allt-om-inget

Alla inlägg under mars 2009

Av Sussi - 18 mars 2009 19:57

jag vet att det inte låter så smart. Men en nära väns pappa fyllde 60 år idag så vi åkte och grattade honom efter jobbet. Att smaska i sig smörgåstårta är inte så illa. Jättemumsigt. Men lite dåligt samvete har jag allt. Nu är det en hel vecka kvar till nästa pass.

Jag slarvade med Crosstrainern igår också. Det blev så eftersom maten precis var klar när jag kom hem. Efter maten är man ju så mätt så då orkar man inte röra på sig. Alltid hittar man nån anledning om man inte riktigt har lust! Är inne i en liten svacka nu. Så det är bara att ta sig i kragen och köra igång igen..


Idag har jag fått mina PartyLiteljus. Jag hade bl a beställt ett jättestort 3-veksljus i doften mango/mandarin. Det är gigantiskt. Kommer brinna hur länge som helst!

Och det doftar helt underbart!

ANNONS
Av Sussi - 17 mars 2009 21:22

Jag hörde på radion i morse (och läste i tidningen) att Scan har skållat grisar levande. Jag har alltid ansett Scan vara ett ordentligt slakteri som följer lagar och regler. Nu håller jag visserligen med om att det här antagligen inte bara händer på Scan utan på flera slakterier runt om i Sverige. Förhoppningsvis tar ni detta till er och skärper er!!

Det är så  sorgligt att dom som jobbar på slakterierna är så avtrubbade att dom inte bryr sig om att grisarna lider.. Det gör lika ont på dom som på oss människor!!

Jag vill fortsätta äta kött men jag vill också vara säker på att grisarna inte lider. Ett dilemma!


Och med dessa tråkiga ord säger jag godnatt..

Man får hoppas man slipper mardrömmar!
ANNONS
Av Sussi - 17 mars 2009 18:07

Som jag skrev igår så var jag så glad. Jag skulle möta Jessica för att få mina PartyLiteljus. Men tyvärr så fick hon migrän idag( är så glad att jag får slippa såna besvär). Förstår inte hur ni som har migrän står ut?  Jag vet hur dålig jag blir när jag har minsta lilla "vanliga" huvudvärk. För er med migrän måste det vara outhärdligt. Jag känner med dig vännen. Hoppas du mår bättre nu!

Jag fick trösta mig med att hämta ut mitt ellospaket i stället. Inte alls lika kul men det blev lite plåster på såren..

Av Sussi - 16 mars 2009 22:06

Det är så typiskt.. När man jobbar dan efter är man hur pigg som helst. Har man helg är man ofta trött som bara den tidigt på kvällen. Kanske har att göra med att man slappnar av när man är ledig. Nåt konstigt är det i alla fall!

Det är dags för mig att försöka somna.

Min klocka börjar ringa 4:15..Så går jag upp ca 4:50 (så jag hinner snooza några gånger). Dessutom ska jag gå upp ca 5 min tidigare.

Det låter inte så mycket men det känns när man väl ska upp. Jag har alltid varit rejält morgontrött..

Jag ska möta Jessica i morgon bitti. PartyLiteljusen har kommit. JIPPIE!! Som jag har väntat på dom. Nu ska här eldas..

Av Sussi - 16 mars 2009 19:00

Jag skrev tidigare att stegvisaren visade galet. Men nu har den blivit förlåten av mig. Den visade exakt 4.5 km och det stämmer med avståndet vi har till Östhammarsvägen. Knatade på 7655 steg och brände nästan 350 kalorier.. Inte illa!!


Jag såg precis en trailer på filmen Marley&Me. För mig som har hund så ser jag verkligen fram mot att se den. Verkar askul. Höll nästan på att skratta halvt ihjäl mig bara på trailern.

Av Sussi - 16 mars 2009 16:43

Den här hittade jag på http://makrames.blogg.se . Den var så himla söt så jag var tvungen att " låna " den. Visst var den?

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se