allt-om-inget

Alla inlägg under april 2009

Av Sussi - 10 april 2009 16:56

 


Nu är det officiellt.. Nu måste sommaren vara här!!

Nu har jag fått av mig vinterpälsen :) Jag har äntligen rakat benen!


Det var så skönt att sitta ute i solen och fika med mina underbara vänner. Det kändes som om det var riktig sommar när solen gassade på. Jag tror till och med att mina kinder har fått lite rosa nyans!

Vissa av oss spelade årets första kubbmatch. Men inte jag inte..

Satt hellre med ansiktet fast upp mot den stora gula.

Jag verkligen älskar solen och värmen från den.

Vi pratade mycket idag om att eventuellt skaffa en pool. Jag är helt klart för den idén. Vill väldigt gärna bada när det är varmt ute.

Men man glömmer den där tråkiga delen med pool. Nån måste ju faktiskt sköta om den också. Det ska ju fyllas på klortabletter och rensas reningspumpar och sånt. Och det är väll inte jag allt för villig att ta på mig..

Tittar lite menande på min Sambo och säger: Om jag betalar kan väll du sköta det andra. Jag lägger till och med dit min allra flirtigaste min..

Vet inte riktigt än vad den där blicken betyder..

Men jag tror inte det är nåt bra :)

ANNONS
Av Sussi - 10 april 2009 16:49

Jag har fått denna underbara påskhälsning från http://janet65.bloggagratis.se . Tack för den och hoppas du också får en härlig påskhelg..Denna påskhälsning vill jag ge vidare till alla på min länklista och till alla som kommenterar i min blogg..

Ta den med till era bloggar!


Påskkramar

ANNONS
Av Sussi - 10 april 2009 11:11

Hittade denna och konstaterar att den funkar lika bra med att byta ut träning mot städning. Jag började städa direkt efter jag gick upp i morse. Som jag har skjutit på det men nu var det minsann dags..!!


Senare idag kommer Nettan med familj och Liselott och hennes familj på besök. Det var länge sen så det ska bli jättekul. Det är ju så fint väder så det blir nog fika ute på altan. Supermysigt!


Men nu..fortsätta städa innan kroppen förstår vad den håller på med!!


Ha en supertrevlig långfredag

Av Sussi - 10 april 2009 00:03

Inte bra. Vi åt en riktig sen middag idag. Det blev minutbiff, pommes och beasås (min favorit) mums!

Den enda nackdelen är att jag är såå trött nu men har svårt att gå och lägga mig för jag är så satans mätt fortfarande..

Jag åt ju alldeles för mycket, som vanligt. Att man aldrig lär sig!

Klockan är så mycket nu så jag får ge det ett försök i alla fall..

Om inte annat har jag en spännande bok därinne som säkert kan sysselsätta mig ett bra tag..


Av Sussi - 9 april 2009 18:30

  

                                                    

           

Jag äger inget påskpynt..!! Det är nästan skamligt..

Kanske är i senaste laget att påskpynta nu men jag fick ett litet litet ryck och började tänka efter. Nåt pynt nånstans måste man ju ha men det hade jag inte minsann. Allt jag har är ett stort gult treveksljus.

Så jag får påskpynta här istället :)


                                                                               

                                       

                      
                                          

Av Sussi - 9 april 2009 17:00

 


Det var några år sen jag läste den här boken.. Men jag älskade verkligen den. Det är sällan man kommer över en bok som är skriven med sån härlig humor och en helt underbar historia.

Jag gillade den så mycket så den fick bli julklapp till alla mina vänner det året!!

Ett tips till alla som gillar allvar blandat med humor..


Här kommer handlingen:


Det är illa nog att Claires man James lämnar henne och deras nyfödda dotter - men om han ändå övergett henne för någon mer spännande än grannens trista fru. I brist på bättre alternativ tar Claire sin tillflykt till Irland, till föräldrarna och de två yngre systrarna Helen och Anna. Där ägnar hon några månader åt att tycka synd om sig själv och driva resten av familjen till vanvett. Men när den senaste i raden av Helens beundrare en dag stiger in i familjens kök förändras allt. Plötsligt blir umgänge, pubar, caféer och shopping mycket intressantare än att tänka ut allsköns dödsdomar åt den trolöse ex-maken. Och när han ångerfull efter flera månader hör av sig är Claire redo att ta ut en raffinerad och välplanerad hämnd.


Av Sussi - 9 april 2009 09:10

         

Sitter här nyduschad  och i ordninggjord. Bara att sticka i väg till jobbet när andan faller på.. Skönt att det har slutat regna så man slipper bli dyngsur när man går utanför dörren!

Men jag har lite att göra först. Frukost ska intas, Doris ska rastas och självklart så måste jag ju blogga först!

Men än är klockan inte mycket så inte behöver jag stressa. För det är det värsta som finns på morgonen.

En kompis från jobbet ringde mig i morse om ett problem, hon passade samtidigt på att få mig att köpa med nåt gottit till jobbet. Och nu pratar vi inte riskaka och fruktcocktail, utan en redig fettbomb mums!

Vi får se vad det blir!! Inte tänker jag ha dåligt samvete heller för det ska bli riktigt trevligt att ta en stund att fika ihop med Liselott och Nettan. Nettan är tillbaka på jobbet igen efter att ha kämpat med feber i några dagar. Skönt att hon mår bättre nu.

Dessutom ska jag ha på mig mina alldeles nya stövlar idag. Så det är bara att önska mig lycka till.. Är inte allt för sugen på att få skavsår!


GLAD PÅSK

Kom ihåg nu... Man får äta godis på påsken!!!! :)Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se