allt-om-inget

Alla inlägg under april 2009

Av Sussi - 23 april 2009 22:25

Fy vad dagarna går fort. Tyckte jag precis kom hem så är det dags att gå och lägga sig igen. Vart tar all tid vägen?

Nu får det allt ta och lugna ner sig annars kommer ju sommaren bara att flyga förbi.. Jag vill njuta av en lååååång sommar..!!

Jag vill hinna göra massvis med roliga saker, jag vill ha en varm och solig sommar (det kan regna på nätterna, annars blir det så fult gult), jag vill att nån annan ska renovera åt oss (så vi bara kan lata oss) och det viktigaste av allt.. JAG VILL HA SEMESTER!!!!!!


Nej, nu behövs nåt riktigt roligt, enligt mig i alla fall..!

Undrar hur han tänkte egentligen???


En rik affärsman måste chartra ett litet flygplan för att kunna ta sig till ett viktigt möte i tid, men han är heligt förbannad över priset. Han stiger ombord tillsammans med sin fru och klagar oavbrutet över det skyhöga priset inför piloten. Till slut säger piloten:
- Vet du vad. Om du kan hålla tyst resten av flygningen ska du få den helt gratis, men om du öppnar munnen en enda gång så tar jag dubbelt betalt.
Affärsmannen går med på det, men piloten bestämmer sig för att jävlas lite med honom. Han gör loopar, störtdyker och gör alla sorters akrobatiska konster som ett litet flygplan klarar av. Affärsmannen blir mer och mer svettig men lyckas hålla snattran ända tills planet har landat. Piloten kommer fram och gratulerar honom.
- Du vann! Jag trodde aldrig att du skulle lyckas hålla tyst genom hela den behandlingen, flinar piloten. Affärsmannen torkar svetten ur pannan.
- Nej, det var inte lätt. Särskilt inte när frugan trillade ut

ANNONS
Av Sussi - 23 april 2009 16:55

Snart får jag åka hem från jobbet. Väntar på sista vikten, SOM VANLIGT..

Känns inte som om man gör nåt annt än att väntar. Dom som säger att inget är som väntans tider, kan inte ha menat nåt bra med det :-) Det är så frustrerande när man är så nära!!!


Under tiden man väntar kan man passa på att få sig ett litet skratt..

Hur ska man undvika det här????

Ska man kanske skriva en lapp istället. Så man vet att stavningen blir rätt!! :-)


ANNONS
Av Sussi - 23 april 2009 06:42


Det är så fint att vet att det fortfarande finns människor som bryr sig om andra!

En solskenshistoria..

En fembarnsfamilj kunde inte betala av sitt lån på 190 000. Kronofogden hade redan satt ett datum för när deras hus skulle auktioneras ut. Men då stiger en äldre man från Linköping fram och betalar av deras skuld..

Enda saken han bad om var att få vara anonym!

Detta räddade min dag!! Sitter med ett smil på läpparna och njuter!!

Av Sussi - 22 april 2009 22:27

Inte blev det nån promenad eller crosstrainer för mig inte. "Slår mig på fingrarna"

När jag steg innanför dörren stod det en härlig lasange (med god ost) på spisen och väntade på mig- Klockan var lite efter sju. Så jag satte mig och åt av den istället.. Vilket kanske inte var så smart.

Idag har jag fyllt på med rejält fet mat hela dan och sen slutar det med att man sätter sig i soffan med datorn i knät, omotionerad!! SKÄMMES..

Den där latmasken är så svår att bli av med. Den är så ofta hos mig så idag  utnämde jag den till mitt nya husdjur!!


Av Sussi - 22 april 2009 17:48

Snart får jag gå hem.. Väntar bara på sista vikterna.

Det blev tyvärr ingen träning. Trodde först jag skulle bli glad att jag skulle få slippa men när jag känner efter så är jag faktiskt lite ledsen.. jo, jag lovar!!

