allt-om-inget

Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Mätt och belåten och trött..

Av Sussi - 30 april 2009 23:38

Det var en riktigt lyckad kväll. Det grillade var supergott och majkasen värmde den kalla vårluften väldigt bra. Blev inte så sent men det passar mig ganska bra eftersom jag bara har sovit fyra timmar i natt.. Och arbetsdagen var stressig som vanligt!

Vad skönt det var att vara ute på landet istället för att vara i stan på sista april. Visst hade det varit kul att se forsränningen. Den har jag inte sett på många år! Jag bor i Uppsala och där är det så mycket fylla..

Det är så obehagligt att se 12-13 åringar som knappt kan gå för att dom har druckit så mycket! Synd att det är så lätt för dom att få tag på sprit.

Dessutom så brukar det vara så mycket bråk. Alkoholen gör ju tyvärr det med många människor! Polisen hade nog fullt upp kan jag tänka mig. Då är det helt enkelt bättre att hålla sig därifrån..


Nu ser jag fram emot sängen..

Ska bli skönt att få sovmorgon. Utan nån klocka som skränar på morgonen!

Förhoppningsvis så släpar man sig inte ur sängen före 10 :-)

Jodå..ni hörde rätt!! Jag tänker ta mig en rejäl sovmorgon utan att ha ett dugg dåligt samvete..hihi


Sov så gott


 
ANNONS
 
Nett

Nett

1 maj 2009 08:53

Godmorgoin denna härliga soliga 1 Maj.. Nog undrar många av oss hur de får tag i sin sprit / öl, för de skall bara inte få tag på det. Men idag är det lätt. När min dotter hade sina första fyllor så hade de varit några tjejer som hade köpt av en vuxen som sålde. Det ligger en lång historia bakom det hela, allt slutade med att han åkte dit, det var rättegång och många ungdomar fick vittna mot honon (även min dotter) Kram

http://www.metrobloggen.se/nett

 
Aurora

Aurora

1 maj 2009 08:59

Morn. Visst är det underbart väder. Dags att gå upp och njuta av det fina vädret. Sov inte bort denna 1 Maj, Ha en härlig dag

http://www.metrobloggen.se/oro

 
Annika

Annika

1 maj 2009 10:00

God morgon! Ja visst är det tråkigt med all fylla. Här i Göteborg undviker jag att över huvud taget gå ut i stan sådana där kvällar. Det är verkligen tragiskt att se alla ungdomar som är höga både på det ena och andra.

Men du - ha en härlig första maj när du vaknar. Visst ÄR det skönt att sova ut?!

http://banfield.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 6 juni 2013 19:15

    När vi flyttade in i vårt hus för ca 10 år sen så svor jag att jag aldrig skulle klippa gräset! Ville min sambo bo i hus (egentligen är jag en stadsbrutta) så fick han se till att såna praktiska saker blir gjort själv. Inga problem sa samb...

Av Sussi - 1 juni 2013 12:30

    Solen skiner, 22 grader varmt ute! Fredagsmiddagen ska förberedas.. Jag jobbade sent idag så klockan är efter 19 när jag kliver innanför dörren. Mästerkocken ska precis sätta igång sitt arbete..     Det viktigaste.. Innan man bö...

Av Sussi - 26 maj 2013 11:00

  Vad tiden går fort. Man hinner liksom inte med. Denna vecka har det varit fullt upp. Bl a med jobbet som firat 70 år i branchen. I 3 dagar firades det med buffé i partytältet, mingel, uppvisning av hur en bombhund jobbar, tävlingar och afte...

Av Sussi - 19 maj 2013 19:45

   I torsdags lämnade jag sambo och Spike.. Men bara för en helg ;) Han fick vara kvar hemma med alla måsten medans jag..    inte haft några måsten alls! Bara roat mig..   Vädret var helt fantastiskt i Säfsen Stugby. 20-22...

Av Sussi - 12 maj 2013 10:30

  Den som spar han har.. Fast i det  här fallet kanske sparandet inte är det allra bästa. Vi har ett litet utrymme i garaget där allt slängs in i förbigåendet. Konstigt nog verkar det aldrig ta sig vidare in i bilen! Det tog mig ca 15 minuter...

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se