allt-om-inget

Alla inlägg under mars 2009

Av Sussi - 20 mars 2009 22:41

Då var det bara finalen kvar. Och Magnus Samuelsson gick vidare..Jippie!

Hmmm. Nu vet jag inte vem jag hejar på längre!

Laila Bagge är ju jätte duktig.. Man önskar man kunde röra på kroppen på det sättet (man önskar man hade hennes kropp).


Nu är det dags att gå att lägga mig bredvid min förkylda sambo..

Jag går på C-vitaminkur så man hoppas att det räcker för att slippa bli sjuk..Hoppas Hoppas!

ANNONS
Av Sussi - 20 mars 2009 21:56

En man och en kvinna som sedan några månader har ett förhållande träffas en fredagskväll, först på en pub för att därefter äta tillsammans. De äter på en lokal Thai-resturang i närheten av bådas bostäder. De äter och går därefter hem till honom och hon stannar över natten.


Hennes historia:

Stämningen mellan oss var så konstig ikväll. Han var på ett alldeles besynnerligt humör redan när vi träffades. Det kanske berodde på att jag var lite sen eller det faktum att jag bytt frisyr något. Han kommenterade ingendera så jag vet inte riktigt. Tyckte inte vi hade något att prata om under tiden vi var på puben. Det kändes lite konstigt, jag undrar vad han tänkte på. Hade jag sagt något som retade honom? I vilket fall som helst tyckte jag att vi skulle gå till ett mer romantiskt ställe så vi gick till den mysiga Thai resturangen, som ägs av ett jättegulligt thailändskt par. Tror att deras döttrar hjälper till med att servera. Han uppför sig lika förunderligt då vi äter så jag måste fråga honom om det beror på mig men han svarar att det inte gör det. Jag vet inte vad jag skall tro. Vi åker hem till honom efter maten och jag försöker gosa lite med honom i taxin och säger att jag älskar honom. Han bara lägger sin arm om mig och jag vet inte vad det betyder eller hur han känner för mig. Varför säger han inte att han älskar mig? Gör han det? När vi kommer hem till honom försöker jag fråga honom om det men han svarar bara kort att han tycker om mig men det är ju inte det jag vill höra, jag vill att han ska berätta hur mycket han älskar mig och vad som är bra med mig. Han slår bara på TV:n och tittar på sporten. Jag går och lägger mig. Efter ungefär en kvart kommer han in och lägger sig hos mig och vi älskar. Han verkade glad men ändå distraherad, jag vet inte vad det är med honom. Åh, jag har bara lust att gå därifrån, jag vet inte längre vad jag känner. Jag tror att han har träffat någon annan.


Hans historia:
Pissdag på jobbet, inget gick som beräknat. Luleå spöade Djurgården med 2-1. Men bra ligg innan sängdags.

ANNONS
Av Sussi - 20 mars 2009 17:49


Nu har jag varit och köpt Present till Lilldodan.. Det blev ett ben med vomfyllning och ett märgben med baconfyllning. Så nu ligger hon och gnager och är såååå nöjd.


Nu börjar min härliga långa 3 dagars helg. Vad man längtar varje vecka..

Jag är i och för sig glad att jag har ett jobb men det är allt bra skönt att vara ledig.


I kväll blir det att korka upp en flaska vin till fläskfilén och pommesen (självklart beasås till det!). Sen tänker jag bänka mig framför tv:n. Det är semifinal i Let´s Dance. Jag håller alla tummar jag bara kan för Magnus Samuelsson. Både Laila och Morgan är superduktiga men det är något speciellt med denna karl. Man kan inte förstå hur det muskelberget kan röra sig så lätt som han kan.. Är lika fascinerad varje gång han dansar.. Så HEJA HEJA..

Av Sussi - 20 mars 2009 10:27

Idag är det Lillskruttans 8 års dag.

Hon fick sig ett smaskigt gristryne i morse.. Och ikväll blir det nåt mer smaskigt. Jag ska åka förbi en djuraffär på vägen hem och köpa nåt hon annars inte får.. Man får passa på att skämma bort henne nu. GRATTIS!!!

Av Sussi - 19 mars 2009 21:30

Jag blev så full i skratt när jag såg den här bilden..