Det kanske är för det man får göra istället. Att jobba! MIn sambo gav som förslag att han skulle möta mig på sin promenad med Doris. Sen byter vi och han tar bilen hem och jag får gå sista biten.  Antingen det eller crosstrainern. Ingen av alternativen känns lockande så det är nästan bara att blunda och peka :-)


Jag säger bara.. är man golfare så är man!!


Direktör Nilsson hade bestämt sig för att börja spela golf. Efter några inledande lektioner var det dags att ge sig ut på banan och där åstadkom Nilsson sensation. Han fick redan i första slaget en fullträff som skickade i väg bollen med väldig fart uppåt himlen. Tyvärr styrde den kurs mot landsvägen där den träffade en cyklist i skallen. Cyklisten dråsade omkull på vägen och det var ju olyckligt, eftersom det bakom honom just kom en buss med femtio passagerare. Busschauffören brakade av vägen och bussen hamnade tvärs över järnvägsspåren när expresståget med femhundra passagerare just passerade. Smällen blev naturligtvis fruktansvärd. Nilsson stirrade på katastrofen med tårade ögon och sa:

- Vad ska jag göra? Vad ska jag ta mig till?
- Njaaa, sa tränaren. Jag undrar om du inte skulle försöka hålla längre ned på klubban i utslaget!Av Sussi - 22 april 2009 06:40

Hmmm jag råkade ut för en sån pinsam grej igår.. Vet inte om jag ska berätta!! Nej, jag gör nog inte det. Eller. Äsch vad sjutton.. jag får väll bjuda på det! Det är ju inte som om man har gjort det flera gånger..

Och stressad kan ju vem som helst vara. Vet att jag inte är ensam om att ha gjort det här. Har sett flera stycken som gjort samma grej :-)


Jag var och tankade efter jobbet igår och var lite stressad..

När jag var klar gjorde jag som jag brukar göra, trodde jag i alla fall..

När jag åker från macken ser jag i min sidospegel att jag inte hade stängt och skruvat igen efter tankningen. Så jag fick fint stiga ur vid första rödlyse och stänga. Kul för dom bakom som såg att det var en tjej. Nu har nog säkert dom nåt att prata om hihi Man får väll bjuda på det!!!!!
Av Sussi - 21 april 2009 20:07

Den här dagen har varit så låååång! Kändes som om den aldrig skulle ta slut..

Var tvungen att jobba över lite idag för att visa en kille på jobbet hur han skulle lägga in mallar i ett av dom två nya programmen vi ska börja köra på måndag. Är lite nervös inför det men det ska nog ordna sig!! Ta en sak i taget bara.. Vi är flera som kan slå våra kloka huvuden ihop!


Min sambo hade en dag han inte kände för att laga mat idag. Förstå honom för det är riktigt tråkigt ibland. Han tog nån fryspizza från frysen, ibland funkar sån mat alldeles utmärkt!!

Eftersom jag kommer hem ungefär när han går och lägger sig så kunde inte jag erbjuda mina kocktjänster heller..

Eller vad sägs om min och sambons första middag ihop. Jag bjöd på överkokta makaroner och korv. Det var lika bra att visa från början vilken underbar kock man var hihi Jag är helt säker på att det inte var matlagningen som gjorde att han ville fortsätta träffa mig!!

Som tur var har övning gett färdighet. Är lite bättre nu i alla fall..

Vi får se vad jag hittar på att äta?! Skulle behöva äta sallad eller nåt men det är ju godare med te och macka (mycket ost).. Bilringarna måste ju ha dom med :-)

Man skulle ha en kock!!!  Hur mycket kostar en sån egentiligen???

Nu har dom ju sänkt räntan så mycket på banken så man kanske kan unna sig det hihi


Dagens humorbild!!

Den talar för sig själv.. hihi


Av Sussi - 21 april 2009 10:03

     

En vän kom och berättade att hon är gravid. Halva tiden har gått så hon är beräknad till i september. Hjärtliga lyckoönskningar till er båda!!


Bamsekramar!


Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se