allt-om-inget

Alla inlägg under mars 2009

Av Sussi - 29 mars 2009 10:20

Sitter nu och tittar när Mikael spelar dataspel. Hmmm.. Jag kan säga så här..Det där skulle jag aldrig klara. Det går för fort för mig.

Sen har min dator fått lite knäpp. Den vill tydligen inte spela upp alla spel. Den har nog antagligen fått en chock. sånt där görs aldrig annars på min dator. Det bara surfas och tittar på serier..


Nu sitter vi mest och väntar på att min sambo ska komma tillbaka från promenaden med voffsingen så vi får lite frukost i oss.

Mikael var riktigt duktig på att sova i morse. Han gick inte upp förrän ca 9:20. Så jag har i alla fall fått lite över 5 timmars sömn (som en vanlig vardag för mig). Vi låg och halvslummra lite på soffan en stund innan han började med dataspelet.

ANNONS
Av Sussi - 29 mars 2009 03:11

Nu är vi precis hemkomna från min vän och hennes dotter. Pokerspelandet gick bra för en gång skull. Jag kom på 2:a plats och det är inte fy skam. Normalt brukar jag som det kallas.."snubbla på målsnöret". Dessutom fick vi bekräftat att man inte ska spela poker onykter..Han som kom 1:a och jag var dom två chaufförerna.. 


Det visade sig när min syster kom hit med båda killarna att den äldsta sonen  så gärna ville sova hos oss ändå. Så nu ligger han och sussar i sängen för fullt.

Men jag tror nog han börjar bli lite förkyld för han har hostat ganska mycket senaste timmarna.

Fy vad klockan sprang iväg och dessutom ska man ställa fram klockan 1 timme också. Det är synd att man ska vara så förbaskat pigg. Klockan är ju mycket och jag vet att jag borde sova nu!!

Man får göra ett försök. För jag antar att det finns en liten en som kommer vakna ganska tidigt imorgon..

Det är roligare när man får en timme extra..

ANNONS
Av Sussi - 28 mars 2009 10:56

Direktör Petterson ringer hem till kamrer Bengtson, och lille Tomas svarar tyst.
- Hej!
Då sa direktör Pettersson:
- Kan jag få tala med din pappa eller mamma?
- Nej det är i sovrummet! viskar pojken.
- Okej, jag ringer om en liten stund!
Så ringer han igen och så svarar sonen igen:
- Hej kan jag få prata med din mamma och pappa nu då?
- Nä, de är i köket! viskade pojken.
- Jag ringer om en liten stund igen då!
Så ringer han igen, och då sa han:
- Kan jag få prata med din mamma och papppa nu då?
- Nej de är i badrummet! viskar pojken.
- Okej, jag ringer om en liten stund igen!
Men så säger pojken:
- Nej, de är i vardagsrummet!
- Vad gör de egentligen?
- Letar efter mig!

Av Sussi - 28 mars 2009 10:35

Jag har precis dammsugit klart, satt på diskmasinen, bytt lakan i sängen och tvätten är igång. Känner mig faktiskt lite duktig!

Ibland är det nästan bättre att köra igång direkt efter man går upp så har man det gjort. Innan tankarna hunnit komma igång. Annars hittar man oftast på nån löjlig anledning så man ska slippa. Människohjärnan fungerar lite konstigt ibland (eller det kanske är jag som är lite knasig).


Min syster ringde för en liten stund sen och sa att det hade blivit ändrade planer..

Jag skulle vara barnvakt till hennes äldsta son så skulle hon fixa nån annan att vara barnvakt till hennes yngsta. Nu har den yngsta börjat hosta lite så hon ville inte lämna iväg honom. Så jag blir barnvakt till hela familjen idag :).

Hela familjen (inte mannen i och för sig, han är hemma och renoverar) kommer hem till mig och är här hela dagen. Sen tar hon med sig barnen hem igen så det blir lite kortare än jag trodde.

Dom följer även alla med till min kompis ikväll där det blir god mat (oxfilé och potatisgratäng och beasås mums).  Senare på kvällen blir det poker. Inte för barnen förstås, dom får hålla sig till lekar och tv-spel. Vi är ett gäng som äntligen ska fira kompisens dotter som fyllde år 10:e mars. Det har varit svårt att få alla att kunna samtidigt.

Men nu äntligen är det dags!Nu är det dags för frukost och en film innan dom kommer..

Av Sussi - 27 mars 2009 22:37

Då var danshysterin över!! Ganska skönt faktiskt.

Magnus vann nog på grund av sin charm. För man kan inte säga att han var bättre på att dansa.

Shownumret som Laila hade var så himla vackert. Dom la verkligen ner hela sin själ i det och det märktes.

Så lite synd tycker jag nog att det var även om jag gillar Magnus..


Nu måste jag vila upp mig. Jag ska vara Barnvakt åt syrrans äldsta son i morgon. Han ska sova över och åker hem på söndag igen. Syrran och hennes sambo skulle passa på att renovera och det kan ju vara svårt med två barn som springer omkring. Det är skönt att man hinner få sig en liten sovmorgon..

Han kommer inte förrän efter lunch.

Ska bli kul men det brukar vara rätt utmattande också.Av Sussi - 27 mars 2009 22:03

Nu har jag ledsnat på snö och blåst. Min sambo skulle gå ut och kissa våran vovve när han såg att det hade snöat en hel del (igen). Varför kan det inte sluta snöa nån gång?  Tänker våren aldrig komma?

Det är inte långt kvar till 1:a april och då brukar det ju vara varmt och skönt.

Enligt väderprognosen skulle det blir vår efter helgen. Men vi vet ju hur bra dom där väderprognoserna brukar stämma. För en gång skull hoppas jag verkligen att dom har rätt. Längtar jättemycket till när blommorna börjar slå ut och gräset börjar bli grönt. När man inte behöver sätta på sig en tjock jacka för att gå ut.Av Sussi - 27 mars 2009 18:23


åååååå så skönt. Äntligen!!

Nyss hemkommen från jobbet. Det första man fick göra var att ställa sig på crosstrainern. Min sambo har tvingat till sig en deal att vi båda måste ställa oss på den minst en gång per dag..

Det spelar ingen roll om vi kör i 3 min eller 15 min bara vi kör..

Visserligen en mycket vettig tanke.

Jag vill ju gå ner i vikt men jag vill helst inte göra nåt för att gå ner (inte en lika vettig tanke).


Nu är det snart dags att börja ladda inför kvällens final av Let`s Dance.

Jag har nog inte riktigt bestämt mig än vem jag ska heja på men jag tror det ger sig under programmets gång. Lutar nog lite åt Lailas håll ändå. Hon är ju så otroligt duktig..

Hörde att hennes dansnummer hade blivit stoppat för att det var för farligt och tv4 inte kunde ansvara för hennes säkerhet. Då blev man nyfiken på en gång. Hade varit kul att se om det var så speciellt..Presentation

Följ bloggen

Följ allt-om-inget med Blogkeen
Följ allt-om-inget med Bloglovin'

Fråga mig

20 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se