En kompis till mig berättade att hon hade köpt en ny baddräkt. Hon tittade inte ordentligt när hon satte på sig den. Glad som hon brukar vara gick hon ner till stranden men kunde inte förstå att den satt så konstigt. Den var väldigt u-ringad och hennes bröst höll på att hoppa ut då och då.. Efter ett tag kläcker hennes dåvarande sambo ur sig. Du kanske har satt baddräkten bak och fram. Och mycket riktigt. Visst hade hon gjort det!

Så du vet vem du är. Denna är tillägnad dig.. Kram på dig!

Av Sussi - 19 mars 2009 19:50

Varför kan man inte låta bli.. Det är ju så rackarns gott.

Åt på Max idag!!

Jag vet att jag inte borde men ibland så lyssnar jag inte ens på mig själv :)

Nu så här i eftehand har jag faktiskt lite dåligt samvete. Att man har vräkt i sig allt det där fettet..

Innan det var jag på IKEA och handlade stekpannor. Jag köpte en 32 cm vanlig stekpanna och sen tänkte jag prova deras gjutjärnspanna med blå lack på utsidan. Den kostar ju inte så mycket så är den inget att ha är det inte så mycket pengar man förlorar.  Vad som helst är bättre än den vi har nu.. Allt fastnar i den. Pannkaka är inte ens att tänka på om man inte vill dränka in dom i margarin och då var vi tillbaka till det där dåliga samvetet igen!!

Av Sussi - 19 mars 2009 11:24

Hörde tidigare på radion att Kalle Anka och Bamse håller på att försvinna! Tänk förr när man såg fram emot att få tidningen man prenumererade på varje vecka. Det känns lite vemodigt. Istället för att läsa serietidningar idag så spelar man data och tv spel istället. Jag har aldrig blivit riktigt biten av det men har vänner som spelar ganska mycket. Jag känner mest att jag får panik när jag inte hinner med. Allt går ju så fort. Det är svårt att hålla tungan rätt i mun då.

Nu finns det i och för sig ett bra alternativ för oss som inte klarar av stressen..  Wii. Jag har provat bowling, tennis och spelat golf. Lite mer rätt tempo. Det var faktiskt väldigt kul. Och det känns som om det är ett bra sätt att röra sig på också. Det har hänt att jag fått träningsvärk!! Att man är så otränad..:)

Av Sussi - 18 mars 2009 21:13

KVINNANS SPRÅK


 ”OKEJ"

Detta är ett ord hon använder för att få slut på ett gräl, när hon känner att hon har rätt och att det är hög tid för honom att hålla käften! Använd aldrig ordet "okej" för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.


”FEM MINUTER”

Detta betyder i själva verket ca en halvtimme. Det kan jämföras med de fem minuterna som  fotbollsmatchen kommer att hålla på innan han går ut med soporna.


”INGENTING”

Detta betyder att det faktiskt är "något" och han bör definitivt vara på sin vakt.
"Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit honom.  "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".  


”GÖR SOM DU VILL” - med höjda ögonbryn

Detta är en utmaning till honom. En utmaning som kommer att sluta med att hon blir förbannad över "ingenting" och sista ordet kommer förmodligen att bli...


”OKEJ, GÖR SOM DU VILL” - med vanliga ögonbryn

Med detta menar kvinnan: "Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre". Han kommer få ett "gör som du vill"(med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av "ingenting" och "okej", och hon kommer att prata med honom först om "fem minuter" när hon lugnat ner sig lite. 


”DJUP SUCK”

Detta är egentligen inte ett ord, utan ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att han är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med honom.  


”LÄTT SUCK”

Än en gång inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. "Lätta suckar" betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa han kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillstånd, är att varken andas eller röra sig överhuvudtaget. 


”DET ÄR OKEJ”  

Detta är ett av de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. "Det är okej" betyder att hon har tänkt över grundligt på vilket sätt hon skall straffa honom för något han gjort, eller inte gjort henne. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn).  Tolkning: inom en snar framtid kan han förvänta sig stora problem


”TACK”

En kvinna tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod -


”TACK SKALL DU HA”

Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack skall du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. "Tack skall du ha" kommer att följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en "djup suck" eftersom hon bara kommer att svara "ingenting".

Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se