteter som inte går ut på att få den blivande bruden stupfull, eller klä ut sig som bebis eller nåt!

http://www,metrobloggen.se/fashionhaggan

 
vivi

vivi

16 maj 2009 10:27

Låter som en jätte bra planering och ni kommer nog få jättekul!!!
Joup, håll dig borta från touchscreen-telefoner, om djävulen finns är det säkert hans påfund!


http://www.missvivis.bloggagratis.se

 
annika

annika

16 maj 2009 10:27

Låter jättebra, Ulla.
Och jag håller med ovanstående talare - det där med att förnedra folk fattar jag inte alls. Det skall väl vara ett positivt minne istället?!

En f d kollega till mig söp dom redlös, slängde på honom på båten till Danmark, där han vaknade efter tre timmar med den danska polisen i färd med att ta honom till arresten. Inga pengar hade han fått med sig heller.

Dom fick sätta honom på en båt till Sverige och så missade han sitt bröllop!!

Ha en bra lördag :)

Hur kul är DET?

http://www.banfield.bloggagratis.se

 
Sussa

Sussa

16 maj 2009 11:37

Hoppas inte den blivande bruden läser din blogg :-)
O jag håller med er andra, klart att det ska vara en TREVLIG möhippa/svensexa. Många skratt men ingen förnedring!

Ha det riktigt trevligt ikväll!

http://sussavill.bloggagratis.se

 
Nettis

Nettis

16 maj 2009 11:38

Det låter ju som en jätte kul möhippa :) :) !!!

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards