allt-om-inget

Alla inlägg under april 2009

Av Sussi - 21 april 2009 07:19

Innan jag gick hemifrån i morse tittade jag ut och såg att solen lös, härligt!!Jag tog på mig min vanliga höst och vår jacka och begav mig glad i hågen ut.. När jag kom ner till bilen tvärstannar jag. Tänker, rackarns vad kallt det var. Jag hade glömt tittat på termometern. Sätter mig i bilen och ser att det är 5 minus..brrrr 

Vad sjutton. Det är ju vinter igen!!! Var det inte vår nyss??


Nu behövs det nåt för att tina den frusna själen hihi

Vad skönt det är att leva i förnekelse!!


Efterlysning!


Har ni sett henne?

Kanske också träffat henne?
Och hur i hela världen blir jag av med kärringen???


Hon verkar lida av spegelmani, vilket är något JAG aldrig hört talas om, tom när det gäller en del tonåringar. Hur som helst - när jag går till spegeln för att sminka mig så ställer sig den här tokiga kärringen framför mig! Där står hon sedan med sitt rynkiga gamla ansikte med ansats till dubbelhaka och bilringar kring midjan och vägrar flytta på sig. Jag har skrikit åt henne att gå sin väg men hon bara skriker tillbaka och det blir hon ju inte vackrare av direkt. Det har gått så långt att jag så gott som slutat med makeup förutom att jag försöker med lite läppstift ibland. En gräll röd färg som flyter ut i rynkorna kring munnen.


Hon ger sig på min garderob också och ändrar mina kläder. JAG har smal midja och har fått komplimanger för den under åren. Men kärringen syr in kläderna så det stretar förfärligt när jag försöker tränga mig i dom.

Mina papper kastar kärringen bort och/eller flyttar på tills ingenting finns där JAG vet att jag placerade dom.


Kärringen köper hem kakor och snask, vilket hon inte borde göra eftersom hon har problem med vikten. JAG kan unna mig lite emellanåt, men det verkar som om kärringen glufsar i sig det mesta hon kommer över. JAG har för vana att ha en flaska vin i kylen - det är ju så nyttigt och gott att ta ett glas vin till middagen. Nästa morgon är flaskan ofta tom så kärringen har uppenbarligen problem inom det området också.


När jag var i en affär och försökte be om kläder i min storlek (36) tittade expediten så konstigt på mig. Kärringen hade tydligen varit där och sabbat också. Och när jag till slut fick på mig ett snyggt, svart fodral och gick till spegeln så var det samma visa: Kärringen ställde sig framför mig och hade satt på sig en likadan klänning. Behöver jag säga att hon såg löjlig ut i den?!


VAD ska jag ta mig till? Om det är någon som vet vart kärringen kom ifrån var snäll meddela mig snarast. För om jag inte blir av med kärringen snart då måste jag nog tänka på att flytta...

ANNONS
Av Sussi - 20 april 2009 21:52

Nu har han kastat sand i ögonen på mig..!

I morgon är det en ny arbetsvecka. Jag måste gå upp före 5 i morgon bitti *gäsp* 

Nu är det bara att hålla tummarna på att man vaknar i tid. Det är inte kul att försova sig!! Bara för att jag nämner det här så kommer jag nog antagligen göra det. Nej nu ska jag inte måla fan på väggen.. klart jag kommer komma upp i tid!!! :-)


 ANNONS
Av Sussi - 20 april 2009 16:16

Idag kom min mamma och pappa hem från Thailand efter 2 veckors intensiv värme. Det låg på över 30 grader på dagarna. Lite för varmt för min del!

Det är alltid skönt att ha dom hemma för man oroar sig alltid även fast man inte alltid vill medge det!

Nu är det ju väldigt ovanligt att flygplan störtar men tankarna finns alltid där. Skönt att dom är på fast mark igen!


När jag gick på promenad med Doris i dag så gick jag förbi postlådan. I den låg ett ihopvikt papper (väldigt snyggt). En inbjudan!! Nyfikenheten steg.

Vi var inbjudna till bröllop. En kompis till min sambo skulle gifta sig i augusti. Vad kul det ska bli..

Vi var på bröllop förra sommaren med folk som inte alls ingår i den här umgängeskretsen. Så jag kan använda samma klädsel. Vad skönt, för den hysterin man hade för att hitta nåt att ha på sig till det förra bröllopet var inte rolig.. Alltid ute i sista stund :-)


Tänkte den här passar till den stundande strandsässongen..

Ja, vad gör dom inte för att imponera.. Tänk bara på att andra kan bli lidande hihi


Av Sussi - 20 april 2009 08:05

I

Inga problem.. jag var inte ens orolig *harkel*

Mina ben liksom flög över sängkanten i morse. Nu fick jag bevis på att man är den ungdom man tror sig vara tills jag läste kommentarerna!!

Där hade Chi skrivit att det blir värre dag 2 och dag 3. Jag är på dag 1..

Så den illusionen var inte långvarig hihi Jag är glad att jag kan gå i alla fall..


Nu blir det en sån där lugn och skön morgon. Sambon ligger fortfarande och sover efter nattarbetet så det känns lite taksigt att dra fram dammsugaren nu. Det får vänta tills han vaknar.

Så nu sitter jag i soffan med datorn i knät och bara är. Härligt!!

Nu är man bra sugen på ett litet morgonskratt..


På en kommunal myndighet har fem kannibaler anställts som handläggare.
Första arbetsdagen säger chefen:  -Ni  har nu fast arbete, tjänar bra
och kan äta i vår matsal, så låt de andra  vara ifred, OK?? Kannibalerna
lovar att inte  röra kollegerna. Efter fyra veckor kommer chefen igen
och säger: Det saknas en städerska, är det någon av er som  vet var det
har blivit av henne?? Alla  kannibalerna skakar på huvudena och svär på att de inte har med saken att  göra.

När chefen har gått vänder sig en av kannibalerna om till de andra:
-Okej, vem av er miffon har käkat upp städtanten?? Den bakersta
kannibalen svarar med låg röst och skuld i blicken: -Det var jag...
-IDIOT!  säger den förste, -De sista fyra veckorna har vi ätit
avdelningsdirektörer, sektionschefer, teamleaders, projektledare och
konsulter utan att någon har märkt det, och så skulle du  prompt sätta i
dig städkärringen!!!Av Sussi - 19 april 2009 22:06

Det här bådar inte gott.. :-) Jag börjar redan få träningsvärk!

Jag ska i och för sig inte gnälla.. så länge jag inte står, går eller böjer på mig så gör det ju inte ont. Så när min sambo kommer hem efter nattarbetet kommer han hitta mig i soffan sittandes rätt upp och ner och sova hihi


Jag vet nåt som kan pigga upp mig lite grann i alla fall. Humor funkar alltid.

Tyckte den var så gullig!!SOV GOTT

Av Sussi - 19 april 2009 15:44

Det blev till att sätta på sig lortmunderingen och bege sig ut med spaden i högsta hugg. Höll på att gräva och lasta jord i över 2 timmar så jag kommer nog inte komma upp ur sängen imorgonbitti :-)  Det var riktigt jobbigt, måste nog ha tappat 2 kg rätt av bara. Man förstår nu varför gubbarna som är ute och jobbar stinker så mycket för gott luktade man inte hihi.. 

MEN NU ÄR DET GJORT!!!

Det är såååå skönt. Nu är det bara att vänta på regnet så man kan få en ny och fin gräsmatta till i sommar.

Nu skulle jag behöva ta tag i insidan av huset men det finns det tyvärr inga krafter kvar till..


Av Sussi - 19 april 2009 09:49

Vi har beställt ett flak med jord som ska spridas över en del av våran gräsmatta. Gräsmattan har sjunkit så mycket på vissa ställen. Vi måste göra detta ganska snart om vi ska hinna plantera nåt gräs, annars får vi kala fläckar på tomten i sommar. Kanske inte så kul att gå på en leråker när det har regnat :-)

Men det vi egentiligen vill göra är att åka och fika hos sambons mamma och hos en kompis. Åka och slå några bollar för jag behöver träna massvis på det..

Så nu kommer man till dilemmat..

Göra det man måste göra eller det roliga?? hmmm

Det är nu dom där extra timmarna jag ville ha kunde vara till STOR nytta!!

Men tyvärr så har jag fortfarande inte hittat var jag ska lämna in ansökan hihi

 


Av Sussi - 19 april 2009 00:10

Det har varit en väldigt skön dag idag, trots det blåsiga och kalla vädret..

Sitter och jäser lite nu efter den "vanliga" helgmaten noisetter, pommes och beasås. Sååå gott..

Dessutom så njuter jag av ett (okej då, kanske två eller tre) glas vin och det är verkligen en helggrej :)

Nu ska man börja förbereda sig för sängen. Måste ju gå och lägga sig så man kommer upp i bra tid i morgon. Finns ju en hel del att göra, som alltid!! :)Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se