allt-om-inget

Alla inlägg under april 2009

Av Sussi - 12 april 2009 10:10

Idag ska vi förutom att slå golf även åka till syster med familj. Vi har med oss två lite försenade påskägg till hennes barn. Jag tror inte dom kommer bry sig så mycket om det,  dom är nog bara glada att få godis!!

Sitter och funderar vad man ska ha på sig?

Det kanske är lite för kallt för att ha kort kjol eller shorts på sig men det är också lite för varmt för att ha långbyxor.. Sen kanske det inte är så himla snyggt att sätta på sig en fin kjol och sen slänga på sig ett par rediga gympadojjor :) Som man behöver ha om man ska svinga ordentligt!

Nog för att inte jag hänger med i modet men det kanske är lite väl konstigt hihi.

Få se om man har några kortare byxor som man kommer i. Konstigt nog så har mina kläder krymt i garderoben under vintern..!! :)


ANNONS
Av Sussi - 12 april 2009 00:09

Fint väder i morgon också.. Härligt!

Då ska vi nog ta och åka och slå lite. Första gången för i år!

Man är bra nervös inför golfsässongen i år. Vi har ju inte ens bestämt oss var vi ska bli medlemmar än..

Vi funderar på Örbyhus. Dom har nåt alternativ som kostar 900 kr (dom hade det förrut i alla fall) och då får man två rundor på deras bana också. Vi får se...

Men innan dess ska jag nog försöka sova några timmar också.

Den som väntar på nåt gott :)

ANNONS
Av Sussi - 11 april 2009 21:56

Det står ju faktistk så!!


Av Sussi - 11 april 2009 20:46

Nu är vi hemma igen. Hur kan jag avrunda denna dag!

Det enda jag kan säga är.. SÅ JÄDRANS SKÖN.

Solen har gassat, kan tänka mig att det var närmare 20 grader varmt. Vi har träffat Sambons släkt och det var jättetrevligt.  Vi har ätit god mat och druckit gott vin (i alla fall jag, sambon fick köra hihi).

Och jag säger igen..vi slapp laga iordning maten själva :)

Bara det är guld värt.

Vi har dessutom fått stilla våra konstnäriga ådror med dessa konstverk!! Gissa vilket som är mitt?Jag har inte målat ägg sen jag var en liten flicka. Försökte länge komma undan (tyckte nog det fanns barn som kunde göra det).

Men till sist så tog jag kritorna i alla fall.

Det slutade med att jag var helt inne i mitt skapande :) Blev nog lite förvånad över hur kul jag tyckte det var hihi

Man slutar aldrig förvånas!


Hoppas eran Påskafton har varit minst lika trevlig!!


Av Sussi - 11 april 2009 09:38

 

Har precis klivit ur duschen. Sambon är ute på promenad med Doris.

Vi är bortbjudna till Sambons farmor som har ett landställe i Frösåker utanför Västerås. Där vi kommer vara hela dagen och kvällen. Huset ligger precis vid vattnet så det ska bli mysigt. Hoppas isen har gått och det är hyfsat varmt i vattnet (men det är nog att önska för mycket), vi har en vovve som gillar att gå i vattnet men är det för kallt är det ju inget att tänka på. Man vill ju inte att hon ska gå och förkyla sig.!!

Nu ska jag fortställt göra i ordning mig innan det är dags för en påskfrukost. Ska precis gå och sätta på äggen!! hihi det är det som gör skillnaden på en vanlig frukost och en påskfrukost :)

Undrar vad man ska köpa med sig till sambons farmor??

Är en påskgrupp blommor för tråkigt?


Ha en superhärlig påskafton!!

Kramisar

 


Av Sussi - 11 april 2009 00:22

Nu är det dags att gå och knyta sig!

Vi har en fullspäckad dag imorgon. Dessutom ska det bli fint väder!!

Ännu en dag man får visa upp sina nyrakade ben..


Av Sussi - 10 april 2009 22:48

 

Strax före giftermålet:  
Killen:  Äntligen,jag har väntat så länge nu.
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen:  Nej,var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mig?
Killen:  Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen:  Nej aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen:  Ja,så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen:  Är du galen? Du känner väl mig?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen:  Ja älskling....
Tjejen: Älskling....  

7 år senare:

Läs texten nerifrån och upp...

Av Sussi - 10 april 2009 21:27

Jag vet inte om jag vågar berätta det här...

Efter en dag med massvis med gott fikabröd och glass. Jag har inte direkt sparat på kalorierna.

Nu har jag sagt så här mycket så det är väll bara att säga det rent ut..

VI KÖPTE PIZZA!!!!

Usch och fy på oss men gott var det..hihi

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se